Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlexandruniaK

Prezent na Chrzest+Roczek - Pomóżcie!

Polecane posty

Witam. Mam wielką prośbę o doradzenie mi w kwestii prezentu dla dziecka. Niby sama mam dziecko ale mam dwuletnią córeczkę, a ja potrzebuję pomysłu na prezent dla chłopczyka. Mam być jego Chrzestną i rodzice malucha robią mu imprezkę łączoną Chrzest z Roczkiem. Nie mam bladego pojęcia co Małemu kupić??? Może Wy macie jakieś pomysły? Może byłyście w podobnej sytuacji? Dodam, że rodzice uznają zabawki z takiej wyższej póki typu Smoby czy Fisher Price - szukałam i szukałam ale nie wiem w sumie czego szukałam :/ bo nie wiem co kupić :/ Proszę pomóżcie....

Gość MwCiazy
moze chodzik?

Gość MwCiazy
rowerek 3-kolowy?

Gość MwCiazy
mysle ze tak 100-300 zl, zalezy jakie masz mozliwosci finansowe

Gość gość
Witam nie patrz na to że oni kupują wyższej jakości To ma być prezent od Ciebie i nie ważne ile za niego dasz tym się nie kieruj Ja na chrzest dla syna dostałam od jego chrzestnej złoty krzyżyk Jeśli to jest chrzest z roczkiem to może kup mu jakiś ładny komplecik i np jakąś zabaweczkę Polecam:Szczeniaczek Uczniaczek http://www.szczeniaczek-uczniaczek.pl/img/pho to/szczeniaczek-uczniaczek.pl/szczeniaczek-uczniaczek-fisher -price.jpgKostka edukacyjna http://bajkoland-sklep.home.pl/allegro/zdjeci a/hc133707_1.jpg Rowerek http://www.runo.sklep.pl/1585-thickbox/trojkolowy-rowerek-z-funkcja-bujaka-myszka-niebiesko-zolty.jpg

Gość mamy 3 dzieci i 4 chrześniaków
Moje dzieci dostały: córka- pieniądze w kopercie i pamiątkę chrztu, syn- pieniądze w książce z bajkami i pieniądze w kopercie, córka-pieniądze w kopercie, pieniądze w pamiątce chrztu i srebrną łyżeczkę. najstarsza córka dostała od chrzestnej tylko tą pamiątkę,bo siostra męża akurat straciła pracę. i nikt nie czuł się tym urażony. uważam,że powinnaś dać tyle na ile Cię stać. dla chłopca jako prezent zabawkę proponuje domek kształtów smoby cottons. super zabawka z kluczykami. dziecko ma wiele radości. my kupiliśmy w smyku za 50zł. kupowałam też chrześniakowi u nas w mieście i płaciłam 73zł. my naszym chrześniakom dawaliśmy po 500zł.

Gość hej Bella
Pieniądze tyle ile możesz dać i ślimak smakosz klocków z fp.

Gość Mirabet
a moze sesje zdjeciowa taka profesjonalna? :-) Dla dziecka i rodzicow, w sumie to nawet i sama uroczystosc tez. Bylam u kuzynki w swieta na i taki prezent dostali od chrzestnych. Bardzo zaskakujace jak dla mnie :-) Pan Nawrozidis zrobil im naprawde piekne zdjecia