Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziołszka1234

Promienniki Cerasonne

Polecane posty

Czy któraś z was ma saune na podczerwień z tymi promiennikami? Słyszałam ze są najlepsze ale czy to prawda? Znalazłam na temat tych promieniików tylko takie coś w necie : Kilka miesięcy temu na rynku niemieckim pojawiły się nowoczesne promienniki Cerasonne II. Najczęściej stosowane są w saunach na podczerwień. Posiadają dużo większa wnikalność w tkanki niż dotychczasowe promienniki ceramiczne czy kwarcowe, powodując tym samym jeszcze większe pocenie się. Korzystając z saun posiadających tego rodzaju promienniki wydalamy dużo więcej toksyn z naszego organizmu. Dowiedziono również, że są dużo bardziej bezpieczne dla zdrowia. Cerasonne II nagrzewają się zdecydowanie szybciej niż tradycyjne promienniki podczerwieni. Promienniki posiadają certyfikaty CE dopuszczające do sprzedaży w krajach UE. Co o tym myslicie?

Gość Promienniki gazowe
Zapraszam do zapoznania się z oferta polskiego producenta, na pewno są bezpieczne i o wiele tańsze http://vulkan.com.pl

Gość gość
Świetna sprawa!! Widziałam coś takiego u mojej znajomej w jej nowoczesnym i nowym domku. Wiem tylko tyle, że oni zamawiali takie promienniki podczerwieni od http://pkinfra.com.pl/ bo podobno jest to stosunkowo mało znana branża w Polsce jeszcze a ta firma cechuje się najlepszym stosunkiem jakości do ceny, tyle wiem :)

Gość gość
My z mężem robiliśmy saunę na podczerwień i robiła nam to firma Pk infra. Jeśli ktoś się zastanawia to nie ma nad czym bo super sprawa.

Gość gość
Ja promienniki do swojego domu zamawiałam od firmy www.rotal.pl Jednym z promienników, które zamówiłam do swojego domu jest lustro. Jeżeli poszukujecie elegancko wyglądających promienników do ogrzania domu to polecam ich wam.

Gość kris

fajna sprawa, a bezpieczne to jest?

Gość llojjd

Promienniki oddają ciepło do pomieszczenia w postaci promieniowania podczerwonego, spokojnie, jest to zupełnie bezpieczne. My też zdecydowaliśmy się na panele elektryczne, ale mamy te od Rotal www.rotal.pl i służą nam bardzo dobrze. Taki sposób ogrzewania jest niedrogi a promienniki mogą zdobić dom bo mogą mieć np. formę obrazu. Łatwo się też je montuje.