Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

monika ty sprawdzasz w tabeli miesiac poczecia dziecka i wiek w miesiacu poczecia a ulegalce to ja teraz sprawdzilam :)

Gość mon2903ika
z tej obrączki to mi wychodzi 3 ciąże a 5 dzieci (czyli 2 razy bliznęta) hhhe dziewczyny chyba bede bardzo płodna, a najlepsze ze mojemu mężowi wychodzi to samo czyli nie bedzie miał lewych dzieci z inna ;))) staram sie nie wierzyc w zabpbony ale komu bym te obraczke nie kręciła to wszystkim wychodza prawodłowo dzieciaczki - wujkom, babci... rodzicom

ja tego nie ogarniam zobaczymy ja zaciaze i pozniej jak urodze ja sie sprawdzi to zaczne wierzyc w takie rzezcy :/ a teraz uciekam jakas kolacyjke robic :P dobranocki spijcie dobrze :*

Nie, no coś Ty, to nie jest śmieszne. Wręcz odwrotnie - mnie to zawsze nieco przerażają takie czary mary. Wole z dystansu i z przymrożeniem oka ;)

malpka tak pozno kolacja?? łooooo ja tez sceptycznie nastawiona jestem to tego ale jakos podswiadomie wierze bo tylu osobom co wrozylam sprawdzilo sie

sliwka to nie ma nic strasznego w tym. zadne czary, ot niewyjasnione zjawisko :)

Gość mon2903ika
hhehe dokładnie niewyjasnione zjawisko aczkolwiek przeraza mnie mysl ze trzebabędzie jakiegos busa kupić na 7 OSÓB

dlaczego , zalezy jakie macie pory posilkow tylko w polsce slyszalam ze dla dobrego trawienia trzeba jesc kolacje przed 18 ogolnie powinno nie jesc 2 godz przed snem moj nie jest polakiem w sumie ja przyjelam jego nawyki rzywieniowe co bardzo mi odpowiada :)

tak? a jakiej narodowosci jest Twoj wybranek? ja jakos tak nie lubie jesc pozno bo gorzej mi sie spi

dziewczyny podajcie jakies linki do ciekawych srton bo mi sie nudzi i chetnie bym cos polookala

Gość mon2903ika
i szukam też coś na temat filmu 3 metry nad niebem - rzewny romans ale chyba 2 część nie prędko w polsce

Cześć dziewczynki. Ja już w drodze na urlop. Dlatego równicześnie się z wami witam i żegnam:) postanowilam że przez ten tydzień bedę na luzie i bez myślenia o ciąży i dzieciach. Tak więc nie będę tu zaglądać przez ten tydzień żeby nie kierować swoich myśli na te tory. Tak więc życzę Wam miłego tygodnia i mam nadzieję że jak wrócę to dotrą do mnie nowe ciążowe wiadomości:):) buziaki dla Was :* :)

hej dziewczynki!!! Matko ale sobie wczoraj wróżyłyście:) Maju szerokiej drogi,baw się dobrze nie myśl o problemach i się wyluzuj...buziaki Witaj Kaniu a Ty nie możesz spać?:)

haha ja też sobie taką wróżbę zrobiłam w jednym wychodzi ,że będę miała dziewczynkę a w drugim ,że chłopaka ale i tak w to nie wierzę:)

Maju udanego i owocnego urlopiku :) Nie moglam spac bo sie martwilam. Nie moglam sie dowdzownic do mojego,,, a okazalo sie ze nie mial zasiegu. Ale juz sie uspokoilam. Sprzatam a przynajmniej sie staram :) Widzialas Ulęgałko że Ci syna wywróżyłam :) hehehe

to bedziesz miala drugiego :) hehehe chyba ze zle popatrzylam, ale jesli zostalas zaplodniona w czerwcu i mialas wtedy nadal 29 lat to chlopiec :) ok ja zmykam na firme, pieska nakarmic, zebrac dokumenty i pozniej do mamusi :) a po poludniu z sasiadka na jagody jak nam sie zechce :) papapa milego dnia cukiereczki :)

hej mi kilka miesiecy temy kolezanka wrozyła z obraczki i wyszlo ,ze bede miala corke i syna ...łojejku...:) i kiedy sobie nie wroze to wychodzi tak samo:) mowila ,ze jej mama jak wrozyla to sie sprawdzilo zreszto kolezance tez szkoda,ze ta obraczka nie wrozy kiedy zajdzie sie;)