Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

też mi się wydaje że to moje tsh jest/było ok, może nabijanie na kasę.....idę znowu za tydzien do kontroli - zobaczymy co teraz powie..... też raczej nie mialam nigdy objawów tarczycowych.....

spijaniałam.... tak mnie nastraszylyscie że normalnie mysle o tym żeby zrobić jeszcze raz badanie na tshni zapisać się do endokrynologa... no ale moja ginka patrzyla na moje wyniki i powiedziala ze jest ok wszystko!!!

dziewczynki uciekam do łóżeczka... Jutro jedziemy z koleżankami do kościółka na mszę 30-dniową do naszej koleżanki. Dobranoc Kochane :*

zrobić badania nie zaszkodzi i jednak ginekolog to nie endykrynolog...lepiej ze specjalistą skonsultować...no i tsh to nie jedyne badanie tarczycy sa te ine jeszcze ft3 ft4 i a-tpo

jejq teacherko zwnou kilka badan?? łojojojojoj i ze 150 zł znowu w papier zamiast na nowe szmatki.... bueeeee

a daj spokój to jest masakra jakaś!! ja juz jestem zła że ten mój mi kaze co miesiac przychodzić, pojdejrzewam że czuje kase.....ale podobno dopóki nie dobierze odpowiedniej dawki to tak musi być.....co miesiac badanie krwi, tsh plus antyciała = 51zł + 120zł wizyta = ładna sukienka

no nie ma to tamto mozna sie ubrac z góry do dołu... nie no nieeeee. normalnie nie moge wyjsc z szoku. dobra nie dolujmy sie. film sie zaraz skonczy i wskakujemy do łóżka! pierdziele nie skladam tej sterty swterów! jutro to zrobie po sniadaniu :) ;0

ja podlogi umylam po powieszeniu prania ale jutro musze poprawic :) oj ambitne jestesmy :)

cześć dziewczyny!!! ja właśnie zwlekłam się z łóżka, zjadłam śniadanie i juz przeczytałam wszystkie plotki :) ogladam ddtvn i nie chce mi sie iść myć :P paznokcie takie obdrapane mam, przydałoby się zmyć resztki lakieru i pomalować na nowo :)

Hej:D a na forum znowu ja :) też już wstałam, popijam herbatkę, naszykowałam śniadanie i siedzę pod kocykiem, też ddtvvn :) ale miałaaam dzisiaj sen :) jakiś mały dzidziuś mi się śnił :) nie mój, na pewno nie mój, ale się nim opiekowałam:D

tez siedze pod kocykiem :) herbatke juz skonczylam... a mi sie snil sex hehehe chyba mi brakuje... juz tydzien abstynencji. jak moj wroci to nie dam mu życ :)

zrobilm sobie male spa :) maseczka na twarzy, wlosy naoliwilam :) i zaraz cieplutki prysznic z depilacja calego ciala :)

witajcie słoneczka :) mi sie @ rozkręcił na maxa, we wtorek ide na fsh i tsh , zobaczymy co wyjdzie , dzisiaj czuje sie koszmarnie brzuch boli no i jak zwykle bok i giry , zastanawiam sie czy jak wezme przeciwbólowy opokan to czy on nie zafałszuje mi wyników badań ? pozdrawiam i miłej niedzieli życzę 🌼 :)

eh dziewczyny wczoraj caly wieczor na forum i dzisiaj dopadly mnie od rana mysli ze moze sie udalo w tym miesiacu... musze zlikwidowac sobie dostep do kafe... da sie jakos zablokowac ta strone???

dziewczyny tak mi sie wczorajsze piwko spodobalo ze postanowilam codziennie sie tak rozluzniac, moze przez kolejne dni :) dzis znowu sacze piwko a razaz ma wpasc sasiadka na nalewke. bedziemy probowaly co mi wyszlo... robilam z malin :) a sasiadka z czegos innego ma przyniesc swoja :) ehhhh to świrowanie nasze... nie wiem jak to zrobic zeby przestac...