Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamama72

Nigdy nie będe babcią

Polecane posty

Gość załamanamama72

Moja córka od zawsze miała zburzenia miesiączkowania. Pani lekarz rodzinna mówiła że ma ona czas, że wszystko się unormuje ale ostatnio wzięłam córkę do lekarza-ginekologa. Okazało się, że jajniki nie pracują prawidłowo i w przeciągu 2-3 lat stanie się zupełnie bezpłodna. Jestem załamana

Gość załamanamama72
jem kupe

Gość trelemoreleeee
zawsze moze adoptowac :) wbrew pozorom nie jest to zle rozwiazanie :) przykro mi, na pewno bardzo cierpi z tego powodu. ale kazdy ma gdzies tam zapisany jakis los...

Gość jhajdh
Ile lat ma córka?

Gość jejku*
dlatego nie powinno sie miec jedynakow. przesrane maja zarowno dzieci, jak i rodzice....

Gość kasinka...
idz do innego lekarza, potwierdz diagnoze.

Gość hejabanana
hej :) zawsze może adoptować a ile ma lat jak ma dużo:) to niech próbuje już :)

Gość załamanamama72
Córka ma 16 lat. Tzn skończy za miesiąc jejku@ Nigdy nas nie było stać na dwójkę dzieci poza tym jako dziecko przeszłam poważne zapalenie płuc, były komplikacje i dla mnie wjeście na 3. piętro to wyczyn nie mówiąc o 2 ciąży i porodzie kasinka@ tak właśnie zrobimy

Gość hejabanana
to za moloda:) ale poszukajcie dobreko specjalisty w swoim mieście i sprawdzicie jeszcze raz

Gość to niech robi
póki może. pomożesz jej

Gość kasinka...
poszukajcie ginekologa specjalizujacego sie w leczeniu bezplodnosci. Bedzie dobrze. Medycyna nie takie problemy wspolczesnie leczy. Na pewno sa rozne metody.

Gość koniec swiata opr
znam przypadek kiedy dziewczyna uslyszala podobna diagnoze..jest bezplodna...miala 17 lat, przez 4 lata sie nie zabezpieczala az tu nagle ciaza..21 wiecie co zrobila?USUNELA, stwierdzila ze juz sie z mysla ze nie bedzie matka oswoila, ciekawe czy majac 30 lat na karku czegos jej nie zabraknie w zyciu

Gość bbbbbbb0000
wiesz..... z jednej strony straszne, ale masz corke a moja znajoma nigdy nie bedzie babcia, bo jej corka, a moja przyjaciolka zmarla na raka w wieku 26 lat to jest dopiero damat :( :( :(

dobry lekarz skoro okreslił kiedy bedzie bezplodna hehe jakie to bylo zapalenie płuc ???? bo az mnie ciekawi

pociesze!!moja mama miała tak samo...badania wskazywały na to ze w wieku 20 lat albo wczesniej zostanie bezpłodna...teraz ma 40 lat, urodziła mnie i dwójke mojego rodzenstwa...teraz ja mam rocznego synka i jest tez babcia :)

Szczerze? Ja poszłam kiedyś po receptę na tabsy do "nieswojego" ginekologa a wyszłam z grzybicą, bezpłodnością i podejrzeniem raka... Oczywiście żadna z podanych diagnoz pana doktora się nie sprawdziła.... Zabierz córkę do innego lekarza i zobaczysz co wam powie. A swoją drogą mojej koleżance też lekarz powiedział, że dzieci mieć nigdy nie będzie i bach za dwa miesiące była w ciąży.

Gość jagoda 98765
a Twoja córka miała bolesne miesiączki ? i nie regularne tzn raz miała je wcześniej a raz później ? bo ja bym bardzo chciała być bezpłodna a za młodu miałam przeważnie o parę dni wcześniej okres czasem zdarzało się że parę dni później i były strasznie bolesne