Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werszopera

zapomnialam jezyka angielskiego ...

Polecane posty

Gość werszopera

Normalnie wstyd! Nie używałam angielskiego od 2 lat i powiem Wam, ze dzisiaj uświadomiłam sobie ile zapomniałam :( Owszem pamietam jakies podstawowe slowka ... ale kuwa nie moglam sie dzisiaj w restauracji dogadac z ANGLIKIEM :( Mamo co za wstyd! Chyba zapisze sie na angielski! A Wy jak ze znajomoscia jezyków ? Jak ich nie uzywacie zapominacie ?

zapomniałam niemiecki, którym posługiwałam się bardzo dobrze :O zapomniałam podstawy hiszpańskiego i greckiego :O też mi za to zaniedbanie wstyd 🖐️

Gość Bożenka bez domu :(
Przeciez to jak z jadan na rowerze czy pływaniem nie zapomnia sie.

Gość jak sie nie uzywa to sie
zapomina,Ale tez predko mozna sobie przypomniec uzywajac.

Ja nie zapomniałam. W codziennym życiu stale używam, więc nie ma problemu. Gorzej, że kiedyś umiałam nieźle niemiecki, a teraz hmm... niby pół roku temu odświeżyłam sobie na lektoracie podstawy, ale to nie to samo co kiedyś :(

Gość Panicze
Fajnie niezla z ciebie laseczka :) spuscil bym sie na ta ladna twarzyczke :classic_cool:

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa
hej ja w szkole średniej uczyłam się francuskiego, jeździłam na wymiany uczniowskie, występowałam konkursach piosenki francuskiej, wakacje jeździłam na zbiory by dorobić - słowem przez 4 lata jakieś 4mies roku spędzałam w południowej Francji, matura francuski na 5 (wówczas jeszcze stara matura) po liceum cisza... na studiach w kółko angielski Po studiach i w czasie Dublin i angielskie miasta mąż mojej siostry uciekając jeszcze przed obowiązkowym wojskiem uciekł do Paryża do znajomego, potem otworzył tam soją firmę siostra wyjechała do niego i mieszkają w Paryżu i myślę ok pojade, wsiadam w samolot super łądnie lądowanie 30km od Paryża, naprawdę mało ludzi mówi po angielsku, poza lotniskiem mam wrażenie że nikt i co i ja nie dogadam się z Francuzami - a kiedyś francuski to był mój 2 język - masakra

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa
sensie ja rozumiem co do mnie mówią a ja nie potrafię skleić zdania ale pracuję nad francuskim i idzie mi już tak jak powinno iść

Gość cichociemnaaaa
mimo iż miałam same 5 z niemieckiego, na dzien dzisiejszy masakra greckiego też powoli zaczynam zapominac a angielski? jeszcze dzięki tv, vivie może ujdzie -))