Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

automatyczny fotograf

nurtujacy problem

Polecane posty

Miesiac po odejsciu ode mnie dziewczyna przyslal mi wiadomisc ze caly czas mnie kocha, ze nie wie gdzie wszystko potoczylo sie zle i czy rozwazylbym naprawienie tego zwiazku. Jak to rozumiec, czy ona mnie sprawdza czy juz przemyslala sobie wszystko i zrozumiala swoj blad? Pytanie do Panow - jak rozumiecie takie podejscie bylej? oraz pytanie do Pan - co mysli i czuje kobieta ktora wysyla taka wiadomosc?

Gość kobieta90709798
ja uważam że jeżeli się kogoś szczerze kocha to się od niego nie odchodzi bo i po co.... po prostu że tak to ujmę "swędziała ja dupa", chciała mieć inne, lepsze życie i odeszła... a że jej nie wyszło to chce do ciebie wrócić...

Gość kobieta90709798
zalezy od tego dlaczego odeszla: czy byla to jej fanaberia bo cos jej w zyciu nie pasowalo czy w waszym zwiazku sie zle dzialo (klotnie itp)

Gość kobieta90709798
ii tez od tego jaka jest osoba czy jest to naprawde dobra dziewczyna ktora zawsze za toba byla murem czy fejsbukowa laska, imprezki, mnóstwo znajomych, gwiazda

ciezko powiedziec, klotni wielkich nie bylo. mysle ze presja jej rodziny odegrala tu duza role. naciski ze strony jej mamy aby wrocila do domu o czym nie chciala mi powiedziec. zesloscilo mnie to ze nie chciala mi o tym powiedziec i jakos tak skonczylo sie miedzy nami. ona wyjechala, chociaz teraz zaczyna sie kontaktowac ze kocha i teskni za naszym wspolnym zyciem

co do tego jaka bylo to raczej to pierwsze. razem sporo sie wspieralismy w ciezkich czasach. poprostu rodzice zaproponowali jej pomoc finansowa i zalatwili latwiejsze zycie i ona pod ich presja sie ugiela. powodem mojej zlosci bylo to ze ona podjela taka decyzje nie komunikujac sie ze mna.

Gość saasetka
Nie wiem jakie miała intencje wysyłajac taka wiadomośc ale ja sama kiedyś zostawiłam faceta a potem to przemuslalam i chcialam wrocic do niego. z drugiej strony mowi sie ze dwa razy do tej samej rzeki sie nei wchodzi. I tak zle i tak niedobrez:-)

problemem jak dla mnie bylo to ze ona wybrala ta latwiejsza opcje i ugiela sie pod presja matki. Zastanawia mnie dlaczego pisze teraz ze teskni i kocha mnie dalej? czy to jest zagrywka z jej strony czy po prostu zrozumiala swoj blad?

Zastanawia mnie dlaczego pisze teraz ze teskni i kocha mnie dalej? " bo dobrze wie żeś Jeleń i będziesz niebawem jadł jej z ręki :)

Gość saasetka
Niekoniecznie Moze zrozumiala swoj blad i chce go naprawic

ok, w takim razie kolejne pytanie - jak to rozegrac? caly czas tesknie za nia i kocham ja. Czy zachowywac sie chlodno w stosunku do niej? dac jej wykazac sie bardziej jezeli jej zalezy? czy zaczac tlumaczyc co draznilo mnie w jej zachowaniu? Jak wspomnial Regres, nie chce byc dla niej zamiekki, chce aby ten powrot wyszedl od niej i to ona wykazala sie teraz jezeli jej jeszcze zalezy i to ona odeszla.

Gość kobietka:)
Jak rozegrać? Ostrożnie... nie lecieć na jej zawołanie, ale może dać naprawić błąd...

saasetka - jezeli zrozumiala swoj blad? to dlaczego az tak bardzo sie nie stara aby cos naprawic. ta ostatnia wiadomosc przyszla od niej tydzien temu i od tego mometu dalej jest cisza. na chwile obecna sa 2 wersje - jak powiedzial Regres ze chce manipulowac oraz jak powiedziala saasetka - ze moze zrozumiala swoj blad. dlatego interesuje mnie jak to widza mezczyzni a jak kobiety

Moze zrozumiala swoj blad i chce go naprawic" zapamietaj sobie że zakochana kobieta pragnaca swojego faceta nigdy nie odejdzie pierwsza !!!!

nie chce byc dla niej zamiekki, chce aby ten powrot wyszedl od niej " I tego sie trzymaj To ona odeszła i to ona ma sie o ciebie teraz wystarać !!!

Gość dffhfbc
automatyczny fotograf--nawet nie chce mi sie dokladnie czytac twoich wszystkich wpisow poza pierwszym. ty to taka troche pipka, facet ktory jest FACETEm, nie zaklada takiego tematu NA KAFE,tylko sam rozwiazuje swoj problem.

Gość kobieta90709798
milosc jest slepa wiec lepiej sie poradzic osob postronnych, a jak kolegow sie wstydzi to ma kafe ;) takie czasy

Gość kopkobieta
a ja mysle, ze rozlaka i fizyczny brak Ciebie uzmyslowil jej jak wiele dla niej znaczysz. Kobieta, ktora nic nie czuje do faceta nie pisze, bo i po co? Kobieta, ktora pomiesiacu wciaz pamieta znaczy, ze jestes dla niej wciaz wazny, ze wciaz ma Cie w swoim umysle, sercu. Jak ci na niej zalezy to nie przeciagaj struny. Schowaj dume do kieszeni i szczerze z nia porozmawiaj. Szkoda czasu na zabawy typu niech ona sie teraz lasi, niech ona walczy itp. Jesli dla Was obojga ten zwiazek wciaz wiele znaczy to zacznijcie go budowac jak dorosli ludzie.

i taki byl tez powod dla ktorego zalozylem ten temat. wiele przewodnikow dla prawdziwych facetow mowi jak to trzeba byc chlodnym dla kobiety i dac jej teraz sie wykazywac. natomiast opinie kobiet zazwyczaj sa inne, bardziej opierajace sie na szczerej rozmowie z dziewczyna.