Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Lubi臋Kosmetyki_Onaaaaa

Wasze ulubione ulubione kosmetyki (oraz te kt贸rych nie lubicie).)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ojej ojej, nie popu艣膰 z emocji. ma艂o si臋 staracie. tak z ciekawo艣ci - ile zarabiacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kippi
Wszystkie kosmetyki z Mama Care Efektima. Moje odkrycie roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chaange
Odkry艂am niedawno ofert臋 Chantal na w艂osy. Polska firma i jedna z najlepszych ofert na w艂osy jakie spotka艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o alergiczn膮 sk贸r臋, tak膮 sk艂onn膮 do uszkodze艅, to mog臋 poleci膰 Floslek. Fajnie kosmetyki, nawet na najbardziej delikatn膮 sk贸r臋 dzieci臋c膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmitttka
kocham wszechstronne zastosowanie oleju kokosowego. Dodatkowo od niedawna jestem bardzo zadowolona z krem贸w la roche oraz tuszu maybelline push up drama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przesta艅 spamowa膰 tym tuszem na ka偶dym w膮tku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od lat uzywam tylko RIMMEL,po Maybelinne rz臋sy robi艂y mi si臋 cienkie i si臋 艂ama艂y uwielbiam maseczk臋,NOCNE 呕YCIE,Dermiki mleczko nagietkowe Ziaja,i tonik kremy Bielendy i mgie艂k臋 samoopalaj膮c膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie uwielbiam lakiery z golden rose- masa kolorow i trwaly efekt :) teraz mam kilka lakierow ice chic i wygladaja super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aprehimia
Kocham olejek arganowy w kosmetykach do w艂os贸w Chantal. Moje w艂osy odrodzi艂y si臋 na nowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alamala
Kocham bez reszty krem z aloesem od Flosleka. Nic tak dobrze nie dzia艂a na alergiczn膮 sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja ukochana to kuracja na biust 5 w 1 z Mama Care Efektima

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwielbiam 偶el do mycia palmolive r贸偶owy z drobinkamy jest pi臋kny taki cukierkowy. 呕el do higieny intymnej lactacyd zielony fajnie ch艂odzi i odswieza. serum/olejek do w艂os贸w pantene ulubione mleczko do cia艂a Avon attraction jak i perfumy o takim samym zapachu :) z kosmetyk贸w do malowania to nie mam jako tako ulubionych....mo偶e bronzer z kobo tyle dziewczyn zachowa艂a ziaje kozie mleko a dla mnie by艂 okropny wychodzi艂y mi po nim dziwne kr贸tki i mia艂am uczulenie na niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwielbiam kosmetyki Ziajowskie, niemal wszystkie! Kupuj臋 je przez internet, bo wychodzi taniej :) https://e-ziaja.com/pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja uwielbiam naturalne marki natura siberica albo planeta organica. Pi臋knie pachn膮, s膮 zdrowe dla sk贸ry i organizmu, nie uczulaj膮, dla mnie idealne :) Jak id臋 do kole偶anek na urodziny to zawsze kupuj臋 im co艣 z tych serii w prezencie i wiele z nich ju偶 nimi zarazi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bardzo lubi臋 Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil , tutaj http://topolejki.pl/ mo偶ecie zobaczy膰 o jakim kosmetyku m贸wi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zach臋cam Was teraz do wzi臋cia udzia艂u w takim fajnym konkursie http://mocmalychrzeczy.pl/ Mysle ze si臋 Wam spodoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhoAre
Bardzo lubi臋 wszystko od Floslek, zw艂aszcza kremy i 偶ele dla mojej beznadziejnej suchej i alergicznej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ukochany to balsam Lipkar Balsam AP+, kupuj臋 go regularnie w Aptece Codziennej http://www.aptekacodzienna.pl/ bo maj膮 go w dobrej cenie. Codzienna to apteka sieciowa, jest w r贸znych miastach, wi臋c warto sprawdzi膰 czy u was te偶 jest, maj膮 sporo rzeczy w dobrych cenach.

Udost臋pnij ten post

u mnie to bardziej dermokosmetyki, no ale wci膮偶 si臋 liczy :) ostatnio przerzuci艂am si臋 na totalnie naturalny look i w sumie wychodz臋 z domu z sam膮 piel臋gnacj膮 na twarzy, no ale w zamian za to stawiam na naprawd臋 dobre jako艣ciowo produkty. chyba z vichy moja sk贸ra si臋 najbardziej lubi, mo偶e dlatego, 偶e z tych wra偶liwych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RedFlag
Jestem fank膮 Efektimy, ostatnio wspania艂ej r臋kawicy ManiSpa. W ko艅cu moje w艂osy s膮 dobrze odzywione

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ddiscover
Do w艂os贸w przede wszystkim Chantal, zw艂aszcza genialna od偶ywka ProSalon Intensis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ggirl
Ja kocham Floslek, ostatnio ich genialne serum roz艣wietlaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

od jakiego艣 czasu nie mog臋 zyc bez Revitacell ;) mam kremoserum na dzie艅, na noc, serum do rzes, do w艂os贸w. no 艣wietne kosmetyki

Udost臋pnij ten post

U mnie najlepiej sprawdzaj膮 si臋 profesjonalne kosmetyki, na bazie naturalnych sk艂adnik贸w. Mo偶na je znale藕膰 tutaj: http://www.borbe.pl/. Bardzo fajne kosmetyki, kt贸re s膮 r贸wnie偶 u偶ywane w salonach kosmetycznych. Mi takie kosmetyki bardzo pomagaj膮 walczy膰 z niedoskona艂o艣ciami cery oraz zmarszczkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ulubionych kosmetyk贸w mam wiele, napisz臋 tylko o niekt贸rych: 1. Sexy Look Bielenda - serum modeluj膮ce i unosz膮ce biust 2. Alantan - krem do twarzy 3. Facelle - p艂yn do higieny intymnej z Rossmanna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwielbiam http://newbay.eu/pl/p/Tu%2C-Tam...Wszedzie-Balsam-pierwszej-pomocy-zmiodem-Manuka-50g-100-naturalnych-skladnikow/461 jest lepszy ni偶 balsam do ust :) zawsze mam go przy sobie.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰