Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wasze największe marzenia!!! Ja powiem swoje!!!

Polecane posty

4pokojowe mieszkanie świetna praca (30 tysięcy miesięcznie) zdrowie prawko zdany egzamin zawodowy zdana matura oraz ukończenie studiów

po co aż 4 pokojowe? moje marzenia na chwile obecną pozaliczać wszystko mieć średnią około4,5 albo wiecej, nigdy nie chorować, nie marznąc, nie mieć zawrotów głowy, czkawki i okresu

Gość sadfdggh
Nie jestem zachłanny zdrowie praca rodzina

Pani Czkawka z okresem to raczej trudno będzie ;) Ja też nie jestem zachłanny ale rodziny miec nie chce :)

Gość sadfdggh
mlody jestes, kiedys pomyslisz inaczej

Niestety, miałem trudno dzieciństwo, nie chciałbym by ktoś kolejny raz tak cierpiał jak ja.

Gość Meleńka 88
Zobaczyć Ocean :)

Gość sadfdggh
Tez mialem trudne dziecinstwo

Gość Bożenka bez domu :(
Własny dom :(((

Gość Bożenka bez domu :(
I zeby zadnemu dziecku na swiecie nie działa sie krzywda ale to takie nieralane :((((

Ja miałem ciężkie, to w domu, to w szkole, dopiero teraz zbieram się po wszystkim ale jeszcze nie do końca bo nie wiem od czego zacząc

Gość dżizas
własne mieszkanie :) i pieniądze na podróże !

Gość Paniczełka
zrobić zajebisty dla mnie podział majątku;)

chce miec ten dom ktory dzisiaj ogladalismy :D Tylko jeszcze z tesciowa musimy pogadac czy pozwoli nam wymienic apartament ktory mamy obecnie na ten cudny domek z bajerami w srodku ;)

Gość madziuśśśx
domek własny salon kosmetyczny zdrowie miłość fajne autko wakacje kilka razy do roku fajne ciuszki i jakiś romans z fajnym przystojniakiem

żebym wreszcie wiedział po oc żyję i co ze sobą zrobić żeby chciało mi się dążyć do jakiegoś celu i wierzyć/czuć że to ma sens. Mam takie uczucie tylko raz na miesiąc może. I tak nie wiecie oczym piszę to lepsze uczucie niż motylki w brzuchu.

Ja obiecałem że jak wygram dużo milionków w lotto to 2 miliony z tego dam pobieraczkowi i uwolnię ludzi od nich.

dobrze zarabiać (5 tys mieś) aby ktoś, kto mówi, że mnie kocha udowodnił mi, jak jestem dla niego ważna, by zaczął ''umiejscawiać'' mnie w swoim życiu:) uzbierać wreszcie na upragniony remont nie chorować, być szczęśliwą podróżować:)

moje marzenie się właśnie spełnia ,wykańczam mój wspaniały domek:) ..fajnie by było żebyśmy byli wszyscy zdrowii i kasa żeby byla taka jak jest już do końca życia:)

Gość Samotny28l
ożenić się :)

Gość fddfes
chciałbym żeby LAdy gaga zrobiła mi loda z połykiem

Gość fddfes
Albo chciałbym zeby miranda kerr zrobiła mi głebokie gardło z połykiem

Jenni musiała się oczywiście pochwalić kasą, a jak moje marzenia: zdrowie dla moich bliskich hossa na giełdzie to ostatnie pozwoli mi spełnić resztę marzeń

Gość fddfes
moim najwiekszym marzeniem jest trójkąt z kady gaga miranda kerr i shakirą . Gdzie każda łyka po kolei nasienie jak pelikan

Gość Zdecydowanie nie-e
- Żebym sobie poradziła w tej przeklętej Szwecji - Żeby mnie kochał na wieki wieków amen - Domek, nie musi być wypasiony, tylko taki.....nasz. żebym wchodząc do niego czuła się bezpieczna jak w kokoni. - Psiak, goldenek, z 2 koty - Pokój wypełniony książkami - nauczyć się grać na skrzypcach - barek wypełniony dobrymi alkoholami - na starość bujany fotel, ciepły koc, i ON

Dareios - a pracujesz, gdzieś w ogóle? Słyszałam, że inwestujesz na giełdzie? Dobrze na tym wychodzisz? Chyba tak, skoro masz tyle wolnego czasu .. Sama myślałam o giełdzie. Teraz realizuję swoją małą inwestycję, ale zarobek, nie będzie porażający, aczkolwiek stały i niewymagający pracy. Sezon dla mnie, to sierpień, wrzesień, październik, listopad. Teoretycznie na grudzień mam pomysł na biznes. Wiosenny pomysł również powoli się wyłania... Muszę pracować raz więcej, raz mniej bo w sezonie mam dużo pracy. Martwe miesiące chcę wyeliminować..

Gość joiijio
taaa, 30 tysiecy i jak najmniej sie narobic, prawda?

moim marzeniem jest zdrowie dla siebie, w koncu, zdrowie dla bliskich, rodzina, własne mieszkanie, dobrze płatna praca, zdanie prawa jazdy w końcu :P