Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jaka powinna być kara za dokonanie aborcji?

Polecane posty

Gość moim zdainem powinno się
karać ojca tego dziecka, który np spieprzył od dziewczyny i zostawił ją samotnie z problemem

Oczywiście To zwykłe morderswo A wiadomo jaka jest kara w niektórych krajach za śmierć?To powinna byc i taka za aborcję!

"karać ojca tego dziecka, który np spieprzył od dziewczyny i zostawił ją samotnie z problemem" Jak głupia to faceta nie potrafiła wybrać. Proste.

"To powinna byc i taka za aborcję!" Komórka to nie człowiek. Nie masz PESEL-u - nie istniejesz :D

A płód to komórka?Proponuję doszkolić się z biologii Dzieci usuwane w 5 miesiącu ciązy też nazwiesz komórką? Zalosne

Gość moim zdainem powinno się
"Jak głupia to faceta nie potrafiła wybrać. Proste." poniekąd masz rację. ale znam faceta, który naprawdę wydawał się być w porządku a zwiał od dziewczyny w ciąży. i gdybym ich dobrze nie znała, też bym powiedziała że głupia laska. niestety, nie głupia, tylko miała potwornego pecha. ps ale dziecko urodziła i wychowuje je sama

Gość lkjkljo
No tak, zawsze kobieta winna i ona musi ponosic kare. Jaki ten swiat niesprawiedliwy, nawet same kobiety nakrecaja nagonke przeciwko sobie. Adalis86 jestes zalosna i ty Student tez

Oczywiście lekarz powinien ponosić pełną odpowiedzialność za aborcję (w sumie zastanawia mnie, dlaczego ginekolodzy są tacy bogaci na tle innych lekarzy), ale kobieta też powinna być ukarana w jakiś sposób.

Stawanie w obronie zycia nienarodzonego jest żałosne? Zadaj sobie pytanie jakim jesteś człowiekiem w takim razie

Winnych jest dwóch: kobieta bo dobrowolnie się na to zgadza i lekarz bo to wykonuje Facet może być winny tylko pośrednio: bo zostawił, bo nie chciał dziecka itp ale to do matki należy ostateczna decyzja Bez jej wyraznej prośby do niczego nie dojdzie PROSTE

"A płód to komórka?Proponuję doszkolić się z biologii" Płód jest wielokomórkowy w pełni ukształtowany, Radzę wyłączyć facebooka i wrócić do szkoły. "Dzieci usuwane w 5 miesiącu ciązy też nazwiesz komórką? Zalosne" Takie rzeczy to w KRLD głupia cipo.

Gość popolola
może kastracja obojga :D więcej nie zamordują

Jak to jest, że wszyscy "za" są mężczyznami? I najwięcej do powiedzenia o aborcji mają właśnie mężczyźni...

a moim zdaniem nikogo nie powinni karac, bo aborcja powinna byc legalna, ale odplatna. Rozumiem, ze ktos broni zycia nienarodzonego, ale to tylko puste slogany, bo niczego nie zmienia. Kobiety wciaz beda usuwac ciaze skoro wiec nie dotyczy to nikogo bezposrednio to po co sie denerwowac i wypisywac glupoty o karach?

"Stawanie w obronie zycia nienarodzonego jest żałosne?" Zajmij się życiem narodzonym - zaadoptuj sierotę a życie nienarodzone zostaw w spokoju.

Darker gdzies ty się taki ciemny uchował? Zamknij wikipedię i rusz głową Ty też jesteś tworem wielokomórkowym jakbyś nie wiedział Możemy Cię usunąć bezkarnie?A co Cię czyni lepszym od dziecka w łonie?że je można bezkarnie zabić?

Dobrze, że Polska honorowo na tle UE broni dzieci nienarodzonych. Bo niech mi nikt nie mówi, że dostęp do aborcji w UK albo w Szwecji jest czymś normalnym. Ale znając tych downów z Brukseli, to będą chcieli nam narzucić swoje mądrości.

Śmieszny Student, ja jestem w 100% za aborcją, zwłaszcza jak czytam twoje tematy. Normalnie aż żal mi serce ściska, że ziemia jeszcze nosi takiego prymitywa oraz przygłupa jak ty. A tego lekarza co by cię abortował to bym ozłociła.

"Ty też jesteś tworem wielokomórkowym jakbyś nie wiedział " Tak też napisałem. Płód to organizm wielokomórkowy. Polecam czytanie ze zrozumieniem ale jak się czytało katalogi AVON-u na lekcjach zamiast uważać to takie potem skutki. "Możemy Cię usunąć bezkarnie?" Ja z chęcią ciebie usunę bezkarnie. Poproszę adres twój. W niedzielę wpadam. Do tego czasu pożegnaj się z rodzicami.

Skoro aborcja powinna byc legalna to i mordowanie też Odstrzelilibyśmy takich przygłupów jak niektórzy tutaj i zostały by tylko najlepsze wielokomórkowe jednostki

"Śmieszny Student, ja jestem w 100% za aborcją, zwłaszcza jak czytam twoje tematy. " Miałem napisać to samo :D Nie martw się śmieszny pajacu - jeszcze się na eutanazję załapiesz :D

W Polsce aborcja była legalna pierwszy raz za Hitlera, każda polska kobieta która nie była blondynką mogła się wyskrobać za free, ale jeśli robiła to Niemka, to groziła jej kara śmierci.

Polska ma tyle do obrony zycia narodzonego co zyd do powiedzenia za okupacji:P W Polsce wspaniale prosferuje podziemie aborcyjnie, codziennie sa dokonywane aborcje, codziennie jakas glupia malolata zamawia przez internet niebezpieczne tabletki, ktore maja jej pomoc w poronieniu:O To jest normalne? Moim zdaniem legalizacja aborcji wplynelaby dobrze na rozstrzygniecie takich problemow.