Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbzzz

jakie miasto polecacie

Polecane posty

Gość bbbzzz

warte zobaczenia. Chcialabym zaprosic znajomych z zagranicy i pokazac mi Polske, chociaz troche... Co polecicie, co warto pokazac? Myslalam o Krakowie, Gdansku, Wroclawiu... Miastach, gdzie mozna doleciec... Prosze Was o pomoc, co polecacie?:)

Gość Pani Bovary z daleka
Na pewno Kraków, Wrocław i Gdańsk. Powinni być zachwyceni. Moj kolega z Londynu był zauroczony Krakowem, Gdańskiem też. DO Krakowa wrócił później nawet z tatą żeby mu pokazać jak jest fajne i jakie mamy w Polsce dobre jedzenie ;) Skąd beda goście?

Gość bbbzzz
Warszawa odpada:D Trojmiasto? Fajnie, bo mozna nad morze pojsc...;) Czekam na dalsze propozycje:)

Gość Pani Bovary z daleka
A kiedy z nimi masz zamiar jeździć? Jak latem to jedz do Trójmiasta i jak bedziesz mieć chwilę to niech zobaczą półwysep i nasze fajne plaże w Karwi czy Jastrzębiej G. W Sopocie możecie zrobić fajny clubbing nocą na deptaku. W dzień Gdańsk i Gdynia ewentualnie.

Gość bbbzzz
goscie z Niemiec, w ogole POlski nie znaja:) Czyli Krakow? Sama tam nigdy nie bylam, nawet nie wiem jak odebrac ich z lotniska, jakby cos. Hmm, przyjada na wiosne, wiec musze to wszystko dobrze zaplanowac:) Taki dluzszy weekend. A moze polecicie jakis fajny,dobry, moze niedrogi lub srednio drogi hotel w Krakowie? :)

Gość bbbzzz
czekam na

Gość 11:24 z Elbląga
pokaż im to forum :D:D przeżycie niezapomniane dla obckorajowca

Gość Nic strasznego
Do mnie często przyjeżdzają Norwedzy i najbardziej urzeklo ich Zakopane nakupują pierdół i są zadowoleni bo wydali grosze

Gość bbbzzz
O Zakopanem tez myslalam:) Tylko tam, najchetniej pochodzilabym po gorach;)

Gość oxo
Zobacz ceny w Ibisie. Jak bedziesz znac termin to dzwon i negocjuj z nimi cene. Jak na 2-3 noce pokoje 2 osobowe to powinni zejsc z ceny tym bardziej ze to przed sezonem.

Gość Nic strasznego
Niemieccy turysci uwielbiają góry na polu campingowym same niemieckie rejestracje .

Gość orefer
Zabiesz ich do Oświęcimia niech poznaja historię

Gość poka warszawe koniecznie!!
na lotnisko w Balicach dotrzesz autobusem 292, 208 :)

Gość Nic strasznego
Krakow i Wieliczka to dobry pomysł a pożniej Bukowina termy piękny hotel i okolica pojedzą oscypka i zapraszam do mnie Wrocław też ładny.

Gość Nic strasznego
Ja ci doradzam a też będę miała gości za 2 miesiące do mnie przyjeżdzają Chińczycy u ktorych bylam 3 tygodnie na wiosnę. Mieszkałam u nich wmieszkaniu przjeli nas bardzo miło i teraz na mnie kolej.

Gość bbbzzz
Nic strasznego- Gdzie mieszkasz i co zaplanowalas dla swoich turystow? :) Wlasnie ja pokaze znajomemu troche Polski, on mi pokaze Francje, bo dobrze zna:) Tak ustalilismy :) Dzieki za wszystkie posty:)

Gość wróżka Elvira
TRZEBINIA PIĘKNE MIASTO EHHHH

każde większe miasto ma swoje uroki, no może poza Łodzią ;) Myślę że wybór trzeba ograniczyć do Trójmiasta i Krakowa. Trójmiasto jest o tyle dobre że jest co zwiedzać, gdzie zrobić zakupy, gdzie się pobawić i jednocześnie jest też ta kałuża zwana Bałtykiem Kraków też piękne miasto ale pozbawiony jest tego ostatniego. A wiesz w trójmieście masz nie tylko zabytki sprzed 500 lat ale także możesz Westerplatte pokazać, symbol początku II Wojny Światowej

Gość Rurkiewicz
Kraków na pewno, Wrocław. Może Łańcut, piękny zamek. Może Jura Krakowsko-Częstochowska i ruiny zamków. Mazury cud natury !! I przy okazji Trójmiasto ze wskazaniem na Gdańsk i sopockie molo.

Gość derbfrew
Trzebinia trzebinia piekna okloica gdyby nie warszawa bylaby stolica

Gość derbfrew
wrózka z trezebini jestes ?

Gość bbbzzz
Krakow, Gdansk i mysle tez o Zakopanem,ale tylko,jak bedzie lato- wiosna i jak przyjada na dluzej, tzn. chociaz na tydzien. Kurcze, za malo czasu by pokazac to,co piekne.... przyjada tylko na kilka dni,moze w wakacje uda sie im przyjechac za tydzien lub dluzej:)

Gość podrzegacz
pokażim Oświęcim. To Niemcy to się im spodoba :)

Gość Oczywiście że
koniecznie Toruń.

Gość bbbzzz
Podnosze, moze jeszcze jakies pomysly:) wyjazd bedzie weekendowy, tzn. odebranie z lotniska i wspolny pobyt w okreslonym miejscu np. Gdansk i znowu w niedziele na lotnisko i koniec,takze czasu nie starczy na wszystko. Mysle poki co o Trojmiescie, morze i te sprawy, zeby odpoczac. A wakacje spedzic np. Zakopane, Krakow itd., wtedy pobyt bylby np. tygodniowy:) Jakies inne propozycje?:)

Gość bbbzzz
podnosze ludzie, jakies pomysly? :)

Gość Etain Blaithin
Wrocław :) koniecznie :) i na imprezę, i na wypad kulturalny idealnie. Kraków to teraz taka pijalnie taniej wódki dla brytyjskich stag parties :( niestety, bo ma klimat, tylko promocja chyba im nie w tę stronę skręciła.