Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MwCiazy

Kochanie- Bedziesz TATA... sposoby

Polecane posty

Gość MwCiazy

Hej dziewczyny;) Chcialam sie dowiedziec jak przekazalyscie swoim mezczyznom informacje o ze zostana tatusiem. Macie jakies ciekawe sposoby? Ja kupilam mojemu male biale buciki...i reszty sie musial domyslec;)

Gość malenkaja stranaja
a to dziecko to było wspólne zaplanowane czy wpadka?

ja sie przygotowywalam i wymyslalam i cudowalam jak to powiedziec a jak przyszlo co do czego, wydukalam tylko: musze ci cos powiedziec, a on: jestes w ciazy? i nici z mojej niespodzianki:D:D

ale kolezanka zrobila cos takiego ze kupila papier do pakowania prezentów i bardzo grubo owinela nim test ciazowy:D i on rozpakowywal to i odwijal bo myslal ze to jakis prezent dla niego, no i byl prezent:D tylko taki nietypowy

Gość MwCiazy
Moje bylo planowane, ale udalo nam sie dosc szybko, bo w ciagu miesiaca wiec i tak byl zaskoczony;)

Gość MwCiazy
Nikt nie mial fajnym sposobow?;)

Gość .gość.
up

Gość mamamamamia
ja to wyszłam z toalety pamietam do dzis i szlam do kuchni on siedzial na lozku a ja w drodze "kurwa w ciąży jestem' pamietam że miałam spuszczone spodnie ale majtki juz na tylku hehe

Gość no ja mam nadzieje
ze dla mnie i dla mojego meza bedzie to wielka oczekiwana juz 4 rok niespodzianka i uda sie dzieki zabiegowi iui

Gość no ja mam nadzieje
i ujrze 2 kreseczki w koncu

Gość Jestem mamą:)
Ja powiedziałam mojemu po upojnej nocy,kiedy lezałam wtulona w jego ramiona. JUz wieczorem zauwazył,ze jestem jakas inna i tajemniczo się usmiecham i jestem jakas taka promienna.

Gość gość
Mój syn też był planowany starałam się około 5 miesięcy a poinformowałam męża w ten sposób że włożyłam test pozytywny w kopertę i dałam podopiecznemu którego pilnowałam żeby zaniósł mężowi :D Mine miał niezłą - nie potrafił uwierzyć że faktycznie to się stało tak szybko :D

Gość Alicja175
ja dałam na mikołajki prezent - małe skarpeteczki i test ciążowy

Moj nie wierzyl jak mu powiedziałam przez telefon, wczesniej czesto robilam sobie zarty... Dzidziuś nie byl planowany... Spotkalismy sie no i pokazalam mu test - 2 kreski. Byl szczesliwy i pelen spokoju ...

no cóż u nas tak się stało że to mąż mnie o ciąży poinformował.Kazałam mu iść do apteki po test,poszedł,zrobiłam i siedząc na sedesie nasikałam,i do siebie mówiłam a tam nic nie będzie zobaczysz,po tabletkach trzeba się długo starać.Zrelaksowana na maksa nasikałam wkońcu, a on mi ten test zabrał z ręki i czekał na wynik(elektroniczny clearblue) nagle bieleje,oczy jak talerze i mowi gratulacje kochanie będziemy rodzicami,dobrze że na tym sedesie siedziałam,zatrzęsło mnie lekko i drę się pokaż!Pokaż! Patrzę faktyczniw wybik poztytywny i sama do siebie kurwa coś ty mi zrobił!(jakby on mnie zmusił:D) i tak wpatruję się nadal i gadam bez sensu że może wynik się zmieni a mąż do mnie ''co ty się w niego tak gapisz,chcesz żeby ci jeszcze płeć i imię wyświetlił?'' ciąża planowana,po rozmowach podjęliśmy decyzję że rzucam tabletki a że naczytałam się że po nich można długo się starać więc byłam przekonana że szybko nie zaciążę.Efekt?Odstawiłam 25/04/2010 a pozytywny test zrobiłam dokładnie 05/08/2010 :D

Gość EwaaaEwaa.
Zrobiłam test, wyszłam z łazienki i krzyknęłam "Będziesz tatą!" A po chwili doszło do mnie co to na prawdę oznacza. Że już nie ma odwrotu, że już nie będę odpowiedzialna tylko za siebie... i co dalej? Ale wszystko się ułożyło, mały ma 16 miesięcy, ma kochającą rodzinę i wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

Gość EwaaaEwaa.
Ale opowiem wam historię mojej siostry :) Dała szwagrowi (i chrzestnemu) test ciążowy. On tak patrzy, ogląda, wącha.. co to jest? I na koniec polizał... a ona: tyu idioto! ja na to sikałam! To test ciążowy, zostaniesz wójkiem! He, he, he. a on tak się ucieszył, że chyba zapomniał o tym wszystkim co przed chwilą zrobił :)

Gość szukajaca opini
ja zroilam test o 4 rano i polecialam obudzic meza,mowie ze jestem w ciazy a on kladz sie spac zarz musze wstac do pracy a po chwili,nie sciemniaj,zobaczyl test le powiedzial ze zacznie sie cieszyc jak lekarz potwierdzi

Gość MelisQa
Ja się nie starałam o dziecko, ale też nie robiłam nic, żeby go nie mieć. Znaliśmy konsekwencje własnych poczynań i uznaliśmy, że dziecko samo wybierze sobie porę, aby się pojawić. Nie sądziliśmy, że uda się to w drugim cyklu. W każdym bądź razie znając historie o długich staraniach innych par, nawet siebie nie podejrzewałam o ciążę. Test robiłam... dla żartu :P Wynik sprawił, że świat mi zawirował i wbrew reakcji, której się u siebie spodziewałam, zaczęłam histeryzować i płakać :D Byłam przerażona, a w przyszłego Tatę niemalże tym testem "rzuciłam". On tylko popatrzył na niego, przytulił mnie i powiedział: "Kocham cię. I tylko dlatego płaczesz????". Trudno mi uwierzyć, że to było już tak dawno... Mam termin na przyszłą niedzielę :)

Gość .gość.
podnosze:)

Gość Asiulek:-)
Ja zrobiłam test tak tylko pewna ze nie bede w ciąży. Chociaż staraliśmy sie z mężem o dziecko. Wyszłam z łazienki z testem i zaczęłam płakać ze szczęścia. Mąż mnie przytulil i pocałowal. A później kochaliśmy sie i było cudownie. Teraz czekamy na nasza córeczkę:-)

Gość monolacola
do góryyyyyyyy

Gość A ja wypowiem się
U nas było tak...* 8 miesięcy starań, testy zawsze robiliśmy razem...za kazdym razem ja na teście widziałam drugą wyimaginowaną kreseczkę i P. mnie uświadamiał że tam nic nie ma...buu:( tu moje rozczarowanie. I razu pewnego znów robimy test, ja standardowo siusiam-spojrzałam i powiedziałam masz ten hujowy test znowu jedna kreseczka... wciągam gacie na tyłek wychodzę już z płaczem że chyba nie będziemy mieli dzieci..a mój P. za mną i mówi ale kochanie są dwie kreseczki !!! i tak teraz czekamy aż dwie kreseczki łaskawie się urodzą.:) -tu moja wielka radość.

Zapakowalam test ciazowy w ozdobne pudelko i podalam mezowi na deser po wypasnym obiadku. Oczywiscie nie wiedzial co znacza dwie kreski,....ech faceci.... A mamie zeskanowalismy pierwsze USG, dalismy do koperty i wreczylismy, ze niby list do niej przyszedl. Pod zdjeciem napsialismy : Witaj babciu.

Gość Gruba mama co nic nie chudnie
Ja mojemu zrobilam piekne zdjecia w 4d i wyslalam kurierem do pracy.Lecial jak naszczuty do domu,bo staralismy sie 2 lata i nic..sama bylam w szoku,bo nawet chcielismy robic badania na bezplodnosc.

Gość N N N N NM NM
A JA LECIALAM SAMOLOTEM I NA NIEBIE ZROBILAM NAPIS W CHMURACH "BEDZIESZ TATA'' :D

Ja poszłam nad ranem do toalety ( przed 5) bo zachciało mi się siku. Test miałam zrobić celem potwierdzenia, że w ciąży nie nie jestem ( choć sie staralismy) wiec jak zaczela sie pojawiac niesmialo druga czerwona kreseczka to malo co nie spadlam z tronu ;) chwile sie jeszcze w nia wpatrywalam i jak z procy wstrzelilam do sypialni, zapalilam swiatlo i mowie do M wtawaj, patrz! I podsuwam mu ten test pod oczy, a on " ale co? Jak to sie czyta?" ja na to, bedziesz tatą a on poszedl spac ;) rano myślał, że mu się wszystko przyśniło ale jak znalazl test w łazience to dopiero zrozumial ;-)

Gość monolacola
Kasienka nieźle:D