Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jaka powinna być kara za dokonanie aborcji?

Polecane posty

darker Jaki kozak z Ciebie A tak naprawdę ślimak jakich mało Dla mnie ktoś kto jest za mordowaniem jest nikim - bez względu na to na jakim etapie rozwoju jest człowiek Życie to życie Nie ma życia bardziej i mniej wartościowego Tylko idioci stosują taki dziwaczny podział

Gość powinna ta dziewczyna
podeptać mu jajka mając na stopach szpilki :-)

takie jest noje zdanie kieruje się zasadami znanymi od wieków własnym sumieniem i poczuciem sprawiedliwosci smierc dla matki i dla lekarza

Śmieszny Student "każda polska kobieta która nie była blondynką mogła się wyskrobać za free" Fuck! To ja bym musiała dopłacić. :(

Jedyne co Darker skończył to chyba podstawówkę Żadnego polotu tu nie widzę - ot proste myslenie prostego człowieka Bez sumienia i poczucia wartości życia ludzkiego

" powinna ta dziewczyna podeptać mu jajka mając na stopach szpilki " a co ma do tego facet to nie jest kara za uprawianie seksu bez zabezpieczen albo za pozostawienie matki samej tylko za aborcje

Serio, coś takiego było, że jeśli matka była Polką, ale miała aryjskie cechy, to Niemcy niepozwalali na aborcję. Ale jeśli nie miała tych cech, to miała darmową aborcję od okupanta. Natomiast każda Niemka była karana śmiercią za "osłabienie siły narodu niemieckiego".

"Dla mnie ktoś kto jest za mordowaniem jest nikim" Zgwałci cię jakiś gnój to zobaczymy kto pierwszy będzie pod kliniką :D "Darker, to mogłeś jechać do UK zostać pomocnikiem abortera, podobno anglistykę ukończyłeś." Walenie konia ci się znudziło, że zarodkami się zacząłeś interesować?

Gość powinna ta dziewczyna
albo przynajmniej za gwałt powinna rozdeptać mu interes

"Jedyne co Darker skończył to chyba podstawówkę" Nie myl mnie ze swoim ojcem.

I jeszcze próbuje błyszczeć:PTyle,że te jego hasełka to raczej chamskie pochujki a nie coś inteligentnego Darker - wysil się trochę jeśli dasz radę

"Mówię o tym jak to się robi, bo się nie potrafiło zabezpieczyć." I przy zabezpieczaniu może być wpadka. Tobie ta wiedza się przyda bo jeśli jakimś cudem położysz łapska na dziewczynie to i tak dzieciaka z matką nie utrzymasz.

Śmieszny student Wiesz dla większości ciężko jest pojąć że wydłubywanie zarodków nie powinno być metodą antykoncepcji...............

"Darker - wysil się trochę jeśli dasz radę" Ja nie foka z cyrku.

kara to powinna być, za to, że ludzie mając możliwości zapobiegania ciąży, rodzą i zostawiają w szpitalu.

Śmieszny Student Wydaje mi się,że przekonywanie niektórych o tak prostych rzeczach jak to o czym piszesz może być w tym wypadku nieskuteczne Czasem Głupota jest głębiej zakorzeniona Lepiej pozostaw ich w niewiedzy

"Darker, nie mierz ludzi swoją miarą ... " Gdzie ci do mnie obesrańcu? Podstaw sobie krzesło to będziesz mógł mnie w tyłek cmoknąć i to tylko jeśli gębę umyjesz.

"adalis86, z przyjemnością stwierdzam, że jesteś kretynką" Młoda to i głupia. Życie da kopa w dupę to zmądrzeje. Jak nie za pierwszym to za dziesiątym razem.

"Dlatego aborcja powinna być karana, bo ludzie mają możliwość zapobiegania ciąży." Twój przykład dowodzi, że nie zawsze.

"Twoja opinia wisi mi koło d**y i powiewa wiesz" Wiemy, wiemy. Lansuj się dalej na kafe.

"kopać to możesz rowy, bo podobno rzucasz robotę w fabryce." Powiedział dorosły gość co w życiu się pracą nie skalał :D

Też o tym czytałem że Polki miały za darmo aborcje a Niemki kare smierci. I co z tego ze gwalt za gwalt karzemy smiercia gwalciciela a nie dziecko. co siodme dziecko w niemczech nie rodzi sie juz miliony istnien zostaly zabite do tej pory holokaust XXI wieku