Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kartazpina

Zdradą jest seks czy zaufanie innej kobiecie?

Polecane posty

Gość Kartazpina

Drogie panny i panie! Prosiłabym was o napisanie, nawet w jednym zdaniu, która z sytuacji by was prędzej zmusiła do rozstania z mężczyzną, a którą byłybyście w stanie wybaczyć ewentualnie. Zakładamy, że macie partnera, którego kochacie od - powiedzmy - 5 lat. A) Mężczyzna spotyka się raz w tygodniu z kobietą na seks, zajmuje mu to koło 2 godzin. Poza tym żyjecie normalnie, jest tak samo czuły lub kochający, zadowolony z życia - gdybyście nie zobaczyły filmu z ich seksem, nigdy byście nie uwierzyły w to. B) Mężczyzna nigdy nie spotkał się z tą kobietą nigdy, ale od 1,5 roku pisze o waszych problemach, o najintymniejszych myślach, o marzeniach, o pomysłach na życie, o przeszłości - o tym, o czym z wami już nie rozmawia. Spędza czas na czacie/gg codziennie po trochu, nie zaniedbując swoich obowiązków w domu/pracy Nie ma śladu tzw. cyberseksu, nie wysyłają sobie zdjęć. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość nic z tego bym nie wybaczyła
zdrada to zdrada, nie ma co tu wyjaśniać

Gość bo ja wiemmm
jak to sobie wyobraziłam to przy jednym i drugim tak samo chciało mi sie rzygać :o Zaspokoiłam ciekawość?

Gość Kartazpina
Nie, niestety nie. Ale i tak zamieszczę na pracy cytaty, bo nie mam wyjścia :)

Gość jlkjio
pewnie robisz badanie i chcesz udowodnic, ze kobiety sa ardziej zazdrosne o zdrade uczuciowa niz o seks otoz dla mnie obie sytuacje sa nieciekawe i szczerze nie umaialbym tak po prostu wybrac zadnej przede wszystkim nie bylabym z takim facetem :D

Gość bo ja wiemmm
dla mnie facet ma być i lojalnym kochankiem i przyjacielem. Tak samo boli jak zawodzi w jednej jak i w drugiej kwestii. To tak jakbym miała wybrać czy wole nie miec prawej czy lewej nogi :o

Gość Kartazpina
Badanie to za dużo powiedziane, bo jest to anonimowe. Ale powiedzmy że zahacza o temat seksu, anonimowości w sieci i uczuć kobiet. Na forach obcojęzycznych mam nieco lepsze odpowiedzi, bo zamieszczam całe posty. Zapomniałam dopisać.

Gość jlkjio
bo ja wiem :D celna uwaga, mysle tak samo

Gość jlkjio
a co badanie nie moze byc anonimowe?

Ja tam nie jestem desperatka. albo facet jest ze mna albo nie ma go wcale i tez mi dobrze. Nie podobalaby mi sie sytuacja, gdzie on ma inne kobiety i nie zgodzilabym sie na to za zadna cene. ale wiem, ze sa kobiety, i nie jest ich wcale malo, ktore pozwola sobie na wszystko, lacznie z posiadaniem przez partnera kochanek, za cene tego, ze one moga przynajmniej pobyc z kims od czasu do czasu.

Gość jlkjio
5/10 nie tylko desperacja uczuciowa..zesto tez wzgledy ekonomicne, dzieci, strach przed utrata twarzy przed rodzina i znajomymi

Gość fgggr
Dlaczego nie potrafisz zwierzyc sie swojej kobiecie tylko jakiejs obcej? Takie relacje powoli zmieniaja sie w cos wiecej (milosc) do partnerki wirtualnej a oddalaja od rzeczywistej. Dla mnie obie relacie sa nie fair i nie powinny miec miejsca. Ale skoro maja tzn. ze wasz zwiazek nieuchronnie zbliza sie ku koncowi.