Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chraapaaccccz

Chrapanie w nocy !!!

Polecane posty

Gość chraapaaccccz

chrapiecie w nocy ? jak odbieracie to u innych ? na ile jestescie tolerancyjni ?

Gość chraapaaccccz
moglibyscie byc z kims kto chrapie w nocy ?

Gość njunnujn
mogłabym i jestem hahahaha

gdy mieszkalam z rodzicami i oni mieli sypialnie na parterze a ja 1+ to nawet przy zamknietych dzwiach bylo ciezko nie slyszec

Gość njunnujn
jesli oboje rodzice chrapali to dźwięk faktycznie musił być donośny.

Gość chraapaaccccz
w rodzinie, rodzice to co innego pytam sie o partnera, jesli chlopak albo dziewczyna z ktora spicie okazuje sie ze chrapie, co wtedy ?

Gość agati123
ponoć ja dobrze daje.. ostatnio chłopak w desperacji koło 5 rano nie wrócił do siebie.. Wcześniej jak wypiłam chrapałam, a teraz nawet jak mnie szturchnie i zmienię pozycję to zaraz znowu chrapię. Chyba wybiorę się do laryngologa, w wieku 22 lat chyba to nie żarty chrapać jak traktor..

Gość agati123
*ostatnio chłopak w desperacji koło 5 rano mało co nie wrócił do siebie..

Gość njunnujn
mój mężo wydaje odgłosy tartaku i jakoś żyjemy szczęsliwie. Nikt nie jest idealny hahahaahah

Gość marnotractwo
mój facet też chrapie i nie mogę do tego przywyknąć, na szczęście rzadko mamy okazję razem nocować, bo zawsze to oznacza dla mnie nieprzespaną noc.. :( ale mam nadzieję, że to tylko kwestia przyzwyczajenia, nie wyobrażam sobie kiedyś spać osobno, albo w dwóch różnych sypialniach nawet :o

Gość Chrapiąca Królewna
Kiedyś wykupiłam wczasy w Bułgarii. Miałam pojechać z koleżanką, która z waznych powodów odwołała wyjazd. Trzeba było - na gwałtu rety - odsprzedać voucher, bo inaczej byłaby spora strata. Znalazła się chętna - moja ciocia. Wczasy były rewelacyjnie zorganizowane pod każdym względem - wyzywienie, noclegi, bliskość morza (prawie na plaży), ale ja je wspominam jako koszmar, horror, thriller!!!MASAKRA!!! Ciocia tak chrapala, że przez dziesięć nocy nie zmrużyłam oka. Błagałam na recepcji o jakiś dodatkowy pokój, nawet bez wygód, byleby był tapczan. Niestety, wszystko było zajęte. NIGDY więcej chrapaczy w moim życiu!!!

Gość chrapiąca ja
Niestety też chrapię a mój mąż nie. Nieraz w nocy mnie obudzi bo nie może spać. Jest to uciążliwe zarówno dla mnie jak i dla niego:( Dlatego uwielbiam spać sama jak mąz jest w delegacji.

To może być problem. Myślę, że tym większy im 1/ chrapanie głośniejsze i częstsze oraz 2/ stopień płytkości snu drugiej osoby. Nie mozna tego lekceważyć, o ile dotyczy to partnerów, małżonków. Może to mieć niestety destrukcyjny, mocno destrukcyjny wpływ na relacje.

Gość gość
Też miałem problemy z chrapaniem, na moje dolegliwości pomógł mi snoran plus z tej strony http://nplink.net/8ab8ph7O , serdecznie polecam wszystkim którzy mają podobny problem.