Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzchuda

Powrót do normalności po diecie 500-800?

Polecane posty

Gość juzchuda

Po diecie 500-800 kcal chcę poprawić swój metabolizm,tak aby nie przytyć.Czy wystarczy zastosować takie zasady?: -conajmniej 2 litry wody niegazowanej -conajmniej jedna zielona i czerwona herbata -conajmniej 2 kawy -nigdy nie słodzić kawy,czy herbaty -spożywanie 5 posiłków w jednakowych odstępach czasu -picie naparów ziołowych -ostatni posiłek spożywany conajmniej 2 godziny przed snem -spożywanie jak najmniej przetworzonych produktów -zażywanie jednej tabletki chromu oraz 6 tabletek błonnika -nie pić słodzonych soków i napoji -conajmniej 30 minut ćwiczeń oraz 200 brzuszków -spożywanie produktów bogatych w białko i błonnik -codzienne dodawanie 20 - 50 kcal

Gość juzchuda
Moje dzienne zapotrzebowanie to 1600-1800 kcal.Chcę dojść do 1800 ;)

Gość juzchuda
Włosy takie jak były,paznokcie też - a cera o dziwo się poprawiła.Kiedyś od słodyczy i tłuszczów miałam wypryski,teraz żadnych :)

Gość juzchuda
Dietę stosowałam 3 miesiące.Schudłam 11 kg.

To gratuluje. Też kiedyś się w to bawiłam ale straciłam połowe włosów i wyglądałam jakbym z grobu wstała :D:D

Gość smiesza mnie takie laski
Boze jak mnie smiesza takie laski jak ty. Dajesz sie omamic tym wszystkim dieta cud, i teraz się głowisz co zrobic aby nie miec efektu jojo. 500 - 800 kalorii ?? Co ty jadłas? Albo musiałas byc mega grubasem wazacym ze dwiescie ton ze zgodziłas sie na taka diete, albo masz ptasi móżdzek. Ja ci dam dobra radę, jedz co lubisz, tylko o połowe mniejsze porcje, i bez słodyczy. Do tego pij dużo niegazowanej wody, bo to wynika z naturalnego pragnienia. I przede wszystkim RUSZ DUPE!! Nic tak nie pomaga schudnąc jak sport. Zadne k.rwa diety 500 kalorii, tylko SPORT!

Gość juzchuda
Chyba się nie rozumiemy... Po pierwsze ważyłam 52 kg przy wzroście 154 cm a teraz ważę 41 kg. Czuję się świetnie i chcę zatrzymać tę figurę po prostu.Już się nie odchudzam,problem tylko w tym,że uwielbiam słodycze...

Gość Uspokoje Cię- możesz jeść co
chcesz, bo i tak nie masz szans po tak bezsensownej diecie uniknąć efektu jo-jo:O Dzienne zapotrzebowanie masz 1800? czyli zero ruchu:O i wszysto jasne

Gość juzchuda
:( Dobra,ja wiem że to było głupie.Pytanie tylko,czy jest możliwe żeby nie było jojo? Przy zastosowaniu tych zasad?

Gość juzchuda
Takie zapotrzebowanie,bo po 1. jestem niskiego wzrostu po 2.jestem studentka wiec wiekszosc dnia siedze po 3.jestem kobieta mloda kobieta,a sport uprawiam mozna tak powiedziec codziennie 30 minut cwicze i gimnastykuje sie,2 razy w tygodniu basen,codziennie 200 brzuszkow,A6Weidera :)

Gość juzchuda
Czy dodawanie do 50 kcal dziennie to za duzo? Póki co od tygodnia podwyzszam o 20 - 30 dziennie i nie tyje,ale co bedzie dalej?!

Gość gość
wszystko zależy od wagi jaka jest dla ciebie odpowiednia mam 170 cm wzrostu i ważę 68 kg w 15 miesięcy schudłam 35kg, ostatnie 2 kg schudłam przez dwa miesiące i to z dużym wysiłkiem, od 4 miesięcy staram się jeść normalnie i trzymam się 68-70kg. a dieta jaką stosujesz jest bzdurna, pożyj kobieto i przestań kalkulować w głowie jesteś głodna to dzisiaj zjesz 1500kcal, ale jutro nie będzie apetytu i zjesz tylko500 odpuść, pomyśl o szczeniaczkach bo od tych zmartwień fałdkami szybko się pomarszczysz.