Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaa25

ciaza a okres

Polecane posty

Gość Majaaa25

Witam ostatnio kochalam sie z chlopakiem w dni plodne, skonczyl we mnie. Dostalam niestety okres wczoraj, ale 5 dni za wczesnie, miesiac temu mialam tak samo tyle ze 3 dni wczesniej dostalam. Okres jest normalny, nie wiem slyszalam ze mozna miec okres podczas ciazy. jak to wlasciwie jest? Warto robic ten test? martwi mnie to ze tak wczesnie ten okres dostalam. Z gory dziekuje za odpowiedz

mozna ale to nie okres a krwawienie... nie sadze zeby bylo sens wydawac kase na test

Gość hwdpxx
w ciąży nie ma okresu ale jest krwawienie ostatni w TLC oglądałam program ciąża z zaskoczenia czy co i tam to mówili

nie ma czegos takiego jak okres w ciazy, pojecie okres wiaze sie z calym cyklem menstruacyjnym, a jak pewnie Ci wiadomo nie ma czegos takiego jak owulacja w ciazy, nie ma dni plodnych i nie plodnych plamienie moze sie pojawic i moze oznaczac np spadajacy progesteron - poronienie samoistne, zagniezdzanie sie zarodka czy np krwiak wydaje mi sie ze w Twoim przypadku poprostu owulacja sie przesunela, dlatego dostalas okres wczesniej ( moze cykle Ci sie skracaja? ) pytanie do ciebie, skad wiedzialas ze wlasnie wtedy mialas dni plodne? kiedy to bylo ?

Gość Majaaa25
Bo bylismy akurat na malym wyjezdzie i calutki tydzien sie kochalismy bez zabezpieczenia i jak mialam okres co 24 dni to kochalismy sie w 7 -14 i tak mi sie wydaje ze to dni plodnre byly

jak chcecie zajsc w ciaze to nie mozecie sie kochac calutki tydzien. nasienie musi sie zregenerowac. plamnika natworzyc... wiec warto dac bidokowi odpoczynek... i bzykac sie co 3 dni.