Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie moge zaoferowac

jak w tych czasach zapewnic godne zycie dziecku?

Polecane posty

Gość nic nie moge zaoferowac

niedawno obudziła sie silna potrzeba posiadania dziecka. Jednak nie mogę tego zrobić gdyż sytacja finansowa mi na to nie pozwala. Tzn Mąz pracuje zarabia 1700 zł ja nie pracuje chociaz intesynie poszukuje pracy. Z tego 900 płacimy za mieszkanie z mediami , zostaje 1000 z czego 100 zł maz wydaje na dojazdy do pracy. zostaje nam 700 zł na zycie i to starcza tak od 10 do 10. Wiecja sie pytam co ja moge dac własnemu dziecku oprócz miłosci opieki i troskliwosci? Dziecko przeciez kosztuje, jak ja moge powołac do zycia mała istotke której nie bd mogła zapewnic np zabawek ubranek , teraz zyjac ledwo z dnia na dzien a co to by było jakby dziecko sie pojawiło? Czy jest jednak ktos kto miał podobna sytacje i jednak zdecydował sie na dziecko? I jak zyjecie? za porady typu rodzice pomoga albo opieka da dziekuje? Nie chce takiej pomocy.

Gość ala 857
nie ty jedna jesteś w takiej sytuacji. Ja mam 33 i nie widzę szans. Nie mam stałej pracy matka bezrobotna ojciec nie żyje jedynaczka. Nikt mi w życiu nie pomoże. Ledwo mam na swoje utrzymanie. Liczenie na bogatego męża to głupota. Zawsze może cię kopnąć w dupe i co wtedy?