Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l,;l,;l,;l

planujemy slub a on mi sie ejszcze nie oswiadczyl

Polecane posty

Gość ;l,;l,;l,;l

taki mi przykro...czekam i czekam. slub planujemy na wrzesien a on jeszzce mi sie nie oswiadczyl, dlaczego???raz poruszylam ten temat ti sie zdenerwowal i powiedzial ze czeka na odpowiedni moment zebym neinaciskala wiec od tamtej pory nic nie mowie. jedyne o czym czasem rozmawiamy to slub i miesiac poslubny-planujemy gdzie pojedziemy itd. o planach slubnych powiedzial juz swojej rodzinie, znajomym mowi tez, o meisiacu miodowym. a oswiadczyny?...dlaczego tak z tym zwleka?

Gość KukaWodna
Musza byc oswiadczyny aby miec slub????

Gość ;l,;l,;l,;l
miesiac miodowy nie poslubny:) i sory za literowki

Gość ;l,;l,;l,;l
no raczej...on tez uwaza ze osiwadczyny powinny byc, to nic dziwnego dla niego nie wiem tylko dlsaczego zwleka

Gość ;l,;l,;l,;l
no raczej

Gość ;l,;l,;l,;l
nikt sie nie wypowie?

Gość aaaaaaaaaaaggga
odpowiedź jest banalnie prosta: najprawdopodobniej to TY planujesz ślub, a on się czuje zmuszony. Oj znam taki związek. Przetrwał całe 2 miesiące po ślubie. Potem rozwód.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaa
Nie rozumiem!!!!Planujecie NIBY obydwoje slub a nie bylo zareczyn i to ON mowi abys wziela na wstrzymanie czyli nie moiwla o zareczynach!!! On chyba czuje sie pod naciskiem z Twojej strony i dlatego nie chce sie oswiadczyc bo poki co nie chce slubu ale w glebi chce slubu tlyko martwi sie,ze tak batrdzo naciskasz....w koncu faceci maja byc dominujacy (oni tak mysla pomimo XXI w) :D

Gość strona 703
zależy jak dlugo jesteście razem, ja z moim bylam 16 lat a potem planowaliśmy ślub (jak dorobilismy się) slub i oswiadczyny w sumie były bez sensu, chociaż nastąpily po mojej żartobliwej interwencji, myślę, że troszke panikujesz... :)

Gość allallla
ale po co planujecie slub jak nie bylo oswiadczyn? ja bymw zyciu nie robila planow dopoki nie bylabym zareczona

Gość 87654323571245234499
nie wychodz lepiej za maz jak nawet oswiadczyc mu sie nie chce

nie rozumiem parcia na ślub ze strony kobiet w XX wieku :o żal mi Ciebie autorko :) popracuj nad niezależnością i znajdź zajęcie, bo jak Cię kopnie w doopę, albo zdradzi to będziesz jedną z wielu rozpaczających na tym forum