Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKOGAREL

MAM 35 LAT I NIGDY JESZCZE NIE BYŁAM U GINEKOLOGA

Polecane posty

Gość ejak Ewelka
A to ze wy w wieku 16 juz tam lazicie swiadczy tylko i wylacznie o waszej mentalnosci puszczalskich szczeniar!

Gość ejak Ewelka
No wlasnie tak wczesne chodzenie jest lekkomyslne! Jak kto chce niech lazi i co dzien ale nie narzucajcie jakis chorych zwyczajow innym!

Gość o kurcze to ja poszlam pierwsz
y raz majac niespelna 25 i myslalam, ze to bardzo pozno :P Ale w ogole sie nie stresowalam, nawet za pierwszym razem w gole, nie wiem czemu, myslalam, ze po prostu dlatego, ze juz za stara jestem hehehe:D:D:D No a gin okazal sie super:)

Kobieto nie bede z tobą dyskutować bo jesteś zacofana 200 lat za murzynami dzieci pewnie w domu rodziłaś a leczysz sie u szamana albo czarami pozdro...hahahhahah

Raczej o wypracowywaniu właściwych nawyków. Dorośnij, zamiast pisać takie głupoty :D

Gość ejak Ewelka
Pewnie sama jestes ginekologiem i dlatego tak namawiasz! Dziewczyny nie dajcie sie dabierac na oszustow!

Mi pani ginekolog ostatnio mówiła, że przyszła do niej pacjentka, której prawie kalafior wyrósł między nogami(takie raczysko) i tłumaczyła się , że jak samo się zrobiło to myślała,że i samo zginie.

hahahah a każda która napisze że warto chodzić sie przebadac to ty stwierdzisz że jest ginekologiem ?????? hhahah rzeczywiscie zacofana

Gość marcoo
eee zawsze myślałem że to faceci boja sie lekarzy, unikaja łazenia BO NIE BOLI a kobiety mają jednak głowe na karku i pewne priorytety...a jednak:)))) jesteśmy tacy sami:)))

Szok! Dosłownie szok! Jak można nie chodzic do ginekologa?! To lekarz jak każdej innej specjalizacji! Szlak mnie trafia jak czytam wypowiedzi starych zagrzybiałych bab, tak bab nie kobiet, które piszą ze nikt im nie bedzie nigdzie grzebał prócz męża! Nie tego się po prostu nie da opisać! Później wielkie zdziwienia...oj bo ja mam guza średnicy 6cm...ale skąd?

ciesze sie, ze wybralam chlopa a nie babe. przynajmniej sie plotkami nie zajmuje, tylko leczeniem:)

i ni =e zajmuje sie MORALIZOWANIEM

Gość ejak Ewelka
Do ginekologa chodza tylko dziwki

Gość Rak jajnika nie boli
nie daje żadnych objawów , jak zaczyna boleć jest już za późno .

ejak Ewelka każda kobieta powinna badać sie regularnie, ale Ty chyba jesteś za głupia, aby to zrozumieć.

Przecież logiczne, że ginekolożka nie wymieniała nikogo z imienia i nazwiska. To przestroga dla tych zacofanych, co im wstyd się zbadać

Gość hdd7736fddd
pierwsze słyszę, żeby chodzenie do gina chroniło przed rakiem :D no ale może magiczne palce pana gunekologa leczą :P

Gość hdd7736fddd
oczywiście można wcześniej wykryć chorobę, ale wasze pierdolenie na temat statystyki ZAPADALNOŚCI jest bez sensu, bo zachoruje dokładnie tyle samo kobiet może mniej umrze ale zapadnie tyle samo :classic_cool:

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Ja pierwszy raz byłam w wieku 19 lat i stresowałam się, że to późno :)

ejak Ewelka A to ze wy w wieku 16 juz tam lazicie swiadczy tylko i wylacznie o waszej mentalnosci puszczalskich szczeniar! Czy dziewczyna idąc do lekarza idzie sie tam puszczać?? Nie wierz że 35l nigdy nie miała żadnych dolegliwości ginekologicznych.

hdd7736fddd pierwsze słyszę, żeby chodzenie do gina chroniło przed rakiem no ale może magiczne palce pana gunekologa leczą Nie wierze że to na powaznie piszecie!!!!!!!! Przecież ginekolog bada, wykrywa nadżerki, robi cytologie. Wiec TAK chodzenie do ginekologa to profilaktyka

ejak Ewelka A to ze wy w wieku 16 juz tam lazicie swiadczy tylko i wylacznie o waszej mentalnosci puszczalskich szczeniar! -takie jak Ty kretynki się nie rodzą, one sie chyba sieją:/ ;( ale tak to jest..jak mama lub tata myje plecki w wieku 25lat córci, w domu szare mydło bo inne to zło, kolegów mieć nie możesz bo co rodzina powie:D

oczywiscie ze wizyta u gina i co roczna cytologia chroni przed rakiem, moze nie zupelnie w tym znaczeniu, ale mozna przeciez szybko wyeliminowac komorki rakowe - moze Wam sie tylko wydawac ze jestescie zrowe.. a piersi sobie badacie czy tez bimbacie ten problem?

Gość yugotooga
ja chodzę sporadycznie. i wcale mnie nie ekscytuje, że ktoś nie chodzi wcale. prawda jest taka, że jak się nie bierze tabsów i nie miewa problemów ginekologicznych, to raczej trudno się zmotywować dla samej profilaktyki. hpv? a kolonoskopię tez sobie fundujecie raz na kwartał? w końcu statystycznie więcej kobiet choruje na raka jelit niż szyjki. i naprawdę można nie mieć przez 35 lat zadnej infekcji- ja w zyciu nie miałam- naprawdę nie kazda kobieta boryka sie przez całe życie z nawracającymi cuchnącymi upławami. I wyluzujcie, bo te co pisza, że tylko mąż im będzie grzebał, to sobie jaja robią, a wy od razu sie tak spinacie, że wam hemoroidy trzasną

Wredna blondyna, tjaaaa a po niedoleczonej lub leczonej swoimi sposobami grypie pojawiają się komplikacje. Poszukaj, ilu ludzi umiera na grypę i powikłania pogrypowe w Polsce i na świecie.