Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Adele

Polecane posty

Mam takie pytanie: czy tylko ja mam dosyć tej całej Adele? Ja rozumiem że ktoś może lubić jej śpiewanie, ale bez przesady, w radiu w kółko leci jedna i ta sama jej piosenka. Aż mam od tego nudności. Wiem, ona jest taka naturalna, puszysta, nie szokuje strojami tylko śpiewa do pianina, ale czy to ile jej ostatnio w mediach jest to nie przesada? I czy aby wszystkie z tych zachwyconych kobiet faktycznie gardzi plastikowymi gwiazdeczkami, czy słuchają Adele bo taka moda a jeszcze rok temu słuchały Lady Gagi i Katy Perry?

No ja akurat preferuję inne style muzyczne ale rozumiem że każdemu podoba się co innego. Nie chodzi mi o to. Chodzi o to że w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, nie krytykuje jej, tylko mam wrażenie że te wszystkie jej fanki (bo nie ukrywajmy że jej piosenki podobają się głównie kobietom) są jak chorągiewki, teraz modna jest naturalna Adele, za rok modna będzie hipersztuczna laska która biega po scenie w stringach i też będą zachwycone.

muzyka Adele sama w sobie w ogole mnie nie pociąga, ale lubię ja, bo jest duża, ale śliczna i ruda, zajebista kobita. Zdzirson, co Ty tak zmieniasz te osobowsci, nigdy nie moge Cię wyhaczyć 😭

Gość dareios ale masz problemy
nudzisz sie? idz pobiegaj

Dareios, przecież ona jest śliczna, wiadomo , że zielonookie rudzielce sa najładniejsze. choć muzyka... średnio na jeża, typowe popowe dudnienie, ale jak mi cały dzień w pracy jakaś zyebana zetka leci, to takie są najlepsze, bo i tak sie nie wsłuchuje specjalnie, tylko bujam

Dereios- No tak to już jest z tą muzyką i cóż tu debatwoać na ten temat :] Już jednak wolę modę na adele niż na jakieś inne skaczące rozneglizowane miałczace kociaki :] batoryoriginals- z nieznajomymi nie gadam :classic_cool: :) ktoś ty gadaj :)

ale tu chyba nie chodzi o "modę" no chyba że ktoś jest na tyle marny, że zmienia płytotekę co sezon w zależności co jest na liście billboardu mi się jej głos podoba, owszem tak, przesadzają z ta jej najnowsza piosenką, zwłaszcza, że ja cały dzień jak jestem w domu to mam włączone radio i mi się już przejadła zwyczajnie

Gość robhjnbn
e w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, ne w popkulturze panują mody. A Adele to teraz jest tylko moda na antymodę. Ja nic do niej nie mam, n

"Czy to jest ta chrześnica Amy Winehouse?" Taa, Adele rocznik 88, Winehouse rocznik 83. 5-cio letnia Winehouse została matką chrzestną