Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lemoerngow

jakie to uczucie-pracowac??

Polecane posty

Gość ;lemoerngow

nigdy nie pracowalam:o

Gość point of view
ja pracowałem i to wielokrotnie i powiem, że gówniane :O

Gość Jaaa*
ja też bo nie muszę i dobrze mi z tym, mam czas zająć się domem ugotować o normlanej porze, mam czas zająć się dwójką dzieci, pranie , sprzątanie... ehhh niech tak zostanie bo nie wiem kto by to robił tym bardziej ze męża cale dnie nie ma w domu :(

Gość ;lemoerngow
a emerytury? na prawde zadnej z was praca nie przynosi satysfakcji??:o

Gość jack ill
poczekajcie jeszcze chwilę podobno praca uszlachetnia

Gość point of view
emerytura :D raczej skończę ze sobą :D niż wyżyję za takie gówniane pieniądze

Z jednej strony dobrze jest pracować, masz wtedy własną kasę, jesteś niezależna i nikt sie do Ciebie nie dopierdala że nie zarabiasz na siebie i że jesteś kurą domową, inne babki te pracujące nie patrza na Ciebie z wyższością itd. Ale nie pracować też jest fajnie :) zwłaszcza jeśli pieniędzy nie brakuje, masz mnóstwo czasu dla siebie, nigdzie sie nie trzeba spieszyć itd ale za to inni ludzie koniecznie próbują osobie niepracującej wmówić że nie może być szczęśliwa i że marnuje swoje życie :p

Gość nbmm
to zalezy od tego czy pracujesz czy nie jesli pracujesz to straszne uczycie bo masz wrazenie ze praktywcznie swoje zycie spedzasz w pracy za marne grosze ktore pozwalaja ci na zaspokojenie tylko podstawowych potrzeb (w przypadku przecietnego Kowalskiego) natomiast jesli straciles prace i szukasz bezowocnie to praca staje sie najwyszym dobrem - pozwla zarobic, miec zycie towarzyskie - jest motywacja do zycia

Gość nbmm
to o moim komentarzu moze i zajebiste ale i prawdziwe... znam to z autopsji :( i wcale nie jest mi do smiechu bo obecnie drugi scenariusz jest moja rzeczywistoscią :(