Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUCKY NIUNIA

znalazlam wczoraj obraczke na miescie i sprzedalam w lombardzie

Polecane posty

Gość też wiele razy
znalazłam fanty na ulicy, raz 100 zł, raz złoty pierścionek, raz grubą męską złotą bransoletę, kasę wydaję na bzdury, złoto sprzedaje na złom u pierwszego lepszego zlotnika a kase z tego przełajdaczam i tyle, czekam na kolejną taką okazję :P :classic_cool:

Gość lucky niunia327253479735686758
hehe ja uwielbiam takie pirackie akcje ze znajdowaniem fantow:) zrestzas moj facet jakby sie dowiedzial zaraz by chapal ze na policje powinnam zaniesc a nie sprzedawac

Gość klukaszo
oby jakiś "uczciwy" znalazł kiedyś twój samochód na ulicy i sprzedał go na części! :-) Znaleziony - nie kradziony ;-)

Gość lucky niunia327253479735686758
nie boj sie moje cacko stoi w garazu zamkniete na 4 spusty a pies -stroz szosty:)

Gość zgubiona obrączka
To wstrętnie zrobiłaś.Krótkie ogłoszenie i tydzień czasu dla szukającego by Cię nie zbawił.Mojej szukam od dwóch lat.Ciut za luźna,zimą poprostu spadła mi z palca,nawet nie wiem kiedy.Pewnie gdyby znalazł się właściciel obrączki którą sprzedałaś sam by Ci dał te 300 zł a pewnie i 400 zł też.A gdyby naprawdę nie miał kasy to za czekoladę i dziękuję powinnaś oddać.No chyba że brakuje Ci na chleb,wtedy można spróbować zrozumieć . . . tylko po co ten post?:-/

Gość gość
złodziejka, złodziejka.....właśnie zgubiłem obrączkę..zeszła z rękawiczką rowerową.....bywa...miałem stan przed zawałowy, zrobiłem nową.....za starą z chęcią zapłacę znalazcy.....jest bardziej cenniejsza od twoich ukradzionych pieniędzy....hieno....zapłacę ponieważ zrodziła się miłości....nie jestem łajdusem.....

Gość gość
I jak wyżej napisane oby wam niedowartościowanym hienom kiedyś coś sie zgubiło cennego a inna osoba znalazła i sprzedała bo chytra na każdy łup. Trzeba byc idiotą żeby znaleźć obrączkę i sprzedawac za grosze a kiedy dla kogoś taka obraczka wieke znaczy. Ale co mogą zrozumieć takie bezmózgie dziewuchy które tylko patrzą na kasę w życiu.