Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara vyga

Do starych użytkowników kafeterii (takich z min. 5letnim stażem)

Polecane posty

Gość psychiczna tortura dybami
((((((((:classic_cool:))))))))

Cholera no, zbanowali mi wszystko :D Witam wszystkich obecnych i nieobecnych starych zgredów :D Zbanowali torturę, zbanowali kafezdzirę... Jednak chyba warto dobrze trzymać z moderią :D Stare czasy nie wrócą, ja siedziałam tu od ... nie pamiętam kiedy, będzie 7 albo 8 lat.. Nie ma co liczyć na powrót Anyżówki, Owłosionej Hemoroidy, Idalisty z Marsa czy Gorącej. Skoczę chyba :( :D A tak serio - poważny kryzys miałam chyba jakieś 1.5 roku temu, kiedy przestałam w ogóle wchodzić na forum. Nie było mnie z pół roku albo i lepiej, po prostu rzygać się chciało na widok pewnych nicków czy tematów o dupie Maryni. Gdyby nie kilka osób, teraz też zabijałabym wolny czas gdzie indziej. Na szczęście kilka normalnych staruchów jeszcze pozostało :)

psychiczna myszellina -- pisałaś e-mail do .... :):) odpisała ci ?

Tak Gagita, pisałam, odpisała, jestem pod gigantycznym wrażeniem :) Nie wiem, czy odważę się napisać raz jeszcze w razie czego, bo naprawdę aż strach pomyśleć, czego jeszcze się o mnie dowie:D Ale jestem naprawdę zadowolona, dzięki, że mnie nakierowałaś :)

Gość puknij sie w leb
przedluzacz orgazmow ciekawe co sie z nim dzieje

Gość stara gwardia
no wlasnie a ten kolekcjoner damskich zuzytych ubran:-D jak mu tam bylo? byl jeszcze muzina, byla ksenoforyna, ciupaska w kreske a i jeszcze Lauren pamietam

Gość stara stara stara
Było mu nieznany...;)

Gość nawet nie wiecie ile tych nowy
ch nickow to stare osoby sprzed wlasnie tych 5 lat :P wymieniliscie mnie na poczatku a jestem tu wiecej i wiem ze nie tylko ja mam tu calkiem nowy nick :P jest tu jeszcze pare innych osob za ktorymi bardzo tesknicie :P

Gość kafe była najlepsza
w latach 2002 - 2005 potem to już choojowiała z roku na rok coraz szybciej :classic_cool:

Gość a kto nie znał kafe bez
moderatorów ten frajer i tromba :classic_cool:

Gość taaa, teraz nagle
wszyscy nowi okażą się tymi starymi, klasyk :o 🖐️

Gość taaa, teraz nagle
noszę drewno do lasu :classic_cool:

>>>Stare czasy nie wrócą, ja siedziałam tu od ... nie pamiętam kiedy, będzie 7 albo 8 lat.. Nie ma co liczyć na powrót Anyżówki, Owłosionej Hemoroidy, Idalisty z Marsa czy Gorącej. Skoczę chyba Ja też. :D

Gość stara vyga
Codzień w znoju wybierając naszą rodzinną wykałaczką gnój z gumofilców odziedziczonych po prababce, niczym wielki filozof oddaję się refleksjom nad naturą doskonałości stolca w jego ontologicznie transendentnym i immanentnym ujęciu, smyrając przy tym owocem mango z puszki swą włochatą muszelkę gdzie z powodzeniem choduję kolonie rzęsistków pochwowych. Gdy juz szczytuję intelektualnie bezsprzecznie zbliżając się do ostatecznego rozwiązania zagadki wszechświata, gazy jelitowe dyfundujące z układu krwionośnego do jelit przypominają mi słowa zacnego Fryderyka Nietzsche: "Brzuch jest powodem, iż człowiek nie uznaje siebie tak łatwo za boga". Zrezygnowana udaję się do naszego wychodka, gdzie czeka już na mnie mama z misą aromatycznego, parującego stolca.

Gość zachowujecie się tak jakby
to forum było Waszą własnością, jak chcecie, żeby nic się nie zmieniało to załóżcie sobie jakieś prywatnie i po kłopocie

Gość zachowujecie się tak jakby
Razem ze szwagrem ustawiamy na gg opis ,że jesteśmy na świetnej imprezie po czym udajemy się do lokalnej noclegowni dla bezdomnych gdzie z wielką rozkoszą wąchamy ich stopy wprowadzając się tym w stan podobny do zażycia środków psychotropowych po czym udajemy się do lokalnego klubu gdzie w rytm muzyki techno stajemy się królami parkietu wykonujac układy z Tańca z Gwiazdami

chcialabym zauwazyc ze moj staz tutaj siega 7 lat ;) nie jestem nowa, uzywam swojego nicku od poczatku a mala przerwa

Gość co wy wiecie ludieeee
pamietacie przedłuzacza orgazmów pozdro666 jukena japonkę gorrrrrącą25 to były nicki! no i Pucio:D i vardari:P

Gość love jestem tu 10 lat więc
wypierrdalaj :classic_cool:

Gość co wy wiecie ludieeee
podszywy tez kuiedys były o wiele lepsze

Gość gdfjasgdasjf
a ja tu bywałam bardzo często, a nawet na liście mnie nie ma :D Może i lepiej :P teraz tylko wpadam, poczytam, rzadko coś napiszę, szkoda mi mojego czarnego nicka na dzisiejsze kafe.