Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białaKawa

Przyjaciółka i mój obecny chłopak !!!

Polecane posty

Gość białaKawa

Ja z moim chłopakiem bardzo sie kochamy i planujemy coś więcej niż chodzenie.. lecz jest mały problem.. a zarazem moja przyjaciółka a dokładniej siostra (od innej matki).. mieszkamy od siebie z jakies 50 km więc odwiedzam moja siostre rzadko..lecz mamy bardzo dobre stosunki czesto rozmawiamy i zwierzamy sie.. różnimy się od siebie.. Ona jest rozrzutna,klubowiczka i zmienia chłopaków dla zabawy żeby sie dowartościować^^ , zatem ja wolę mieć jednego stałego i spędzić czas w gronie znajomych. A problem tkwi w tym, że mój obecny partner to były mojej siostry.. Nasz związek nie jest idealny..kłótnie itd.. ale to jak w każdym związku.. On ma coraz mniej czasu bo ma dużo pracy testy nie testy.. ja to rozumiem..Jestem chora i niemam już takiego luzu jak dawniej muszę dbać o siebie.. Ostatnio moja siostra umówiła się z nim pisząc mu żeby mi nic nie mówił o spotkaniu bo to jest rozmowa poważna na mój temat.. Mam do niego całkowite zaufanie on zreszta też stąd wiem o tym.. Nie jestem pewna czy ona nie używa mojej osoby do spotkań z nim za moimi plecami^^ , coraz częściej wyłapuje ją na kłamstwach.. Boję się że mi namiesza w życiu.. kocham ją bo jest moją siostrą ale niewiem co dalej.. Co mam zrobić do tego nie doszło..? pomóżcie !

Gość Magdalenak1986
to moglas napisac jak juz skonczycie