Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???F???

Faceci chcielibyscie drobna dziewczyne, z b.malymi cyckami?

Polecane posty

rentajo rozumiem że Ty byś takie kobiety palił na stosie, a wcześniej na madejowym łożu sprawdzał, czy aby nie są może czarownicami. poziom argumentów żenujący, co to ma do rzeczy? Rozumiem że możesz mieć dziwkę z burdelu, byle tylko była cycata,zdrowa i mówiła do Ciebie "mój jaśnie książę".

ytytytyt QQQ - czyli żaden dwumetrowy cię nie chciał...nie łam się, może jeszcze ci się taki trafi Jaki Ty jestes dziwny;) zakompleksiony;) Typ swoj wymarzony ja moge miec, ale ja nie zamienie go na nikogo innego;)

Gość ytytytyt
QbQ - podobają ci się b wysocy, a wzięłaś kurdupla - chyba oczywiste, że musiało byc coś nie tak z tobą, że się takim zadowoliłaś...teoretyzowac możesz, jak się pojawi realna szansa bycia z wysokim to niskiego kopniesz w dupala w sekundę

moj ideał powinien miec 2m;) a mój mezczyzna ma troszke ponad 170;) i coo? i jest rewelacyjnie;) kocham go i tyle;) i do szczescia mi nie potrzeba tego 2m:)

ytytytyt QbQ - podobają ci się b wysocy, a wzięłaś kurdupla - chyba oczywiste, że musiało byc coś nie tak z tobą, że się takim zadowoliłaś...teoretyzowac możesz, jak się pojawi realna szansa bycia z wysokim to niskiego kopniesz w d**ala w sekundę nie kopnie sie w d**ę kogoś kogo się kocha;) nawet jesli jest niższy nić by się chciało;)

Gość ytytytyt
QbQ - czyli wzięłaś go z braku laku...on wie, że chciałabyś byc z kimś innym tak naprawdę?

rentajo QbQ czyli nie ideal jest idealny to czemu piszesz że ten 2 m jest idealny skoro niejest ? mój mezczyzna nie jest idealny bo ideałów nie ma;) a marzyć o ksieciu z bajki zawsze można;) Ty tego nie zrozumiesz...choc moze kiedys;) kiedy dorośniesz;)

ytytytyt QbQ - czyli wzięłaś go z braku laku...on wie, że chciałabyś byc z kimś innym tak naprawdę? i niby kobiety są zakompleksione:D haha szok:D nie chce być z kimś innym bo on jest moim facetem;) jest nam idealnie na codzien jak i w łózku;) wiec dlaczego mam zmieniac..jest mi dobrze tak jak jest.

Gość ytytytyt
nie wiadomo, może się ten książę faktycznie kiedyś pojawi...

Gość ytytytyt
ja nie jestem zakompleksiony, po prostu jestem realistą. tak wam idealnie, że marzysz o wysokim facecie:P

fakt, że na ślubie nie jechał na białym koniu, ale...:) i tak jest idealnie;)

ytytytyt ja nie jestem zakompleksiony, po prostu jestem realistą. tak wam idealnie, że marzysz o wysokim facecie jestes zakompleksiony i tyle;) Ty zapewne tez masz jakas wizje swojej kobietki.. :)

gdyby mi się nie podobał nie zostałby moim mezem:)

Idealne to są tylko pomniki, a i to nie zawsze, bo czasem jakiś ptak na nie narobi. Na temat ideałów tylko się teoretyzuje, a miłość przychodzi z nienacka i lubi płatac figle - i wówczas nie mają znaczenia takie parametry techniczne jak wzrost, kolor oczu, czy nr buta.

AgentT ale jeśli ktoś tego nie przeżył to nie powinien sie wypowiadać:) ale jak widać niektórych kompleksy przerastaja;)

Gość ytytytyt
nie jestem, wiem jak kobiety reagują na kurdupli. to nie kompleksy - to fakt.a wizji żadnej nie mam... tak ci sie podobał, jak jest przeciwieństwem twojego ideału - o kurwa :D

Gość ytytytyt
agent - wzrost zawsze ma znaczenie.

ytytytyt agent - wzrost zawsze ma znaczenie. gdyby rodzice Cie kochali, miałbys wyzsza samoocene. Mogli Tobie wpoic to, że wzrost nie decyduje o wszystkim co na tym świecie się znajduje, wiec troche wiary w siebie;)

Gość ytytytyt
QbQ - może miałbym. co by nie zmieniło mojej oceny przez kobitki. wzrost nie decyduje o wszystkim. ale o udanym życiu uczuciowym jak najbardziej

ytytytyt QbQ - może miałbym. co by nie zmieniło mojej oceny przez kobitki. wzrost nie decyduje o wszystkim. ale o udanym życiu uczuciowym jak najbardziej o udanym życiu? Co Ty wogole piszesz?! Co maja uczucia do wzrostu? Kocha sie kogoś nie za to ile ma cm...tylko jakim jest człowiekiem.

@ytytytyt nie masz pojęcia czym jest miłość, związek, jeśli uważasz, że na nią ma wpływ wzrost, choroba, jakaś niepełnosprawność czy jakąkolwiek inna techniczna-fizyczna przesłanka. Uczucie niweluje wszelkie niedoskonałości. Uczucie to coś więcej niż wewnętrzna fizyczność. Kocha się ducha a nie ciało.

rentajo QBQ nieprzesadzajmy stym wzrostem a ty qbq weź się zamknij albo ci się ktoś podoba albo nie i tyle w temacie sam sie zamknij analfabeto;) (choc teraz zrobiles mniej bledów niz zwykle;)

Gość ytytytyt
ale jak nie masz odpowiednio dużo cm to która cię pokocha? żadna się nie chce z kurduplem spotykac, chyba że desperatka, a ty o miłości mówisz

Gość nie czytaj tych bzdur
faceci. kobiety mają w większości takie same - taki same czyli jakie ?

Gość ytytytyt
AgentT oczywiście, że kocha się duszę i miłosc wszystko niweluje...tylko jak jesteś kurduplem to kobieta z tobą na randkę nie pójdzie, a co dopiero, żeby miała cię kochac

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak Wy. Wiecie lepiej, że ona nie kocha swojego faceta i oszukuje sama siebie będąc z nim? Powiem Wam, że jest mi Was żal, musicie mieć smutne życie i kompleksy. Prawie każda kobieta w nocy wyobraża sobie seks z Bradem Pittem czy kimstam we dnie będąc cudowną, kochającą żoną. I to wcale nie znaczy, że jak przypałęta się pierwszy lepszy idiota podobny do Brada Pitta to od razu składają pozew o rozwód. :o Nie jesteście realiści tylko biedni, zgorzkniali i zakompleksieni idioci, tyle Wam powiem.

Andrzej Chyra-176cm Jacek Braciak-164cm Paweł Małaszyński-175cm Jan Wieczorkowski-171cm

Gość ytytytyt
fjgjjfyrjfrhdr - pozew o rozwód nie, bo jest na to za mądra. ale rogów doprawic doprawi