Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POWAZNIE...

DZIWNY SEN O STARSZEJ PANI prosze o interpretacje CO OZNACZA\\\\\

Polecane posty

Gość POWAZNIE...

Witam. niedawno wypowiadalam sie o pewnym idiocie z Pakistanu,wiec niektore osoby juz mnie tu znaja. Teraz jest to rozdzial zamkniety. Mam tydzien wolnego od pracy, zostalam zaproszona przez kolege na tydzien wakacji do zimnego kraju hehe. Jestem tu kilka dni, szaleje burza sniezna za oknem , on w pracy, a ja buszuje na internecie. Mialam dzis dziwny sen... Snila mi sie moja kolezanka, ktora tanczyla w peruce na wystawie sklepowej, ja przechodze obok tej wystawy a ona spocona w tym tancu rozpoznala mnie, zrobilo jej sie glupio i sciagnela peruke z mina ALE MI GLUPIO,ZE KTOS MNIE ZOBACZYL. Kolejny sen to sen o starszej pani, dystyngowanej, ktora byla w parku z jakas mloda, piekna dziewczyna,szczupla, ktoa sie nia opiekowala. Byly na spacerze z pudelkiem i ta starsza pani mi powiedziala,ze uratowala tego psa, bo o maly wlos by nie zdechl i przytulila go mocno. Potem poszly do domu, ja przeskoczylam przez brame, bo byla zamknieta na klodke, chodzilam po miescie i zdecydowalam ,ze ...odszukam te dwie mile panie! Szukalam ,widzialam jakies kamery, ale udalo m isie! Przyszlam do ich domu z bukietem ziol, obok mnie jakis elegancki mezczyzna, jego bukiet byl znacznie piekniejszy.On chyba dal te kwiaty dla tej mlodej, ja do starszej pani... Oni tam potem rozmawiali, ja patrzylam przez okno i bardzo dobrze sie tam czulam w tym domu... Co moze oznaczac ten sen...mysle, ze to cos waznego...

Gość wlasnie ze nieprawda
jestes w ciazy.

Gość POWAZNIE...
nie ma takiej mozliwosci.milosci nie bylo od hohohooo....

Gość POWAZNIE...
prosze o interpretacje tych, co sie znaja, a nie wypisuja pierdoly...

Gość POWAZNIE...
w gore

Gość POWAZNIE...
....

Gość Powaznie....
zapytalam sie,ale niestety nikt mi jeszcze nie udzielil odpowiedzi... moze tu jest ktos, kto sie zna

Gość POWAZNIE...
Moxe jednak....