Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

alcia ta biala rzeczywiscie ladna za tydzien jade szukac jakiejs ciekawe w co wejde:P chcialabym jsna...:) moze byc nawet i biala:):) na pewno nie zadnej ciemnej, a jesli chodzi o dlugosc to tak mniej wiecej do kolan za kolanka...:)

No jak ja zobaczyłam małosolne, to myślałam, że jak nie kupię to się uduszę :) Ledwo do domu dotarłam, żeby nie jesć na ulicy :D Drogie masakrycznie, bo 25 zł / kg. Ale u tej pani już nie raz kupowałam i wiem, że ona zgniłka nie sprzeda. Kupiłam 4 sztuki. I jem z namaszczeniem :D

Gość Jo-------anna
Kurcze, bo ja 2 kg i cos to malawo mi się wydaje..

Gość Jo-------anna
Sukienka sliczna! :)

czy ja wiem, niektore dziewczyny podczas calej ciazy tyja tylko 8 -10 kg i lekarze mowia ze kazda z nas ma wlasna genetyke kazda inaczej ciaze przezywa wiec ja bym sie nie martwila na Twoim miejscu

Gość Jo-------anna
na zamówienie uszyjesz:)

jesli nic fajnego mi w oko nie wpadnie to na pewno bede szyla.....:) kurde zawsze wchodzilam w rozmiar s lub xs to ciekawe w co teraz wejde jak bede przymierzala haha:P

Jo---anna , tak mnie ostatnio natchnęłaś, że dziś wybrałam się do Lumpka i obkupiłam Dzidziolinę :) Kupiłam welurkowe śpioszki, śpiworek i kilka ciekawych pajacyków. Unisex . Szukałam firmowych i prawie nowych :) Rewelacyjna zabawa :) Parę groszy, a mam kilka unikalnych egzemplarzy :D śpiworek: http://dl.dropbox.com/u/59469266/2012-03-23%2015.37.47.jpg

BlackRossa ale slodki ten spiworek! Malentka z taki wlosow tez da sie cos zrobic :) Fryzjerka Ci podepnie do tylu, jakos podkreci, wepnie kwiatka i bedzie cudnie :) Albo rozpuszczone zostaw. Ja chcialam miec rozpuszczone na slubie, ale mielismy wesele i moje liche wloski by nie wytrzymaly :( Joanna ja tez przytylam 2 kg. Najpierw schudlam, a potem je odrobilam spowrotem :P Nie ma sie czym przejmowac :)

no pewnie cos wymyslimy:):) ten spiworek swietny tez musze skoczyc niedlugo do Lumpka, pierwszy zakup juz i tak zrobilam:) wozek stoi w piwnicy od poniedzialku :):)

tak tak ten zolto czarny :) jest przepiekny :D tak mi sie spodobal na zywo ze nie mialam serca zeby sie upierac:P zreszta moj M mnie na niego strasznie namawial wiec gdybym nie chciala go zbytnio kupic to i tak by go wzial bo sie strasznie napalil heheh :P ja mam tako Jumper fx:):)

Dzidzi na pewno bedzie w nim wygodnie :) Wygladal na taki mieciutki i przytulny ;)

no...:) balam sie strasznie go kupowac, te zabobony;/:P bo to w koncu dopiero 15 tc....aaale naprawde mega okazja wyglada jak nowy na gwarancji jeszcze przez rok i za 600 zl 3w1:)

Malentka pamietaj, ze co ma sie stac to sie stanie! Bez wzgledu na to, czy w 4tc kupisz cala wyprawke, czy kupisz ja po porodzie. Z Naszymi Dzidziami jest przeciez wszystko dobrze :) Musimy sie cieszyc tymi zakupami :)

tak samo mi przetlumaczyl moj M hehe:) i teraz juz bede powolutku wszystko kupowac zeby nie wszystko naraz potem :) juz sie nie moge doczekac jak bede szperac i przebierac miedzy ciuszkami :D

dziewczyny ja tez juz kupuje co nieco. Żyje ze świadomością że wszystko jest dobrze(bo jest) i nie wierze w żadne zabobony. A tak w ogóle to chciałabym już urodzić. Chodzę wiecznie zmęczona, blada, nic mi się nie chce

Gość pęczek drutu
Joanna, ale Ty jesteś panikara straszna :-) :-) Ja jestem w 17 tygodniu ciąży i przytyłam dopiero pół kilograma. Za to dziecko rośnie jak trzeba. Dzisiaj właśnie byłam na usg, więc mam świeże informacje - dziecko jest ruchliwe, ma prawidłowe tętno i ma się świetnie. Więc nie ma co się przejmować wagą. Każda z nas jest inna. Są kobiety, które w ciąży tyją 8 kg, a są takie co 30. Nie ma reguły. Nie zamartwiaj się, bo nie ma o co. Pozdrawiam :-)

Alcia mam to samo :P Co prawda od trzech dni juz nie sypiam popoludniu, ale mecze sie wejsciem po schodach :P W ogole mam pelno pryszczy na dekolcie i plecach, a juz cieplo i nie moge dekoltu zalozyc :( Nie moge jesc wiekszosci potraw bo mi szkodza na zoladek... Moglabym tak narzekac caly dzien :P Ale przeciez sie cieszymy z naszych Maluchow :) Tylko fajnie by bylo pstryknac palcami i zeby byl juz sierpien :)

hej. dziewczyny powiedzcie mi do którego tygodnia można robić usg genetyczne?

Invictia genetyczne do 13tc+6dni, a prenatalne miedzy 18 a 22 :)

wiem że na którejś stronie pisałyście o tym ale nie mogę znaleźć. czy będzie wszystko widać jak będę w 14tygodniu? bo chyba mi tak wypadnie:(

Invictia 14 tydzien to jest od 13tygodnia+1dzien do 13tygodnia+6dni :) Policz sobie dokladnie. Skoro lekarz tak zaplanowal Ci wizyte, to powinno byc dobrze :) W koncu on sie na tym zna :) Mam pytanie do dziewczyn, ktore sa juz mamami :) Czym przykrywa sie dziecko? Podoba mi sie wersja spiworka do spania, ale czy dziecku nie zmarzna przy tym raczki? A z drugiej strony czy jak przykryje dziecku raczki kolderka, to nie naciagnie na buzke i sie nie udusi?

dzięki amefa ja córkę przykrywałam kocykiem, ma taki mieciutki,oczywiście kołderka też jest potrzebna, tylko nie kupujcię takiej klasycznej na łożeczko 100x60 bo dziecko szybko rośnie, a taka 100x140 to można fajnie po bokach okrywac dziecko.

a śpiworek też fajna sprawa, bo jak na noc maluchowi założy się coś z długim rękawem to nie zmarzna w nocy rączki bo wiadomo że w dziecięcym pokoiku ciepło jest :)