Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...tym przystojniakom

Kobiety uprawiające przygodny seks myślą że spodobały się...

Polecane posty

Gość ...tym przystojniakom

A to guzik prawda. Facet idzie do łóżka nawet z taką co mu się nie podoba, jak chce sobie ulżyć. A potem przeciętna szara mysz, która wylądowała w łóżku z jakimś opalonym wysportowanym chłopakiem myśli, że mu się podobała :D

po to wlasnie sa faceci zeby ich troche powykorzystywac a pozniej poprawic sobie nim samoocene. No same plusy :) a zastanowilo cie czemu nie jest odwrotnie? Zadna zajebista laska nie pojdzie do lozka z byle brzydalem? Tak wiem, zycie jest niesprawiedliwe, no ale co poradzic... :)

Sorry, ale nie chciałabym się spodobać takiemu opalonemu, wysportowanemu przystojniakowi. Dla mnie tacy są...aseksualni.

a skąd wiesz że ta babka myśli o nim później albo chciała by czegoś więcej? może też ma ochotę na seks ... robią swoje i nara. Nikt się nie podnieca tygodniami na myśl o facecie na raz.

Gość Ja bym takiej nie chciał
Ja bym nie chciał takiej płytkiej dziewczyny

Gość takiemu opalonemu
zarozumiałemu przystojniakowi grzechoce we łbie jedna komórka.

Gość Ja bym takiej nie chciał
Ale laski na nich lecą

Gość to puste i plytkie
ze strony kobiet

"A to guzik prawda. Facet idzie do łóżka nawet z taką co mu się nie podoba, jak chce sobie ulżyć. A potem przeciętna szara mysz, która wylądowała w łóżku z jakimś opalonym wysportowanym chłopakiem myśli, że mu się podobała " a po co facet miałby iść do łóżka z kobietą która go nie kręci? noo... chyba że na kogos kto mu się podoba to raczej nie może sobie pozwolić

Gość jak facet chce sobie ulzyc
to nawet z brzydula pojdzie. poza tym moze miec ochote na duzy biust albo na anal i pojdzie z taka co mu to po prostu zapewni a nie koniecznie dobrze wyglada