Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurosava

co napisac facetowi?

Polecane posty

Gość kurosava

Mam pytanie, facet z ktorym sie spotykalam nie odzywa się do mnie od paru dni po tym jak powiedzialam mu, ze jestem na niego zla, po czym po dwoch dniach napisałam mu wiadomość na którą również nie odpisał(mailowa akurat w tym wypadku) i teraz mam pytanie, czy lepiej napisac mu 1"czy mozesz mi laskawie napisac jak facet, co sie dzieje?" 2"umarles i nie zyjesz?" czy po prostu dac sobie spokoj, bo szkoda czasu na kogos kto nawet nie jest w stanie zakonczyc znajomosci jak kulturalny czlowiek? chociaz mnie to akurat korci aby cos mu napisac, ale chyba wszystkie kobiety tak maja...

Gość karetinka5
Daj sobie spokój

Gość baśśśka !!!
napisz "umarłeś czy żyjesz i możesz mi łaskawie napisać co porabiasz/co u Ciebie? :D

Gość kurosavaaa
masz racje, olewa;/ w tym problem, ze ja lubie miec jasna sytuacje, moglby powiedziec, ze to koniec, czy ja kurcze az tak duzo wymagam?

ja ci opisze swoja sytuacje ponad rok latalam za facetem pytajac czy jestesmy razem czy nie od wrzesnia do grudnia, ponad rok wiec uwierz, faceci sa prosci, albo tak albo nie nie ma nie wiem, albo takiego unikania nie odzywa sie to znaczy ze nie jakby facetowi zalezalo, to by na chuju sie zakrecil i znalazl sposob zeby sie z toba skontaktowac

Gość powiem i ja........
nic nie pisz ...olej faceta....skoro już raz Cię zignorował i nie raczył odpisać to dał jasny sygnał że nie jest zainteresowany dalszą znajomością

Gość kurosavaaa
nie odezwe sie, juz postanowilam tylko dlaczego okazal taki brak klasy? tylko buraki nie odpisuja na wiadomosci, wlasnie dlatego tak bardzo mnie rozczarowal...

Gość Arthen
To moze z drugiej strony? Znam kobiete z ktora sie milo rozmawia, ale jak przychodzi do pozegnania to za chiny ludowe nie moge, a jak zapytam czy ma sprawe, to mi mowi - pogadajmy jeszcze ... Przepraszam ale ja nie jestem robotem ktory nie musi spac. Wiec czasami sie do niej odzywam, a ta zdziwiona ze tak rzadko. Po prostu boje sie jej pozegnan, ktore potrafia trwac godzine, ale powodu nie ma czemu tak dlugo :>.

Gość kurosavaaa
niby racja, ale co to za problem napisac, nawet nie powiedziec w cztery oczy, czy przez rozmowe telefoniczna, ze sie nie widzi sensu w dalszej znajomosci? kurcze nawet ja nie mam z tym problemu, a nie naleze do szczegolnie smialych osob

Gość kurosavaaa
bo jestem glupia kobieta, ktora musi wszystko przemyslec i przeanalizowac wiem, ze mi przejdzie i to w sumie juz niedlugo, ale to po prostu przykre jest, gdy facet udaje zainteresowanego, mowi o "zwiazku" byciu razem itp., a pozniej jak prostak jakis przestaje sie odzywac, jakby totalnie nic miedzy nami nie bylo ale ok wiem, ze faceci zrobia wszystko aby tylko zaliczyc laske

Gość kurosavaaa
"Zaginąłeś w akcji czy Cię na terytorium wroga przetrzymują? ;)" haha dobre, zapisze sobie gzies i moze kiedys wykorzystam

Gość Arthen
kurosavaaa Masa kobiet zegnalo sie ze mna - MILCZAC, Wiec moge zalozyc ze to jest standard. Co wiecej pare osob obiecywalo sie cos nawet na zakonczenie znajomosci powiedziec CZEMU, ale zawsze konczylo sie milczeniem - zapewne tak wygodniej. Do czasu kiedy tej osobie tez tak ktos zrobi, pozniej placz - dlaczego ;p. Choc po mojej innej znajomosci, staralem sie poegnac to dostalem telefon od kobiety dosc wylewny i prosbe o nie konczenie znajomosci, wiec w sumie pewnie milczenie jest dosc dobrym rozwiazaniem ;p. A co masz napisac facetowi? TY?! Odpusc.

Gość kurosavaaa
;) spoko juz podjelam decyzje, ze sie nie odezwe swoja droga zastanawia mnie, dlaczego w takim razie nie odpuscil sobie wczesniej, nie widzielismy sie przez dluzszy czas ale on pisal, dzwonil, interesowal sie, a tu nagle widzimy sie i dupa. Wiem, ze ma wlasne problemy, ale nie chce go usprawiedliwiac z drugiej strony moze musial sie utwierdzic, ze jednak mu na mnie nie zalezy wlasnie poprzez spotkanie sie ze mna?

Gość Arthen
a g n i e s z k a _ Haha prosze. Tez analizowalem przez jakis czas ale odpuscilem bo to nie ma sensu. Za duzo siwych wlosow bym juz mial na glowie :).

autorko ja mialam jeszcze gorsza sytuacje bylam niby z facetem 2lata, on mnie ciagle zwodzil, niby kochal, pozniej twierdzil ze nie jakies gierki po tych 2 latach poltora roku jeszcze mnie zwodzil, a dalej zylismy jak zwiazek ale na odleglosc i tez mialam mase pytan dlaczego, po co, co z tego mial itp ale bez sensu takie pytania, sa tacy ludzie ktorzy zabieraja swoje zabawki kiedy przestaje im pasowac i tyle nie ma co tracic czasu zeby myslec czemu i po co nie ma tez jednej odpowiedzi na te pytania

Moja dobra kolezanka, zaczela sie spotykac z facetem ktory(jak sama pozniej przyznala) rozwalil jej praktycznie wszelakie znajomosci w imie milosci(zazdrosci). Sam tez otrzymalem telefon w ktorym to on kaze mi spadac z jej zycia(czyli nie pisac i nie dzwonic do niej). To jest dopiero milosc. Ona pozniej oddzwonila i praktycznie plakala mowiac o straconych znajomosciach, ale pojawilo sie jedno slowo - ona go kochala. Wiec mimo tego ze wczesniej go rzucila, jestem pewien na 100% ze dalej z nim jest. Dlaczego WY kobiety tak robicie? Znam pare innych podobnych przypadkow. Mimo tego ze was sie krzywdzi, zostajecie z milosci i dajecie sie maltretowac psychicznie.

Gość kurosavaaa
bo ciezko jest trafic na odpowiedniego faceta, wcale nie jest was tak duzo a niekt nie lubi byc sam

Dlatego lepiej byc poniewieranym niz samemu i cieszyc sie masa znajomosci? Wiem ze owa osoba miala dosc rozlegle znajomosci.

Wybierz opcję, 1"czy mozesz mi laskawie napisac jak facet, co sie dzieje?". a potem daj sobie spokój, nie będziesz sama w nieskończoność za nim latać. Jak ma taki olewczy stosunek do Ciebie, to tylko powinno dać Ci to do myslenia. Nie ma co na siłę być razem.