Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzxxxzzz

facet ginekolog. Jak wygląda życie seksualne ginekologa?

Polecane posty

Gość zzzxxxzzz

znacie moze jakiegoś ginekologa prywatnie? moze wasz kumpel lub mąż? zastanawia mnie jak to z nimi jest. Jacy są w łóżku? obojetni? a jesli chodzi o komentarze po pracy? :)

Gość komentarze po pracy
są takie jak sie domyslasz. Jeśli pracujesz to też komentujesz, w kazdym zawodzie tak jest :)

Gość zzzxxxzzz
najchętniej zapytałabym jakiegoś ginekologa. ciekawi mnie to ogromnie... na sama myśl mam uśmieszek na twarzy

Gość :):).
Mój stary jak wyłazi z pracy to mówi : " NARESZCIE TWARZE" :-D

Gość zzzxxxzzz
czy może ich jakaś kobieta pociągac? kiedy pracują całe dnie przy ci***ch ? jak to jest z żonami?

Nie znam żadnego ginekologa osobiście ale pamiętam pewną wizyte u nowego ginekologa Widział,że się wstydzę i powiedział: "Nie ma się co wstydzić - ja widze tyle nagich kobiet,że mi zbrzydło.Nawet żona nie robi na mnie wrazenia":P

Gość KochankaJejMeza
czy może ich jakaś kobieta pociągac? kiedy pracują całe dnie przy ci***ch ? jak to jest z żonami? a czemu ma ich nie pociągać ? nie wiedziałam, że w kobiecie pociągająca jest tylko cipa, a nie włosy, nogi, piersi, tyłek, sposób poruszania, mówienia, uśmiech, glos.

znam osobiscie ginekologa (moj prywatny-chrzestny mojego mena) ale nie bede sie go pytala przeciez o zycie seksualne z tego co mowil pol zartem pol serio to to ze sie w zyciu juz tyle cipek naogladal ze go to juz nie podnieca, praca jak praca

Gość jeden wychodząc z sali poporo-
-dowej powiedział - a teraz idę popatrzeć w inne oczy, więc chyba z nimi jest ok.

Gość zzzxxxzzz
ja mam fajnego gina, moze nie jest super przystojny ale w porzadku. Czesto rozmawiamy i mnie tak kuśi żeby się go zapytac... jak to jest, jednak ciagle sie powstrzymuje. wydaje mi sie ze nie wypada tak walnąć z grubej rury... :D

byłoby piekne, jakby przychodziły same młode, zdrowe, zgrabne dziewczyny, ale niestety są też takie z rakami, nadżerkami i stuma jeszcze innymi choróbskami i kończy sie patrzenie w piękne pipulki.....

Gość hahahahadsdfgfdg21
ja ostatnio siedze w kolejce do gina wchodzi starszuka no bez kitu miala z 70 lat ...z mezem :) drugi dzadyga :D usiedli wygodnie a po chwili ona do meza "Sasiu a tu trzeba sie rejestrowac?" :D:D:D:D:D ale byla pompka....

Gość markiz de avinion
jak sie napatrze na baby to nie mam checi juz na nic.Kobiety sie nie myja najgorsze jest to,ze przyjdzie taka stara baba jako pierwsza pacjentka i jak podniesie kiecke to smierdzi okrutnie i caly dzien zjebany

Gość DO bywalec1 uni
UMARLAM :D

gdzieś czytałem, że ginekolog miał poważna sprawę sądową za pobicie Cyganki. W robocie miał badania okresowe z jakiegoś babskiego zakładu pracy, potem 40 zakonnic, aż w końcu po 15, wyszedł na spacer przez park do domu. W parku Cyganka zaproponowała mu, że za 10 zł pokaże mu pipulkę, facet nie zapanował nad ręką i cios pod oko był celny.....

Gość zzzxxxzzz
a co z wyglądem?! z włosami, bez... wygląd pipek, warg, lechtaczek. przeciez taki gin musi być przygotowany dokladnie na wszystko. No a jakby nie bylo nie moze nic powiedzieć czy skomentowac.

nie wiem jak u Was ale moj nie zyczy sobie na wizycie ogolonej cipki, bo pozniej trzeba sluchac godzinnego kazania jakie to nie zdrowe, ze bariery ochronnej nie ma, bla bla bla nie mowiac juz o wkladkach z zapachem :/ tego trzeba u niego unikac :/

mój szwager jest ginekologiem i na imprezie jak się napije to mówi tylko że ma dosyć grzebania w tych pizdach ... najgorzej jak przychodzi stara i do tego nieumyta...a życie skesualne?nie wypada pytać się ...raczej;)

Gość zzzxxxzzz
moj gin zas mowi, że kobiety w polsce to prawdziwe europejki kiedyś prawie zadna sie nie goliła, a w dzisiejszych czasach kobiety przepraszają, za brak depilacji. co kiedys nie bylo do pomyslenia.

Gość gość
ja mam fajnego gina bez jaj ale nie wiem co on sobie tam myśli

Gość gość
Ja robie specke z ginekologii. Jestem prawikiem.