Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinalina

prawie dwa lata razem, a ja czuję się niekochana:(

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem już prawie dwa lata. kocham go i wiem, że on mnie też. tylko że mi nie wystarcza to, że ja to wiem. ja chcę to poczuć. czasami czuję się jakbym mu się narzucała, a to przecież bez sensu i niemożliwe. czasami jestem przeszczęśliwa i czuję się cudownie, ale częściej czuję że to mi zależy dwa razy bardziej na tym związku. jemu wystarcza to, że jesteśmy parą i że się spotykamy. ja potrzebuję czegoś więcej, żeby się coś działo. nie chcę spędzać wszystkich wieczorów przed telewizorem z chipsami. a on to lubi bardzo. zawsze jak gdzieś wychodzimy to ja to proponuję. czy to kino czy bar. jedziemy do zakopanego niedługo. i to oczywiście ja na to wpadłam, ja znalazłam pokój, ja zarezerwowałam. mam tego dosyć. nawet miałam postanowienie noworoczne, żeby przestać mu się narzucać. ale ja nie sądzę żebym mu się narzucała, ja akurat zachowuję się okay, a to on jakby ma wywalone na to wszystko. co ja mam zrobić żeby się to zmieniło i żeby poczuła się kochana i żeby się bardziej starał o mnie?:(

Gość anielia
a spod jakich jesteście znaków. Faceci spod ryb tak się często zachowują. Są oschli i sztywni