Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość federico_234

Czy oni maja prawo wezwac na mnie policje?

Polecane posty

Gość federico_234

Otoz chodze do klasy gdzie chodzi para blizniakow. Chlopak i dziewczyna, jednym slowem przesladowali mnie az do ostatniej srody. Wtedy to wszystko sie wydarzylo. Ja przyszedlem do szkoly z dwoma swoimi kolegami i dwiema kolezankami. Akurat to sa agresywni goscie a tamcie byli 10 razy slabsi. Chlopaki trzymali ta parke a dziewczyny kopaly po calym ciele. Nic im sie nie stalo, wyszli bez wiekszych obrazen a na koncu dziewczynie obcielismy wlosy a miala naprawde dlugie. Czy oni moga na mnie wezwac policje?

Gość federico_234
szamam stolec :classic_cool:

Gość federico_234
A to cos dogadali a to znowu cos innego zrobili, a to podkladali mi sciagli, nawet zamykali w ubikacji. Czuje sie teraz lepiej, nie twierdze ze zle zrobilem.

Gość talon na balon
niezla z ciebie ciota skoro musisz wyslugiwac sie kolegami i kolezankami :D🖐️ w pelni zasluzyles na przesladowania 🖐️

to są zwykłe gówniarskie docinki a ty urządziłeś napaść. a za obcięcie włosów to laska zapewne nie da ci spokoju. prawdopodobnie masz przesrane

Gość federico_234
No moi kumple zapowiedzieli im teraz ze jak beda mi cos robili to inaczej z nimi pogadaja ze beda wachali kwiatki od spodu? myslicie ze po czym takim dadza mi spokoj?

to są groźby karalne i za coś takiego się idzie siedzieć, zwłaszcza jeżeli inne wydarzenia wskazują na realność tych gróźb. myślisz że jak laska wróci do domu ze szkoły pobita i z obcietymi włosami to jej starzy nie będą interweniować? mały psychopata z ciebie widzę

Gość federico_234
talon na balon uwazaj bo ciebie moze to samo spotkac. Mnie interesuje tylko to czy skoro ja tylko przy tym bylem patrzalem, smialem sie, jedna dziewczyna probowala uciec ale ja zatarasowalem jej przejscie czy mi cos za to grozi. Jestem za mlody na wyrok, moze dostane tylko jakies prace spoleczne lub cos w tym stylu.

Gość talon na balon
za te grozby to twoi patologiczni kumple powinni dostac taki wpierrrdol, ze obudziliby sie ze spiaczki po tygodniu 🖐️

Gość o jA
CO ZA GŁUPOTY TU WYPISUJECIE!!!

Gość talon na balon
a co, naslesz na mnie swoich kolegow z gimnazjum ? :classic_cool: uwielbiam takich pseudo-gangsterkow i ich placz, gdy dostaja wpierrdol

Gość alkokotka
A kiedy to sie stalo? Bo czym dluzej zwlekaja tym mniejsza szansa ze wezwa.

i upierdolone papiery... poza tym prace społeczne to się dostaje jak ukradniesz czekolade ze sklepu. za zorganizowanie napaści powinieneś iść do poprawczaka i mieć kuratora. i nie odgrażaj się tutaj cieniasie bo nikt się ciebie nie przestraszy. myślisz że jak tych kumpli przesłuchają to staną za tobą murem i cię nie wydadzą?

Gość federico_234
Ja chodze do 2 technikum oni chodza do 4 klasy technikum i nie jedna juz taka akcje urzadzali. Ja sie do nich doczepilem bo w ich towarzystwie czuje sie najlepiej. Dalej nie uwazam zebym cos zlego zrobil, teraz jedynie mysle jak sie tego wyprzec jak przyjdzie co do czego.

Gość federico_234
W ostatnia srode!

noo bo jesteś zakompleksiony cienias i w grupie się czujesz mocny. to żałosne a jak słyszę o wielkich rozrabiakach z 4 klasy technikum to śmieje się na głos. kolego, z czym do ludzi wyskakujesz?

Gość talon na balon
tak, obracasz sie w towarzystwie jakichs patoli, bo swietnie sie w nim czujesz, a z drugiej strony jestes taka ciota, ze dajesz sie ponizac w dziecinny sposob i nawet nie reagujesz :classic_cool: won z ta prowokacja

Gość federico_234
Wkurzasz sie bo wiesz ze zrobilem to co sie im nalezalo. Oni sie powinni cieszyc ze tylko tyleich spotkalo.

Gość talon na balon
noo , przeciez 4 klasa techniukum to juz mafia na miare Ala Capone'a :classic_cool:

MOGĄ ZGŁOŚĆ NAPAŚĆ W KAŻDEJ CHWILI I TO TY DUPE UMOCZYSZ A JAK 16 LAT SKOŃCZYŁEŚ TO SAM ZA SIEBIE ODPOWIADASZ

a o życiu jak widać pojęcia nie masz 2 klasa technikum czy 4 to jedno wielkie gówno tyle Ci powiem a i za straszenie tutaj też możesz mieć problemy. Pamiętaj że tobie się tylko wydaje że jesteś tu anonimowy

Gość talon na balon
ale kogo on moze tu straszyc :classic_cool: ? skoro byl ponizany przez dziewczyne to chyba nie traktujesz jego grozb na serio :D🖐️

Gość do talon na balon
🖐️ witaj szmaciaro kingusiu:)

Gość alkokotka
Jak od ostatniej srody nie wezwali to juz nie wezwa. Raczej spodziewaj sie innej zemsty. Przemoc rodzi przemoc i takie tam...

"Wkurzasz sie bo wiesz ze zrobilem to co sie im nalezalo. Oni sie powinni cieszyc ze tylko tyleich spotkalo." Typowy frustrat i mściciel. Kompensujesz sobie swoje niskie poczucie wartości i kompleksy agresją w stronę innych. Większość psychopatów w ten sposób zaczynało. Większość seryjnych morderców miało takie dzieciństwo - wyśmiewani, odrzuceni, zakompleksieni, potem zaczęli się dowartościowywać agresją i sadyzmem, wtedy czuli się lepsi, dowartościowani, że ktoś się ich boi a nie z nich śmieje. powinieneś siedzieć w psychiatryku

autorze jesteś mega ciotą :O za glupie zarty zorganizowałeś napaść, mam nadzieje ze wylądujesz w poprawczaku a Twoj mlody tyleczek bedzie sluzyl innym do zabawy :)