Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do osób które nigdy z nikim nie były

Polecane posty

Gość ale zrozumcie tluki ze to dzia
la na takiej samej zasadzie ze wy nie chcecie brzydkich kobiet a my nie chcemy brzydkich niezaradnych zyciwo facetow.

Gość Samotny28l
Podrywanie brzydkich dziewczyn jest bez sensu .. to jakby nagrodzić lenia za lenistwo .. mężczyźni to wzrokowcy, więc kobiety muszą dbać o swoją urodę. Kobieta nie dbająca o urodę jest jak facet siedzący przed telewizorem i żłopiący piwo .. prawda, że takiego męża byście nie chciały?

Gość Edyta, też 25l
Bo ja uważam że to bezczelne. Żeby 25l DZIECIAK który nawet w zw nie był, całkowity brak doswiadczenia wymagał od atrakcyjnych kobiet zainteresowania. Niech sie weżmie za dziewczyne o przeciętnym wygl. ma większe szanse, i dziewczyna będzie szczęśliwa

dla mnie to tez jest smieszne , 25 latek który nie wiele ma do zaoferowania ma pretensje do atrakcyjnych dziewczyn ze z nim nie chca byc :O

Gość 21+latka
Dla mnie to za późno w tym sensie, że zaczyna działać mechanizm: "chciałabym, a boję się". Po prostu mam już jakąś barierę w sobie, bo wiem, że wszyscy mają to już za sobą, a ja tylko nie (gdzie, jak pisałam, wcale tego w "odpowiednim" momencie nie potrzebowałam tego robić) . Choć sama uważam, że wiek 25 lat jest jak najbardziej ok - jeśli sam nie budujesz sobie z tej przyczyny przeszkód (tak jak ja :P). Przecież mogło Ci się tak akurat w życiu ułożyć, że do 25. nikogo nie spotkałeś. A u mnie do tego wszystkiego dochodzi to, że dziewczyny bardzo lubią opowiadać o swoich byłych, obecnych itd. Ja jestem akurat w tej kwestii na etapie 16-latki (sama to czuję!), która dopiero jest gotowa na 1. związek. A gdy inne były gotowe to ja siebie traktowałam jeszcze jak dziecko, dla którego przecież płeć przeciwna była wrogiem, czy czymś w tym rodzaju. No jednym słowem paranoja :P :/

bo to wyglada tak na 100 dziewczyn jakies 5 do 10 jest naprawde ładnych wiec te 100 facetó podbija do tej najladniejszej 10 wiec to chyba OCZYWISTE ze 90 z was zostanie odrzuconych i bedzie narzekac na populacje niewdziecznych i złych kobiet

Gość Samotny28l
-- Edyta, też 25l Każesz facetowi brać się za dziewczyny o przeciętnym wyglądzie, bo nie ma doświadczenia, a powiedz mi dla kogo są te wszystkie piękne kobiety? Rozumując twój tok myślenia są to dziewczyny dla zawodowych ruchaczy! Więc, żeby poderwać piękną kobietę najpierw muszę zostać zawodowym ruchaczem tak? Super! Właśnie dałaś mi mega-motywację, aby wyrzucić pieniądze na kurs uwodzenia.

Gość użytkownik środowiska windows
OBOP Ja miałem inne doświadczenia. Kobiet interesownych, blisko nie znałem wiele, bo też ich unikałem i unikam. Oczywiście, że wyrachowanych, interesownych jest bardzo wiele, ale też wielu jest takich mężczyzn. Obie grupy polują na uczciwych, naiwnych, takich, których można wykorzystać, materialnie, emocjonalnie i na każdy możliwy sposób.

Gość Beciakaaaa
No, 25-latku - moze przyczyną twoich niepowodzeń jest to, ze uwielbiasz zzakłądać tutaj pseudo-erotyczne tematy :"czy wypada szefowej powiedzieć ze ma ładne nogi" i rozwijać te opowiadanka jak to kopnęła cię w jaja "swoimi ślicznymi nogami"? Albo "śliczna portierka po 50-siątce" Nikt nie lubi zboków, można się z nich pośmiać, ale nikt normalny z takimi nie wytrzyma.

Gość Edyta, też 25l
Dlatego że ładna kobieta ma wieeeeelu facetów do wyboru. jest wiele przeciętnych kobiet, zadbanych, nie brzydkich ale też nie pięknych. Więc dlaczego Ty liczysz na piękność?????

to przenosnia kretynie ,wszyscy faceci skupiaja sie na podrywie najladniejszych wiec to oczysiste ze wiekszosc z nich zostanie odrzucona

Samotny28l tak bo oczywiscie nie ma nic pomiedzy 25 letnim prawiczkiem a ruchaczem

Gość point of view
Ja ostatnio poderwałem piękną kobietę, wszyscy mi zazdrościli, ale okazało się, że ma takie poszarpane wargi sromowe :O I już cały urok prysnął.

Gość Edyta, też 25l
point of view Ja ostatnio poderwałem piękną kobietę, wszyscy mi zazdrościli, ale okazało się, że ma takie poszarpane wargi sromowe I już cały urok prysnął. I właśnie tego spodziewamy sie po prawikach :classic_cool:

Gość pogodne usposobienie
myślę ze trzeba posiadać radosne usposobienie, kochać życie i ludzi, kontakt z nimi, być zawsze optymistą i emanować empatią, wtedy ludzie sami lgną do takich osób, nawet kiedy ci nie są ani piękni ani bogaci to widać na ulicy, kto ma pogodną twarz o przyjaznym wyrazie a kto zaciętą i nieobecną

Gość Beciakaaaa
I POWTARZAM: No, 25-latku - moze przyczyną twoich niepowodzeń jest to, ze uwielbiasz zzakłądać tutaj pseudo-erotyczne tematy :"czy wypada szefowej powiedzieć ze ma ładne nogi" i rozwijać te opowiadanka jak to kopnęła cię w jaja "swoimi ślicznymi nogami"? Albo "śliczna portierka po 50-siątce" Nikt nie lubi zboków, można się z nich pośmiać, ale nikt normalny z takimi nie wytrzyma.

:O sam musisz to wiedziec jesli ci sie podoba to próbuj zadna kobieta nie lubi niezdecydowanej cioty, która pisze nie pisze waha sie zagadac ma kompleksy lub co gorsza oczekuje az to ona go poderwie

Gość pogodne usposobienie
tak, "ciepłe ciotki" są trefne

po mesku zaproś ja na kawe herbate, lody ogólnie na randke . zaplanuj gdzie mozecie isc i co robic, np najpierw kino potem cos zjesc .. jesli odmówi bedziesz mial wyrazne czarno na bialym ze nie jest zainteresowana! jesli bedzie sie chciala spotkac randka zweryfikuje co dalej ! na poczatku na nic sie nie nastawiaj ani na wielka milosc ani na rozczarowanie tylko na próbe poznania drugiej osoby czy to takie trudne dla was mezczyzni? po co te gierki ? i przemyslenia ?

:O kobiety lubia jesli podrywa je mezczyzna a nie jakas niestabilna emocjonalnie mamłeja jesli masz z tym problemy to chociaz na czas podrywu udawaj prawdziwego faceta i nie wchodzi w te kobiece gierki w tym momencie zachowujesz sie jak baba: co znaczy ten wykrzyknik ? co ona sobie pomyslala a juz mnie nie chce ojejciu :O

Gość Edyta, też 25l
A ja uważam że prawicy 25+ mają liczne kompleksy, taki człowiek odstrasza. I do tego penie zacznie temat o ex- ilu a z iloma spałaś a jaki seks uprawiałaś a jak czeto pożnie nie wytrzyma presji i zacznie wyżywac sie na partnerce, że łatwa że za bardzo wyzwolona etc. Po co to nam :) ?

no to masz problem 🖐️ i do 30 nikogo sobie nie znajdziesz, to twoje zycie i twoje decyzje i próba przelamywania strachu i nauczenia sie czegos nowego zadna kobieta nie zaprosi cie na randke bo to domena mezczyzn wiec albo zachowujesz sie po mesku albo przegrywasz i nie chodzi o to ze masz byc zarozumialym przechwalajacym sie ruchaczem ale pewnym siebie mezczyzna

Gość Edyta, też 25l
AveDave Ty nawet wykrzyknika sie boisz

Gość Edyta, też 25l
To chyba coś gorszego od nieśmiałości :)

nad niesmialoscia mozna pracowac 🖐️ kobiety maja przerąbane jesli sa brzydkie mezczyzni jesli sa nieśmiali i albo zaczniesz cos z tym robic albo skonczysz jako 40 letni prawiczek i to jest poparte moimi obserwacjami z otoczenia🖐️

Gość użytkownik środowiska windows
Jak wyżej napisano to jest prawda

Gość Nigdy nie mialam

Mam 22 lata i nigdy nikogo nie mialam. Nigdy nikt mnie nie chcial, a jak juz ktos chce to ja go nie chce.  Z kolei ci ktorych ja bym chciała mnie nie chca. Zniechecam sie powoli i zaczynam myśleć ze jak tak bedzie to nigdy nikogo nie znajde