Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jaka powinna być kara za dokonanie aborcji?

Polecane posty

adalis86 "na Boga jakim tępakiem trzeba być żeby "nie zauważyć" że się w ciąży jest!Nie ma kobita 3-4 miesiące okresu i myśli,że co?Darker nie znasz podstawowych faktów a udajesz mądrego Weż się ogarnij" Spójrz na siebie, ćwierćinteligentko. A co jeśli kobieta już wcześniej miała nieregularny okres? Myślisz, że się przejmie tym, że jej się spóźnia? Ok, idźmy dalej. Wiesz, że w trakcie ciąży też może występować krwawienia (nie mylić z okresem)? A zdarza się to bagatela co piątej ciężarnej.

bede to obserwowac. moja kolezanka zrobila aborcje z dwa lata temu, za granica. jest troche starsza ode mnie, dzis bogata, szczesliwa, zajebisty facet i sra na taki plebs jak wy. dzieci miec nie chce i juz raczej nie zechce z tego co mowi 🖐️

Student miej takie poglądy jakie masz, na serio to nie czas na zakładanie takich tematów. Widzisz, że powoduje to tylko taką burzę. Na co liczyłeś? Ludzi i świata nie zmienisz, niech każdy robi po swojemu. Masz swoje zdanie, ok:)

co do gwaltu sam nie wiem z tego c oksiadz mowil w gimnazjum pamietam ze rzadko dochodzi do zaplodnienia po gwalcie orgaznizm sie jakos broni cos w tym stylu mowil jesli dobrze pamietam no ale z drugiej strony to moze napierw znajdxmy wszystkich ludzi ktorzy urodzili sie w wyniku gwaltu i pozabijajmy ich

"Darker, jesteś poj**any, na pierwszej randce nie rozmawiam o takich kwestiach." Teraz to się nie wypieraj :D

kara za dokonanie aborcji???? Chyba nagroda, przecież jest za dużo ludzi w Polsce, bo ponad milion jest bezrobotnych, a moze więcej.

"To twoim zdaniem kobieta ma prawo usunąć 4-miesięczną ciąże, bo dopiero się zorientowała, że jest w niej? Chore." Zajmij się swoją dupą a nie cudzym brzuchem.

"ponad milion jest bezrobotnych, a moze więcej." Mówią, że ze względu na niż demograficzny za 9 lat już nie będzie bezrobocia.

jak ja bym chciala zeby wszyscy zdechli Panie jak to mozeliwe ze te plugawe gowno jeszcze sie mnozy..............................................................

a'propos, ortodoksyjnych katolików, św. Augustyn twierdzi, że dusza zostaje wcielona do płodu w czwartym tygodniu ciąży, więc, do 4 mozna spokojnie usuwać, a jesli płód jest dziewczynką, to można usuwać do końca ciąży, bo dziewczynki rodzą sie pod wpływem wilgotnych wiatrów, ze wschodu.

Ewerdarku a czym ty sie różnisz od reszty. Błądzisz bardziej niż a to już sztuka

"a autorowi tematu z calego serca zycze bezplodnosci, o reszte sie nie martwie" To już załatwione :D

Gość hnhjhmkj,l
Powinno być tak jak jest teraz - kara dla lekarza za skrobankę, a już zwłaszcza za taką powyżej trzeciego miesiąca życia bo farmakologicznej raczej nie da sie udowodnić

Darker To dobrze. Fajny pierwsz link z Sharon 🖐️ kiedy to bydlo pojmie ze to tylko decyzja matkli co zrobi w wlasna dupa? nigdy. pisze taki smieszny i mysli ze jego zdanie cokolwiek znaczy, a jest gownem ktore za pare, parenascie, ew. paredziesiat lat zgnije w grobie i kazdy o tym gownie zapomni. i na co byl ten kolejny zalosny temat? jak zwykle, smietnik 🖐️

Gość cooler_szyder
Brak w tej dyskusji kogoś z racjonalnym podejściem - mam oczywiście na myśli offerme :classic_cool:

Ja tam brakiem płodności bym się nie przejął. Gorzej z ewentualną partnerką, bo mi się nie chciałoby jej leczyć, tylko adoptowałbym dzieciaka z domu dziecka.

Morticia Everdark "pisze taki smieszny i mysli ze jego zdanie cokolwiek znaczy, a jest gownem" Oczywiście podpisuję się pod tym. :D

Śmieszny Student "Ja tam brakiem płodności bym się nie przejął." A swoim zaburzeniem w rozwoju też się nie przejmujesz?

Gość hyhhhhhyhyhyyy
noxa weż ty się lepiej zajmij wampirami i swoją urojoną córką ofelią :D🖐️

Gość zauwazyliscie ze zawsze jak
to on, ten sam styl pisania co stalingrad :O

Gość lknolninp
jakim prawem mezczyzna decyduje o kobiecym ciele!

Gość Teratoma
oj ludzie, ludzie...przestańcie antropomorfizować wszystko co można !''''Aborcja jest paskudna i nieprzyjemna, i jest coś niepokojąco rozbrzmiewające człowieczeństwem w kawałkach embriona, ale nie powinniśmy dać się oszukać. Są to pięknie zestawione kolekcje zróżnicowanych komórek, ale nie ma tam osoby.'''[ Pharyngula 17 grudnia 2008r.]

Gość sarut
adalis86-aborcja jest w Polsce dopuszczalna w kilku przypadkach.Wykonywanie aborcji jest regulowane prawnie.Jak to czytam to dochodzę do wniosku,że karać należałoby niewiedzę i ignorancję-zamierzone trwanie w głupocie .