Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka66572

dieta stillmana od jutra!!! kto startuje ze mna??? zapraszam

Polecane posty

stosuje diete stillmana juz 7 dni schudlam ponad 3 kilo ale pozwalalam sobie na wiecej i przez to jest taki maly wynik. dieta jest jedyną ktora na mnie dziala... wazylam 84,5 kg prz wzroscie 172 moja marze o wadze jak najmniejszej najmniej to 55kg. czy ktos sie do mnie dołączy...??/ razniej odchudzac sie w grupie

Gość zobaczymyzobaczymy moze
a mozesz cos wiecej napisac na ten temat? ja od wczoraj pije herbatki slim, xenne slim, nie ejsm chleba, ziemniakow itp :)

dieta polega na jedzeniu miesa w dowolnych ilosciach (pieczone,smażone,gotowane,duszone,grilowane). miesa i tylko mmiesa mozna jeszcze ryby. mozna schudnac nawet do 7 kg ale przypuszczam ze przy duzej wadze. ale po 3dniach glod zanika i wogole nie myslisz o jedzeniu. noi oczywiscie trzeba duzo pic wody nie gazowanej.

jaki sens ma całkowite ograniczanie węglowodanów, skoro można jeść tłuszcz? Tyle co organizm zaczerpnie z tkanki tłuszczowej dołoży się od razu tym co się je. Nie mówiąc już o gwarantowanym efekcie jojo

jezeli chcesz sie cos jeszcze dowiedziec to prosze zadaj pytanie ale mysle ze wszystko juz napisalam...:) najgorzej jest przez pierwsze 3 dni.. a potem to juz z gorki:)

SleepingSun powiem szczerze ze zle sie nie czulam nawet mialam wiecej energi niz wczesniej... ale to zalerzyod organizmu kazdy inaczej moze zareagowac...

Gość zobaczymyzobaczymy moze
nie, dzieki, nie dla mnie nie zrezygnyje z kapusy kiszonej, ogorka kiszonego czy parówek:D

a czemu po prostu nie przestawisz się na zdrowe jedzenie? Utrata jednego kilograma tygodniowo to byłoby dla Ciebie za mało?