Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golonga

sluchajcie czy to normalne co mi chlopak powiedzial na pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Gość golonga

Tzn. Poznalismy sie przez internet i troche gadalismy a potem zaprosilam go do siebie. Zostal na weekend,spal oddzielnie bo przeciez dopiero sie poznalismy, a on na drugi dzien zapytal mnie czy mam calkiem ogolona cipke,a jak mu powiedzialam,ze calkiem nie gole, to ona na to czy zgolilabym dla niego? No nie wiem moze chora jestem,ale dla mnie to bylo pytanie nie na miejscu, przeciez dopiero sie poznajemy. To nie byl zart on powaznie mowil, wydaje mi sie,ze po prostu mnie nie uszanowal, a teraz nie wiem czy to dalej ciagnac?

Gość olllllllllllllllll
za to urwij mu wacka

Gość qawertyuikijuhygtdrfed
a po co mu w ogole odpowiedzialas? trzeba bylo powiedziec ze to twoja sprawa

Gość golonga
Ale juz zaplanowalismy slub.

Gość Lisavieta
prostak seksualny szukający nowych podniet lepiej trzymać się z daleka od takich

Gość mogę żyć dalej
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość fdgjnfgyjntyjtyjgd
zapraszacie facetów do siebie po tak krótkiej znajomości, a później się dziwicie, że chodzi im o ruchanko :) same się podajecie na talerzu :)

Gość moze jestem staroświecka
ale poznany przez internet facet nie spałby u mnie po pierwszym spotkaniu gdyby był z daleka, to hotel, pensjonat cokolwiek

Gość golonga
Ale na powaznie to jakbyscie sie poczuly dziewczyny? a w ogole to on co jakis czas ma jakiesmwstawki o seksie, pyta sie czy lubie te zabawy, jeszcze jak na gg gadalismy, ze jest zwariowany na punkcie seksu, opowiada mi jak sie ze swoja dziewczyna bzykal. Teraz mnie do sibeie zaprosil i mieszka z mama, ale powiedzial,ze nie ma problemu i bedziemy razem w lozku spac, ale jakos to naprawde glupio, pierwszy raz u niego bede i od razu do wyra, a jeszcze matka obok, zle sie z tym czuje, czy mam cos z glaca, czy to normalne objawy?

Gość golonga
On przyjechal do mnie niby na jeden dzien, ja go nie zapraszalam na noc, ale jest z daleka, moja mama zobaczyla,ze ma w samochodzie torbe na tylnym siedzeniu i powiedziala,ze jak chce to moze mu przygotowac pokoj, ja sama tego nie wymyslilam. Troche pogadal z moimi rodzicami i mamie sie spodobal, przeciez nie spalismy we wspolnym lozku. A to o slubie to podszyw

Gość fdgjnfgyjntyjtyjgd
głupia jesteś :p

Gość golonga
on powiedział że nie będzie lizał moich włosów łonowych i że mam się ich pozbyć, a jak nie to będzie mnie gwałcił analnie, a potem włoży mi ubrudzonego siuśka do buzi

Gość xxxxxx222
Lisavieta prostak seksualny szukający nowych podniet lepiej trzymać się z daleka od takich

Gość xxxxxx222
Lisavieta prostak seksualny szukający nowych podniet lepiej trzymać się z daleka od takich prosta to ty jestes i pusta cipo glupia! zasrana dziewica orleanska jeszcze ten szmaciarski jezyk "podniet"

Gość golonga
puste clpy są po to żeby je wypełnić nasieniem :D

Gość golonga
Sluchajcie to o tych analach to znow podszywy....czy uwazacie,ze mamm to przeciac i nie jechac do niego,czy dac szanse? Jak byl u mnie to jeszcze powiedzial,ze do sex shopu mozemy isc i mi bielizne kupi sexy....w ogole to powiedzial,ze lubi przebieranki w jakies pielegniarki i juz na gg pytal jaka bielizne lubie itp....naprawde nie wiem co o tym myslec

Gość przerwa w zebach
Ty dziewczyno rozumiem uwazasz sie za porzadna, tak? A jechac do niego chcesz i spac w jednym lozku, a obok matka?! To powiem ci,ze facet w ogole nie powinien ci tego proponowac jak cie szanuje, co to jest burdel jakis? Wolalabym namiot wziac i spac na dworzu w mroz niz w takich warunkach. To na bank jakas patologiczna rodzinka zbokolo, jeszcze sie okarze, ze matke wlasna rucha, moze w ogole matka z wami bedzie spala, no sory dziewczyno ale troche szacunku do siebie,.po co to ciagnac w ogole jak ten gosciu ma jakies pierdolcqa na punkcie seksu chorego, jak on tak szuka wrazen to szybko sobie kogos znajdzie zamiast ciebie....dobra rada koppnij go w dupe!

Gość DZiolchaaaaaaa
JA nie chodze do kociola i nie jestem w ogole wierzaca ani moja rodzina, ale moi rodzice nie pozoliliby obcemu chlopu spac u nich w domu, wiec ty tez masz jakas rodzinke wyzwolona, ale pomijajac to, przychylam sie do zdania powyzej, ze to jest nienormalna sytuacja,zeby facet sobie nie poscieli gdzies i tobie nie zrobil miejsca, ja bym sie nawet dwa razy nie zastanaiwiala i jak na takie warunki to wcale by mnie nie zobaczyl, bo dziwka nie jestem co do tekstow o cipce, to normalnie szok,ze ty. Jeszcze z nim gadasz, a moze on sam damskie ciuszki lubi nosic, no ciekawi mnie co jeszcze tam wyjdzie:) a potem pisza takie co mam zrobic? Czy rozwiezc sie z nim? Co z dziecmi? Glupie krowy

Gość golonga
To nie wiem w koncu, mam do niego jechac i mowic,ze oddzielnie chce spac? Czy co robic? To znaczy moja mam powiedziala mi,ze kazdy chlop jest zboczony, wiec myslalam,ze naprawde przesadzam i dalam na luz z fochami, a teraz wychodzi, ze nie przesadzalam, skoro tyle osob mi pisze, ze gosciu jest zboczony?

Gość prosto i szczerze
WPROST PISZE NIE JECHAC!!!!!NIE ROZMAWIAC!!!!POSZEDL WON!!!! ZROZUMIALAS GLUPIA BABO???!!!

Gość wymiksuj się z tego
Wymiksuj się z tego póki możesz i póki nie wsiąkłaś na maxa. Potem będzie trudniej. Jeśli się źle z tym czujesz to to jest najlepsza odpowiedź i sygnał dla Ciebie. Szanuj siebie przede wszystkim. Bo jak na razie to on nie pokazuje, że ma szacunek do Ciebie.... Poza tym - facet może sobie myśleć różne rzeczy, to normalne - ale wiesz co? no bez przesady - to nie jest normalne co Ci opowiada. W takim natężeniu, ledwo co poznał dziewczynę. Powinien Cię szanować, zabiegać o Ciebie - DAJ SOBIE SPOKÓJ Z NIM.

Gość golonga
Dziekuje za odpowiedz, pomysle nad tym, jeszcze mu dzis na gg napisze grzecznie wszystko co mysle o tych sprawach i zobaczymy co on na to odpowie.

Gość Kolorowe majtki w ciapki
Piszesz, ze Twoja mama mowi ze faceci sa zboczeni. To jest prawda, ze z reguly sa sprosni, ale mysle, kazdy szanujacy facet na tak wczesnym etapie zwiazku nie zadaje takich pytan. Ten czlowiek to totalny prostak i bydle. Zastanawiajace, ze masz jeszcze jakies watpliwosci. Nie napisalas ile macie lat, pewnie nascie, sadzac po naiwnosci i poziomie twoich pytan. Mysle, ze jeszcze za wczesnie zebys zaczela traktowac zwiazki powaznie, poczekaj kilka lat jak dorosniesz i faceci tez beda dojrzalsi. Gowniarze czesto mysla penisami, bo rozpiera ich testosteron. Normalny, powazny facet przynajmniej na poczatku udaje kurtuazje. Moj maz tez byl czyscioszek, a teraz skarpety doslownie stoja gdzie popadnie, gacie zmienia dwa razy w tygodniu i dlubie w nosie, ale coz, tacy sa ci faceci...:) pozdrawiam i zycze wiecej szczescia i rozumu :)