Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghgjhkj

Pytanie do wynajmujących mieszkanie... ile płacicie miesięcznie za..

Polecane posty

Gość fgfghgjhkj

małe mieszkanko, mieszkając w dwie osoby? ile to wychodzi miesięcznie za wszystkie opłaty mniej więcej?

Gość lalalala_2255
płacimy 1000 zł. mamy małe dwupokojowe mieszkanie w nowym bloku. czynsz placi wlasciciel z tego 1000 zł, a za prąd i gaz my. prad w zimie to ok. 110 zł na dwa miesiące, a gaz to ok. 40 zł na pół roku. ale jak np. kuchenka jest na prad, albo wogole nie ma gazu to za prad bedzie wiecej.

Gość dwie osoby, warszawa
przy metrze, blok z lat 70-tych, ale mieszkanie świeżo po remoncie, 2 pokoje, 1600 + ok 120 złotych opłat na m-c, w tym internet, gaz. prąd cena okazyjna z tego co się orientuję

Gość fgfghgjhkj
czyli w sumie wychodzi ile? ;) ponad 1000 tak?

Gość za dwupokojowe
w większym mieście, zawsze ponad tysiąc

Gość daisy_daisy
1500 + oplaty, 2 pokoje mieszkanie małe poniżej 40 m, stary blok i mieszkanie w średnim standardzie, opłaty nie wiem ile mnie dokładnie wynoszą( Warszawa centrum)

Gość joasia lenc
Nie wiem i nie obchodzi mnie to. Mój sponsor finansuje mieszkanie. Mamy stały układ. Płacę mu w naturze 2-3 razy w miesiącu. Kiedyś myślałam, że mój Spons jest cienki, że tak rzadko może, ale podobno ma więcej takich dziewczyn na mieszkaniach. Nie narzekam.

Gość bhu78
warszawa wola kawalerka 23m-stara brzydka 1200 pus oplaty.ok 1500

Gość fgfghgjhkj
a jak myslicie takie male mieszkanko=jeden pokoik to ile by moglo kosztowac wynajecie?

Gość hhhhhmmmmmm
1200 + opłaty koło 300 zł miesięcznie. Małe mieszkanie 50 mkw 2 pokoje, niski standard. Miasto powyzej 100 tys. mieszkancow.

Gość hhhhhmmmmmm
fgfghgjhkj wszystko zalezy od miejscowosci

Gość felixxxx
u nas za 500 w małym miasteczku mozna wynajac. mam znaojoma ktorej sie trafił mały domek i placi tylko 300 zł !!!

Gość a może by tak ...
ok. 900zł - 1000zł miesięcznie za wszystko (czynsz, odstępne, rachunki) dwupokojowe ok. 40m2. Trzeba szukać, można trafić na prawdziwe okazje, dogadać się z ludźmi. Najdroższe są w centrum, świeżo odremontowane, te gdzie ludzie zamieszczają zdjęcia w necie, wynajmowane za pośrednictwem biura itp....Szukać i jeszcze raz szukać. Wertujcie net w lewo i prawo. Powodzenia :)

Poznań - my wynajmujemy i kaujemy 1500 z tego płacimy czynsz i podatek od wynajmu. Reszte płacą lokatorzy. Ogrzewanie tez maja w czynszu i zaleznosci od tego jak sobie grzeja potem przychodzi rozliczenie, tak samo z wodą - ale przewaznie wychodzi nadpłata :)

Gość Ula

Mieszkamy z chłopakiem w Warszawie i mamy mieszkanie gdzie za osobę płacimy około 850 zł miesięcznie. Znaleźliśmy mieszkanie dzięki firmie IMMO4RENT i bardzo pasuje nam ta cena. Każdy z nas pracuje, dlatego stać nas aby studiować i utrzymać mieszkanie. Kedy jest jakaś awaria firma nam szybko pomaga, co jest bardzo wygodne.