Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaBinaMarzen

Jak byście się zachowali w mojej sytuacji? ... ja nie wytrzymałem

Polecane posty

Gość hgddh
a ładna była?

Gość KaBinaMarzen
ładna, sexowna itp.. ale co z tego skoro szmata? dla mnie od tej sytuacji nie istnieje a teraz już oficjalnie 'papa' :) nawet czuję ulgę... dobrze, że to się tak skończyło niż miała by być ze mną i regularnie dawać dupy na boku komuś innemu a teraz........ oj teraz to naprawdę mi to już obojetne, może się kurwić dosłownie co weekend w każdym klubie

Gość kretynzniego
miom zdaniem jestes przewrazliony a to ze piszesz o tym w necie to znaczy ze jestes bardzo niepweny siebie i czujesz sie zagrozony z tąd też hamski, wulgarny język, lepiej żeby odeszła od ciebie i znalazła kolesia z kótrym pójdzie na impreze i nie będzie się go wstydzić:)

Gość KaBinaMarzen
'kretynzniego' umiesz czytać? jeśli tak to poczytaj dokładnie, właśnie przed chwilą napisałem , że ją rzuciłem bo ze szmatami nie zamierzam się zadawać

Gość KaBinaMarzen
23 , moja już była 25

Gość mlaskacz
autorze bardzo dobrze zrobiłeś, i w porę zauważyłeś, że ta Twoja już ex to niezłe ziółko, na pewno znajdziesz inną, lepszą dziewczynę, czego Ci oczywiście życzę, na świecie bowiem nie są jedynie takie ladacznice :)

Gość ehhhhhhhggghhhh
w tym co piszesz jest dużo prawdy, ja też bym tak postąpiła tylko nie wiem czemu akurat jest tyle epitetów i cie stawia w innym świetle

Gość baby maja podwójna logikę
jakbyś ty tak się zachował zaraz by pisały chuj szmaciarz , itp.A jak zrobiła to laska to sie prują , że ja ograniczasz, że dopiero 3 miechy.Sprawdza sie przysłowie kurwa kurwie łba nie urwie.Lojalność jajników.

Gość kristin cavalari
dobrze, ze ja rzuciles, ale tymi wyzwiskami pokazales, ze zwykly frajer z ciebie i w sumie nie ma co po tobie plakac

Gość thyy
ta laska to zwykla szmata a wszystkie kurwy z forum ktore cie krytykują to nie lepsze szmaty..

Gość ehhhhhhhggghhhh
nie wrzuca sie wszystkich do jednego wora, dobrze postapił bo bedac w związku nie robi sie takich rzeczy, ale te wyzwiska i epitety co 2 słowo kurwa.... to w niczym nie pomagaja daja tylko do myslenia co z ciebie za facet, nie kazda kobieta chciałaby miec kogos takiego

Gość ale z was pajace
hahaha a jak ma kurwa mówić "oj moje najsłodsze kochanie jaśnie pani siedziała prawie goła na chłopaku w niebieskim sweterku, ten zaś delikatnie masował ją widząc na jej twarzy podniecenie, ja na to wszystko stanąłem , patrzyłem i rozmyślałem nad swoim życiem, podchodząc delikatnie, pytajać - kochanie jak się bawisz" ? nie bądzcie kurwa smieszni pajace jebane i tak sie zachował spokojnie, bo ja na jego miejscu bym rozjebal jej ryj z miejsca ...

Gość ehhhhhhhggghhhh
to ze był zły, wściekły i tak się wyrażał tam to nie znaczy ze musi tutaj

Gość ale z was pajace
musi. koniec kropka

Gość kristin cavalari
ale z was pajace--> jak widac reprezentujesz poziom podobny do autora. Wyzwiskami pokazujecie tylko: 1. Ze nie macie za grosz kultury i klasy, 2. Jak bardzo zabolalo was, ze kobieta miala czelnosc was zdradzic. Proste

Gość kristin cavalari
a, ale nie jak bardzo zranila wasze uczucia, ale meska dume.

Gość ale z was pajace
kristin cavalari a ty swoimi odpowiedziami pokazujesz a) jesli jestes facetem to to ze jestes lamusem b) jesli jestes kobietom, tzn. ze jestes dziwką dziekuje koniec kropka

Gość Anaztasja.
kristina czy ten temat jest o kulturze autora czy o panience która zachowała się nie fair? sory ale strasznie mnie irytuję kiedy zawsze w każdym temacie znajdzie się moralizatorka , która wypomina to i owo.. jeśli masz ochotę to idź pracuj w szkolę i ucz kultury a tu nie zawracaj dupy ludziom :O

Gość ehhe znalam jeden przypadek po
mialam kiedys koleżanke, z która miedzy innymi byłam na wakacjach (kolezanka koleznaki, generalnie bylo nas tam 5 dziewczyn) i jedna z nich zajęta... codziennie spotykała się z jakims chłopakiem którego poznała, on jej smarował plecy na plaży, on jej robił namiętne masaże, całowali się często, wieczorami tańcowali ze sobą całe noce.. ale konkretnie sexu nie było więc ona się tłumaczyła, że to żadna zdrada i nic złego nie robi :D od tej pory wiem, jakie dziewczyny są niestety puste...

Gość kristin cavalari
anastazja cos jeszcze masz sloneczko do dodania?? Bo jak nie, to moze idz odrob lekcje

Gość Edd's
Masowanie stóp to jest bardzo intymna rzecz. Tak samo jak masowanie dłoni. Ja tu widzę że niektórzy by chcieli żeby autor przyłapał dziewczynę jak już jej ten fagas by wkładał penisa.

Gość ehmmae
kristin cavalari, akurat anastazja dobrze prawi.. wiec jesli ktos ma wyjsc to jedynie ty

Gość beznadziejnie zakochana:D
buhehehehe no bo dla niektorych z was, prostaki, nie mozna zrywac z klasa tylko od razu z wyzwiskami. Coz zero klasy, brak kultury, zachowanie jak panowie spod budek z piwem:D taki plebs

Gość ehhhhhhhggghhhh
dla faceta to wyzwiska sa na porządku dziennym, akurat to co autor opisuje można wyrazić w inny sposób a bedzie maiło takie samo znaczenie, wyzwiska w niczym nie pomagają jedynie w tym że on też ja nie szanował bo jest prostakiem i egositą myślacym tylko o sobie!!

Gość larysa26
Cmoknij mnie-piękna z Ciebie laska,mówię to obiektywnie jako kobieta.Niesamowita laska,każda kobieta powinna tak wyglądać.

Gość o bonkii nie moge
bardzo mi sie podoba sposob w jaki piszesz, jeszcze czegos takiego nie widzialam :d chodzi mi o stylistyke i dobor srodkow jezykowych

Gość kiedys
juz to samo tu pisales.