Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_strawberry

PREZENT NA ROCZNICĘ - POMOCY!

Polecane posty

Gość little_strawberry

Witajcie drogie forumowiczki ;) Mam pewien problem, otóż zbliża się rocznica naszego związku a ja kompletnie nie mam pojęcia co kupić mojemu narzeczonemu :( Chciałabym aby było to coś niebanalnego ;) Różnego rodzaju zdjęcia, rameczki itp odpadają ;) Proszę, poradźcie mi coś, moja kreatywność w tej kwestii się jakoś ograniczyła :O ;)

Gość little_strawberry
podbijam! ;)

Gość little_strawberry
No niech mi ktoś doradzi :(

no jak mozemy doradzic jak prezent to sprawa indywidualna :P w zaleznosci co kto lubi. albo cos zwiazanego tylko z Wami. z Waszym zwiazkiem i doswiadczeniami. ale zdaje sobie sprawe, ze to cholernie trudne :P ja chyba juz zaczne myslec :D

Gość little_strawberry
No tak, sprawa indywidualna ale zupełnie nie wiem co mu podarować :(

Gość powiem i ja .......
a facet ma jakieś zainteresowania ....hobby ?...uprawia jakiś sport ? ciężko radzić jak się kogoś nie zna

Gość little_strawberry
Bardzoooo muzyką się interesuje ;)

ja prawie za kazdym razem kupuje plyty winylowe :P a moj chlopak jest wniebowziety i za kazdym razem zaskoczony jakby pierwszy raz dostal winyla :P tylko ze na rocznice to moze cos zwiazanego z Wami? bo w koncu to nie tylko jego swieto :P ja swego czasu dostalam prezent dla nas - kadzidla (ktore uwielbiam! tylko zawsze kupowalam normalne, w przystepnej cenie. teraz dostalam takie, ktore pachna 2 dni po zapaleniu!!! pieknie :)) i pewne srodki, ktore dzialaja jako afordyzjaki :P (nie napisze jakie, bo Internet jest zly :P ) do tego mnostwo wina i czego dusza zapragnie :P i dzien i noc jak znalazl na uczczenie tylu dni spedzonych razem ;)

Zawsze mnie to dziwi, że można z kimś być ileś lat i nie znać tej osoby na tyle dobrze, żeby wiedzieć jaki prezent by się jej spodobał....