Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quack

czepialscy przechodnie

Polecane posty

Gość quack

co odpowiadacie ludziom co zwracają wam uwagę na ulicy? Ja mam zwykle takiego nerwa, że do głowy mi same bluzgi przychodzą. Wysłałabym na inną planetę wszystkich ludzi, którym się wiecznie coś nie podoba i muszą się wywnętrzać na byle kim. Ja nie moge, przed chwilą mnie chłop mało co nie rozjechał rowerem i jeszcze na mnie z ryjem.

Gość akwamaryna...
boś pewnie lazła jak święta krowa ścieżką rowerową

Gość jakatarina
mi nikt jeszcze uwagi nie zwrócił...coś chyba z tobą musi byc nie tak...

Gość alaka
ja też wyzywam- nie umiem inaczej- jak jakiś stary dziad lezie i mamle pod nosem coś o ładnej pani. Może ktoś by się cieszył-0 ja się wkurwiam. Przechodnie zaczepiają, to fakt! Nawet jesli nie słownie, to wzrokowo, starsznie namolni są ludzie w Polszy. nawet w takiej większej mieścinie, jak Wrocław

Gość jakatarina
ja pochodzę z wrocka i nie zauwazyłam, do mnie się ludzie uśmiechają zwykle

Gość quack
święta krowa na przejściu dla pieszych, czasem mnie tygodniami nikt nie zaczepia, a czasem tak jak dziś, że nie mogę normalnie. Jeszcze jakby sobie dali odpowiedzieć, ale fuknie taki, mordę wykrzywi i leci szybciutko w swoją stronę jeszcze pod nosem cos tam sobie bełkocząc, wielka odwaga, jak te małe kundle hałasu narobi i ucieka

Gość alaka
quack tak właśnie jest. Ale ja nie pochodze z "wrocka" ani z "wroclove" Ja pisałam o Wrocławiu. Może jesteście z jednej wsi to cieszą mordy.

Gość quack
nie wiem z jaką miną chodzę, nie widzę się wtedy, ale jakoś nie wydaje mi się to dobrym wytłumaczeniem, wybacz, to słabe jest jakatarino

Gość a dlaczego ktoś miałby
mi zwracać uwagę na ulicy????