Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;4tmj42pogn

kiedy powinnam zaczac obnizac poprzeczke dotyczace idealnego mezczyzny dla mnie?

Polecane posty

Gość no to teraz
Mój były był szczupły, na początku stwierdziłam, że mógłby trochę przytyc, ale później już mi to nie przeszkadzało, przyzwyczaiłam się, a jak się do niego tuliłam to już nawet tego nie czułam Ja zaś nie lubię takich miśków beee Tak naprawdę często jest, że ma się jakiś typ, wymagania, a bardzo często zakochujemy się w przeciwieństwie tego" ideału"

Gość Bumalede
"spokojnego nie pijacego nie palacego wiernego dobrego dla mnie" Taaa...jasne, takiego byś chciała. Jak facet jest taki, to go kobiety nie szanują, bo uważają za "nie męski". Czemu te baby jedno deklarują a wybierają drugie?

Gość i love bearsy
I ❤️ bears

Gość no to teraz
widocznie ci faceci wybierają nie odpowiednie kobiety.

Oczywiście, że można mieć wymagania. Ale nie można się ograniczać. To, że podobają mi się szatynki, nie znaczy, że blondynka nie ma u mnie szans. Po prostu trzeba być otwartym.

Gość ManAlfa 1000%
Diagnoza dla autorki: - syndrom DDA - kompleksy - zaniżona samoocena - liczne problemy psychiczne - będzie robić jazdy o byle gówno i sceny o wyjście z kumplami na piwo Nie nadajesz się na partnerkę dziewczyno :o

nie pijacego nie palacego nieuprawiajacego sexu seta zle napisala nie uprawiajacego pieprzu :P slowem nic na"P" :D

Gość kobietka:)
Z tym nie piciem i nie paleniem to może być problem.... A ja bym chciała;) inteligentnego:) niespokojnego (ale byłam raz z bardzo spokojnym) pijącego - ani za dużo, ani za mało (ale byłam raz z prawie nie pijącym) nie palącego (ale byłam raz z palącym, choć to było trudne) wiernego - tutaj nie idę na kompromisy:) dobrego... taki ogólnik... ale jakoś pociągają nas faceci, którzy nie są po prostu "dobrzy" wyższego ode mnie przynajmniej z 10 cm... choć spotykałam się raz z takim tylko nieco wyższym.... nie misiek, choć spotykałam się z miśkiem, a byłam w związku kilka miesięcy z takim, który był wysoki, ale miał lekką nadwagę... Wniosek: nie ma reguły. Mamy swoje ideały, oczywiście, ale jak się człowiek zauroczy, zakocha, to wszystko przestaje mieć znaczenie:)

Gość damian15
Do autorki : Mając lat 24, czyli bedąc w zasadzie starą pudernicą w wieku przedemerytalnym, nie powinnac miec jakichkolwiek oczekiwań. Łap, co sie nawinie, byleby miał pracę,rachunki trzeba płacić. Juz niewiele masz do powiedzenia w sprawie wyboru partnera, raczej daj sie wybrac pierwszemu ślepemu. powodzenia.