Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Zjadłabym coś...

Polecane posty

Gość Gość
I temat nabiera rumieńców

Gość icoztuzrobic
o zesz :D to musze cos z sensem wymyslic i sie machnac na czarno :D matko bosko noc w klozecie mnie czeka :D bo wiecie.. chlopa nie ma baba harcuje :D nakupilam luksusow co by sie nazrec do jego kolejnego wyjazdu, mialo go jeszcze kilka dni nie byc a wraca jutro :D no to dzis od rana wpier**lam wszystko na raz zeby do jutra zdazyc :D

Gość icoztuzrobic
a jak juz o wodce gadamy to ja mam problem wielki :D nie moge pic wodki bo jeden kielon i rzy*am :D macie jakis sposob zeby mi lepiej wchodzilo?:D

Gość Gość
Kaiovas nie pij więcej

Gość Gość
Trenuj z uporem, aż do skutku

Gość forrest lump
icoztuzrobic ja mam sposób pij ze szklanki :classic_cool:

Drinki z herbatą też za młodu piłam, pamiętam z koleżanką w namiocie jak u niej spałam, najgorzej było jak herbata się skończyła a wódka nie... wodą ze studni żeśmy popijały :O :D

Gość icoztuzrobic
te treningi zle sie koncza :D jogurt mi zostal i mandarynka :D ale chocby nie wiem co nie dam rady :D

Gość Gość
Trenuj mimo nieudanych początków :D. Carrie magazynujesz w żołądku na potem ?

Gość icoztuzrobic
kur*a taka zimniutka czysciutka woda :D skad tu teraz studnie wziac :D:D

Gość icoztuzrobic
kiedy to nie poczatki :D kiedys przegielam nie pamietam nawet gdzie i kiedy :D od tamtego czasu na widok wodki az mnie skreca :D moj brzuch wydaje jakies dziwne dzwieki :D sorry jesli znikne na kilka minut :D

Gość Gość
icoztuzrobic ja mam studnię i potok za domem :D

Gość icoztuzrobic
wiecie na co mam ochote?:D taki zel w zoltej tubce z vibovitu :D

Carrie No nam jakoś do wódki średnio wtedy podchodziła, jeszcze pamiętam, że na zagrychę miałyśmy chleb posmarowany koncentratem pomidorowym :O :D :D Aaaaa kurwa a dzisiaj ta koleżanka do mnie przyjechała, siedziałyśmy kurwa dwie mamusie przy kawce i pierniczkach, dzieci bawiły się obok i gadałyśmy o zupkach i kupkach :D :D A jeszcze nie tak dawno nad rzeką przy moście wlotowym do Wrocławia po wyżej wymienionej mieszance na golasa się kąpałyśmy :D

Gość Gość
Dziczyzna ?

Gość forrest lump
o mała się otwiera powoli :D

Gość icoztuzrobic
a ja ziemniaka z ogniska :D kurrrwa musze wam to opowiedziec :D kiedys z tata bylam jak mialam z 6 lat na dzialce :D i piekl mi ziemniaki w ognisku a ja chcialam sie pobawic i wkladalam do ogniska kamienie ze niby to ziemniaki :D a potem wydlubalam patykiem z ogniska ten kamien i ciach go do reki :D i w ryk a bable takie wyskoczyly :D ale sie nie przyznalam, naklamalam ze tata ziemniaka goracego mi dal :D ale opier..dol dostal od mamy :D

Carrie Miałam jutro carbonare robić ale co tam, usmażę Ci kilka plasterków ❤️ A studnie moi rodzice mają, ale pełno w niej na ściankach tych takich ślimaków bez domków to brzydziłabym się napić :O

Ja pamietam kiedys szylam na maszynie z kuzynka, mialysmy z 8 lat moze i wbila mi sie igła w paznokiec, w sam srodek 😭 Tez sie nie przyznalam, powiedziałam, ze igła lezala gdzies na ziemi w pokoju. :classic_cool: