Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manticzka

problem z przesyłką paczki

Polecane posty

Gość manticzka

Witam, mam nadzieję że ktoś będzie znał odpowiedź. Mój dobry znajomy z Serbii postanowił zrobić mi prezent - zapakował do paczki słodycze i zapalniczkę Zippo z fajnym logo. Nadał na poczcie i zonk - paczka nie przeszła. Czy jest jakiś sposób żeby przetransportować tę nieszczęsną zapalniczkę do Polski?

Gość bubulinka22
zapalniczka nie przeszla?

Gość Miki Mouse 123
jak ma kod nadania to mozna sparwdzic gdzie paczka sie znajduje jest cos takiego jak monitrowanie przesyyłek.

Gość manticzka
Wszystko było zapakowane w jedną paczkę, więc de facto nie przeszła ani zapalniczka ani słodycze. Ale problem generalnie z zapalniczką (która z resztą nie jest nabita). Numeru paczki znajomy nie podał, ale paczka po prostu wróciła na pocztę z której ją nadał kilka dni temu, więc nic nie zginęło, trzeba ją tylko odebrać

Gość lela***
wpisz w google "śledzenie przesyłek poczta polska" i powinnaś sprawdzić, gdzie jest ta paczka jeśli znajomy poda Ci jej numer z pokwitowania

Gość manticzka
Ja wiem gdzie jest ta paczka. Jest w Serbii, wróciła do znajomego. Co ma w ogóle to tego poczta polska skoro to przez serbską granicę nie przeszło. Ponowię pytanie - jak wysłać zapalniczkę z Serbii do Polski tak, żeby nie cofnięto jej na granicy.

Gość having fun
Ja wiem gdzie jest ta paczka. Jest w Serbii, wróciła do znajomego. czytac nie potrafisz yntelygencie z bozej laski?

Gość manticzka
Tak, do niego paczka wróciła. Jakby nie było - zwykła poczta tańsza niż kurier.

Gość wróżka Elvira prawdę ci powie
Nie diość że ludzie radza to ta jeszcze bluzga na nich a niech zesz sobie radzi sama niewdzieczna baba i jeszcze nicki zmienia pffff czar zaraaaa rzuce na paczke i nie dojdzie ani tu ani tam.

Gość wróżka Elvira prawdę ci powie
od bladego switu do późniego wieczora ciagne palety z drażami kokosowymi w biedronce:classic_cool: