Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksiepytamzciekawosciiii

Pytanie do kobiet.....czy robicie waszym facetom................................

Polecane posty

Gość KochankaJejMeza
tym które uprawiaja anal rozluźniają się zwieracze z czasem i nie czują tak bardzo bólu nieprawda, ale co innego wsadzać suchy palec a co innego coś co jest tłuste od oliwki np. niektórzy po prostu NIE UMIEJĄ uprawiać analu a piepszą 3 po 3.

Jak nawet nie dam rady wsadzić sobie opuszka palca. Dla mnie to zawsze będzie coś nierealnego i obrzydliwego.

Gość majkaja jamajka..
7 lat razem... robimy wszystko co napisałas Lodzik ostatnio baaaardzo rzadko bo mam zalozony aparat i jest to niekoniecznie przyjemne dla partnera dlatego troche marudzi ;p Wogole to ostatnio nie mam wogole ochoty na seks Kiedys powodem byla suchosc Kupilismy żele nawilzajace i pomogly ale ostatnio znow wogole nie ma ochoty czasami wrecz sie zmuszam nie wiem dlaczego facet mnie pociaga a ze mna cos jest nie tak :/

Gość smutna bilka
Ehh,zazdroszczę Wam kobietki.U mnie też tak kiedyś wszystko było.Teraz po 22 latach małżeństwa,a bycia razem 25 lat nie ma nic.Męża już nie obchodzę :( .

Gość dfhytrg
ja gdy kocham to lodzik nie jest dla mnie dziwny a przyjemny:)

Gość dfhytrg
analu dodam z evnigdy i z nikim

Gość a co myśleć
o gościu ,który nie lubi jak mu się robi dobrze ?????

Gość qwer
poslubie 4,5 roku, minetka po slubie odrazu a ja jakos nmie moglam sie przemoc i 2 lata po slubie zdecydowalam sie na lodzika,jest swietnie:)poprzedniczko: nie lubc analu to jedno a bol przy nim to drugie,ja nie czulam bulu ale nie uprawiamy tej milosci gdyz mnie to nie kreci