Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proffesional_Dreamer

Niech wypowiedzą się mężczyźni

Polecane posty

Dziewczyny myślą że wiedzą najlepiej jakie babki podobają się facetom. obalmy stereotypy, niech wypowiedzą się mężczyźni! może będziemy zaskoczone:) im więcej wpisów tym lepiej, lepsze będą statystyki;) Jakie kobiety preferujecie? chodzi tylko i wyłącznie o urodę: włosy: -platyna,blond,ciemny blond,rude,brązowe,czarne -proste czy kręcone? oczy: -niebieskie,zielone,brązowe/inne? -twarz? w 3 słowach dosłownie karnacja: jaśniutka mleczna, brzoskwiniowa, ciemna/opalona? preferowany wzrost? preferowana sylwetka? wielkość biustu?;) opisujcie swoje typy!!

Gość ech...........
Moje zdanie juz tu było Loczki. Kolor czarny lub rudy. Blond też by przeszedł. Oczy wyraziste znaczy się z kolorem dominującym. Może zielone... Twarz nie za długa i nie za okrągła. I nie rozszerzonym nosem na boki jak świnia. Karnacja na pewno nie opalona. Taka normalna. Nie za jasna w sensie albinos albo niektórzy rudzi taką mają. Wzrost 160 - 170 Biust od a do c Sylwetka w sensie waga... tak 50 - 65

Włosy ciemne i proste. Oczy również ciemne. Jeśli chodzi o karnację, to bardzo blada jest nieatrakcyjna. Wzrost najlepiej podobny do mojego (175) Sylwetka - Ważne, żeby nie byłą otyła. Piersi drobne. Z tym, że preferencje można sobie do kieszeni schować:) Byłem z niską blondynką, o drobnych piersiach, ale byłem też z dziewczyną wyższą ode mnie o 15 cm, która była ruda i miała spore piersi. Jak się człowiek zakochuje, to wszystkie te cechy zewnętrzne schodzą na drugi plan.

Gość kobietka:)
Wzrost podobny? To ciekawe... ja zawsze myślałam, że faceci wolą kobiety wyraźnie niższe od siebie - i my podobnie - lubimy facetów przynajmniej parę cm wyższych..

Podobają mi się niskie kobiety, ale pytanie było o preferencje, więc odpowiedziałem :) Chciałbym, żeby kobieta z którą się spotykam była podobnego wzrostu, co ja. Co nie znaczy, że inne skreślam.

Gość kobietka:)
No tak, każdy ma swoje preferencje:) ja najbardziej lubię, jak facet jest takiego wzrostu, że mogę wygodnie oprzeć głowę na jego ramieniu:)

Gość Misiael
Brunetka albo ruda, tak 170-175 cm wzrostu, biust C-D, zgrabna.

Gość no ciekawe
"Niech wypowiedzą się mężczyźni" tu na kafe mezczyzni???!??!?1 hahahahahahhahahahahahahahahahahahahha sie usmiałam

Gość Wypowiem sie :)
włosy brązowe, czarne lub ciemny blond proste, falowane oczy raczej niebieskie, ale innymi nie pogardzę. muszą być piękne oczywiście :) karnacja, brzoskwiniowa wzrost: 160 - 175 sylwetka, hm chciałbym mieć za trochę mięsa złapać, także dupka nie może być bardzo chuda. Raczje wsyportowana. Ostatnio przestały podobać mi się duże cycki. Wolę takie średnie.

Gość ani beee ani meee
"Niech wypowiedzą się mężczyźni" tu na kafe mezczyzni???!??!?1 hahahahahahhahahahahahahahahahahahahha sie usmiałam idz bo moze mamusia juz kolacje zrobila