Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

tatuaz a suknia slubna!!

Polecane posty

Gość trzeba bylo myslecc
zanim zrobiłaś. Teraz to tylko albo rozpuszczone włosy, albo bolerko albo suknia z zakrytymi plecami.

Gość dlaczego nei chcesz aby było
go widać? przecież to część Ciebie

Gość alkohohlik
Dlaczego wstydzisz się tatuażu, chodzi o ślub kościelny?

Gość Makijaż pleców bez sensu
zetrze się przy składaniu zyczen i poklepywaniu po plecach :D albo przy poprawianiu welonu itd, i bedzie wygladał żałośnie. Jak chodzi tylko o kosciol to nie widze problemu - i tak sie tam zawsze idzie w bolerku czy czyms takim, bo nie wypada swiecic golizną.

ten filmik jest mega tak myslalam ze go kojarzę dobry pomysl ! ale jak sie spoce np to mi to sie nie rozpusci ?

Gość alkohohlik
A co przedstawia ten tatuaż?

Gość Doniu
Nie powinien bo to jest specjalna seria podobno da się zmyć tylko płynem przeznaczonym do tego makijażu. p.s jestem facetem więc nie znam się na szczegółach ;]

Gość Jak juz pisałam wyzej
widziałam raz taki zamalowany tatuaz, wlasnie na wesele. Na łopatce był. I lipa. Niby to robił profesjonalista, ale wszystko zjechało juz przy składaniu zyczen jak kazdy obsciskiwał pannę młodą. Nie mówię juz nawet o tancu jak sie dziewczyna spociła. Później nawet to starła bo wyglądało żłośnie, juz lepszy tatuaż niż tatuaz z resztkami makijażu na nim :D

ale to jest swietne!! rewelacja jezeli to dziala tak jak mowisz to problem z glowy :) dzieki aa i pozostaje problem gdze to kupic , to jest jakis krem co sie naklada czy co ?

Gość Jak juz pisałam wyzej
Aha i jeszcze jedno. Od razu ci mówie ze jak sie zdecydujesz na taki makijaż to masz po zabawie w sumie, bo bedziesz sie non stop zastanawiac czy juz cos spod tego wyłazi czy jeszcze nie.

Gość alkohohlik
Napis najczęściej wyraża coś co jest dla Ciebie ważne. Przynajmniej tak było gdy go robiłaś pewnie. Więc nie ma się co wstydzić swoich przekonań. Chyba że są sprzeczne z naukami kościoła, ale w takim razie po co brać ślub kościelny. Co prawda dla wielu jeszcze jest on kojarzony ze środowiskiem przestępczym, marginesem ale trzeba mieć to gdzieś.

Gość Doniu
Te kosmetyki są firmy DermaBlend (fluid, korektor i puder) przynajmniej tak napisali ;] Gdzie kupić nie mam pojęcia. Może zobacz na Allegro albo w jakimś salonie kosmetycznym czy drogerii.

Gość Doniu
DermaBlend od Vichy ;]

Gość alkohohlik
Ja mam tatuaże na przedramieniu i nadgarstku, widoczne nawet w długim rękawie bo wystaje spod mankietu niekiedy. Ale wcale nie zwracam na to uwagi. Jeśli ktoś ma Cię oceniać po tatuażu to nie warto dbać o to jakie zdanie będzie miał na Twój temat.

ja to wiem i mi tutaj nie chodzi to o to co kto pomysli tylko o to jak bedzie wygladac panna mloda w pieknej bialej sukni z tatuazem na plecach ! o to tylko mi chodzi jak dla mnie wyglada to idiotycznie i to jest jedyna sytuacja w ktorej cche go zakryc

Gość kukuruznica
to ja bym już raczej taką kieckę wybrała, żeby zakryć. jak jest przy ramionach i będzie zamalowany to na sto procent Ci kieckę usyfi.

Gość alkohohlik
Chylińska się nie przejmuje, chociaż dla mnie w obecnym image-u wygląda komicznie.

Gość efdfdd
a jaki to tatuaż?

na plecach napis szeroki i jak bede miec suknie bez ramiaczek bedzie mi go widac a sukni zakrytej nie chce

"sukni zakrytej nie chce"...Ale suknia moze miec pelne plecy i wiekszosc sukni slubnych tak wlasnie wyglada. Odkryte plecy to maja gosciowy weselne ale nie panna mloda.