Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokia n8

Wkurzający kot siostry

Polecane posty

Gość nokia n8

Wkurza mnie kot mojej siostry wszystko mi w mieszkaniu obsikuje a ona nie widzi w tym żadnego problemu ! Nawet nie pofatygowała się iść z nim na kasatrację;/ Wczoraj oblał mi kurtkę i nową pralkę.Jestem beznadziejna bo nie umiem poradzić sobie z tym głupim kotem!

Gość jeden warunek
Alik ?

Gość nokia n8
nie ,nie Alik

Gość norskkkkk
jak widzisz że leje to bierz szmate i prze łeb gnoja albo z kopa

Gość nokia n8
Kot ma na imie Herman.

Gość WROCLOVE LOVER
to bierz Hermana za ogon i rzucaj do góry

Gość fanka bb
Mnie również wkurza kot siostry. Wszystko psuje, niszczy, zbija. Hałasuje w nocy, rozwala pokarm z misek i jest okropny :(

po pierwsze- koty oprócz znaczenia terenu obsikują rzeczy ludzi kiedy czuja ich nieprzychylność po drugie- jak mieszkasz z siostra to pewnie też z rodzicami? Nie możesz z nimi pogadać jak do siostry nie dociera?

Gość WROCLOVE LOVER
to weź go za ogon i wyjebaj nim siostrze w ryja. albo złap ja za kłaki i wytrzyj siki jej ryjem

koty nie znosza zapachu octu. wymieszaj wode z octem i spryskaj meijsca, gdzi on ma sie nie pojawiac a ten kot ma kuwete? ogolnie koty nie lubia zalatwiac sie poza nia - oczywiscie pod 1 warunkiem, ze kuweta jest czysta, trzeba ja regularnie sprzatac. sa tez rozne rodzaje zwirkow i moze ten, ktorego uzywacie, nie pasuje kotu - wtedy trzeba go zmienic

Gość nokia n8
co z tego ,ze matka jej mówi ;/wiec jestem zdana na siebie;/Całe mieszkanie śmierdzi tym śmierdzielem

Gość nokia n8
kot posiada kuwete

Gość nokia n8
jezeli siostra jest w domu to ja kotu nic nie mogę zrobić,bo siostra sie odrazu rzuca

a czy jest regularnie sprzatana? i nie mam tu na mysli czestotliwosci raz na tydzien

Gość WROCLOVE LOVER
mówię ci wyjeb hermana za okno i bedzie po kłopocie

Gość WROCLOVE LOVER
no to złap hermana za ogon i jak siostra zacznie biec w twoim kierunku to z całej siły zamachnij hermanem i uderz ją w twarz.

dopóki Ty go nie lubisz on Tobie też będzie robił na złość. Mój kot ZAWSZE sikał na łóżko rodzicom jak się z nimi pokłóciłam, w ramach własnego manifestu :D kochałam go każ siostrze prać swoje rzeczy jak jej kot zrobi coś na Twoim "terenie" (kurtce itd). W razie oporu- avanti u rodziców, to jest jasna sprawa i powinni wziąć Twoją stronę Macie wspólny pokój?

Gość nokia n8
było ok gdy siostra mieszkała u dziadków na parterze ,to kot był wypuszczany na dwór i nie sikał ani nie srał w mieszkaniu,cała noc też cholernie wyje;/

Gość nokia n8
mamy osobne pokoje ale bez drzwi;/

Gość można dać kotu na imię
Herman? Ludziom się we łbach pierdoli:o

kuweta powinna być sprzątana za każdym razem po załatwieniu się kota, na bieżąco. Inaczej zawsze będzie się załatwiał wszędzie tylko nie w niej. Na nocne wycie obawiam się, że nic nie zrobisz. Będzie jeszcze lepiej jak w marcu samiczki zaczną się kręcić wokół domu :P

Gość nokia n8
siostra sprząta mu tak co dwa dni,czasami codziennie

Gość nokia n8
masakra jakas,ale dzięki za sugestie ;)

Odstraszacze sa g*** warte ;) Nokio, umów po propstu Hermana na kastrację. U kocurów to najprostszy z zabiegów, z minimalnym ryzykiem. Niewykastrowany kot to "fajny" zapaszek w momentach godowych, dziwię się Wam, że dajecie z tym rade (może siostra ma coś z węchem ?). Oblane rzeczy w większości nadają się na smietnik. I wiesz ... polub kota. Koty sa fajne :)

Gość przecież to jest prowo
ale fajne prowo:D dawno sie taktu nie uśmiałam :D

Gość nokia n8
przedewszystkim siostra ma coś z głową,widocznie taki smród jej odpowiada

Gość nokia n8
to nie jest żadne prowo;/

Gość nokia n8
Kota lubiłam dopóki nie oblewał mieszkania

- możesz bez jej zgody go wykastrować przez Animalsów (powiedz ze go znalazłaś,że go zostawisz jednak musi być wykastrowany bo przez 2 tyg odkąd go znalazłaś obsikał tobie całe mieszkanie -możesz postarać się wpłynąć na siostrę aby to ona go wykastrowała,za swoje pieniądze -możesz zamykać drzwi do swojej części mieszkania i kota przeganiać chlapiąc go wodą ze spryskiwacza -możesz zakupić na allegro lub w sklepie zoologicznym odstraszacze zapachowe,dźwiękowe nie rozumiem podejścia ludzi którzy na siłę uszczęśliwiają innych nie licząc sie kompletnie ze zdaniem innych!! nie rób kotu krzywdy- to zwierzak,sikając zaznacza teren - robi to instynktownie - to nie ma nic wspólnego ze złośliwością kota pozdrawiam