Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara vyga

Do starych użytkowników kafeterii (takich z min. 5letnim stażem)

Polecane posty

Gość stara vyga

Czy wam też te wszystkie nowe nicki zlewają się w jedną całość i nie umiecie ich od siebie rozróżniać? :o Jakieś: TakaMalaJedna, MalaBlondyna, Blondi, Proszek do prania, Lady Love, Prawa Tywa, Czkawka, itp, itd :o Jak je widzę to nie wiem kto jest kto, wszystko to takie bezpłciowe, za starych czasów każdy był kimś, każdy wnosił coś fajnego albo chociaż charakterystycznego na forum.. A teraz? Taka sieczka bez ładu i składu. Też tak macie? :o

Gość ejak Ewelka
Ech kiedys na kafe bylo fajnie, a teraz zalew gimgowien pozbawil tej cechu kafeterii.

Gość allallla
ja co prawda nie siedze tu od roku ale fakt-kiedys wiekszos cludzi sie znala i kojatzyla

Ja jestem tu w sumie od niedawna ale jestem tylko jedna pod tym nickiem także inne ze słowem blondii to już zupełnie inne osoby :)

Gość macie absolutna racje
kiedys podszywy czy prowokacje byly przynajmniej smieszne dzis sa zenujące

ja tu siedze od czasow studenckich, czyli jakies 7 lat. Kiedys mialam inny nick, pisalm duzo, znalam wiele osob, ale teraz juz towarzystwo sie rozeszlo...

również pamiętam kafe pare lat temu bylam pod innym nickiem wtedy już nie pamietam pod jakim ale paimietam ze na kafe wtedy było miło , można było normalnie pogadać i wszyscy się znali ...

teraz to bardziej z przyzwyczajenia podczytuje, czasem cos doradze, pozartuje, ale fakt, chamstwo sie szerzy.

Gość fąfafine
ja tez znam kafe sprzed lat i wtedy miało ono charakter tyle był dylematów do rozmów że człowiek nie wiedział kiedy i gdzie pisac a teraz draażni mnie jakaś dzieciarnia, pozaczerniali niki i lansuja się , pisza topik pod tytułem : wow albo jestem juz i inne gimgovvna odpisuja typu : jesss, jak tam , pije piwo, jem obiad totalna kupa :O

tak chamstwo się szerzy... to już nie jest dawna kafeteria :( a tak miło było :( dziewczyny były takie równe a teraz... :(

Gość jakies 6-7 lat temu
to były tematy ...a teraz jeno gimnazjaliści o tabletkach anty a to mnie rzucił albo nie chce rzucić a to nie mam długich pazurów a chce a to mam małego wacka i nie chce /./////co sie z wami ludzie dzieje ?!?!?!?!

Gość stara vyga
Oj no to cieszę się, że nie jestem jedyna.. Blondii - przepraszam, to nie było nic osobistego, pisałam po prostu nicki, które akurat przyszły mi do głowy :P :) Mam wrażenie czasem, że na 10 nicków 8 to ta sama osoba. Szkoda, że tamte czasy już nie wrócą :(

Gość degt
bo teraz taka mlodziez sie naplenila, że szkoda mówić. Kiedys mlodziez byla inna, bardziej kulturalna, inteligentna a teraz?? teraz dupczenie, picie, palenie i glupoty w glowie, to o czym maja tu pisac?

tu nie ma już normalnych ludzi, jeśli już to bardzo rzadko... a dzisiejsze tematy są po prostu żałosne :( czasami zastanawiam się czy te dziewczyny mają mózg :O

Gość degt
jannifer kolejne dziecko bez przyszlosci.......ze tez ci sie chce podszywac zalosne

jannifer7878*** - kolejny podszyw jennifer7878*** laska jest spoko a tyle bab jej tu nie lubi tylko się pod nią podszywają... żałosne :O

Gość stara vyga
Nie wiem czy kojarzycie.. Jest na kafeterii np. taka dziewczyna "Z każdym dniem...". Pamiętam jak miała 14 lat i pisała tutaj na kafeterii :D Teraz ma chyba 18 czy 19 i mam wrażenie, że przebija inteligencją niejedną 25 czy 30latkę z tych pretendujących do miana "gwiazdy kafeterii" :o :D A co do jakości zakładanych tematów faktycznie, aż szkoda gadać..

Gość leone
gimigowna zawsze byly, to tylko my sie starzejemy a tematy od koloru do wyboru na forum trzeba tylko wlasciwy wybrac a na takie stale nicki jak podalas/es nie zwracam uwagi moge sie jedynie posmiac z tych wypocin jak mam zly chumor. THE BEST iennifer8787:D:D

Gość leone
chowam sie w paprociach i udaje kleszcza:classic_cool:

Gość leone
NIE MAM NA MYSLI TEGO PODSZYWA POWYZEJ; ALE JAK SIE PODOBA ROLA TROLA

pamietam kiedys fajne podszywy byly, od razu mi sie humor poprawial:D poza tym moze to prawda, czlowiek sie starzeje i co innego go smieszy, a glupie wpisy gimnazjalistow po prostu wkurzaja:P

to fakt, że sie starzejemy... ale młodzież kiedyś była jednak inna teraz brak słów ich zachowanie woła o pomstę do nieba :O

Gość leone
PODSZYWACZ SPADAJ

zmykam do synka ;) pozdrawiam te kobitki, które pamiętają stare czasy na kafe ;) 🖐️ jeszcze tu zajrzę ;)

Gość leone
BLONDI W JAKIM WIEKU JESTES MOZNA SPYTAC?