Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sędzia artur lipiński

Co jest gorsze ? Mały biust czy brak talii ?

Polecane posty

Gość ssssseedsgrtfds
no to ktos sie jeszcze ywpowie???

brak talii!! sama talii nie mam i bardzo to przezywam;) mam za to duzy biust, wiec chociaz z tej drugiej strony mam jakies wypuklosci. ile bym dala za wieksze biodra i dupe.

Brak biustu. Sama mam wąską talię i nie uważam, żeby była fajna. Przy niej tyłek wygląda na jeszcze większy niż jest, okropieństwo. Ale gdybym nie miała biustu, przy tej budowie, jaką mam teraz... załamałabym się.

Gość gość
hmm, czytam i czytam i za glowę się łapię. Jestem juz w średnim wieku, syndrom KBT (kompletny brak talii), ale naprawdę bez ściemy nigdy nie miałam problemów z powodzeniem u płci przeciwnej. Liczy się to, jakie robisz wrażenie, co masz do powiedzenia, a jeżeli juz przypadliście sobie do gustu, i spotkaliście sie "bliżej", to KBT naprawdę jest bez znaczenia. Tym bardziej, że sporo kobiet z KBT ma zgrabne tyłki i lładne nogi e szczuplymi udami! Oczywiście staram sie tę talie wyrobic, bo mi sie po prostu podobają dziewczyny z wcięciem. Jednak jeżeli nie masz talii, podkreśl inne atuty, naprawdę talia liczy się w zawodach jak modelling, a kobiety mają sporo innych atutów: uśmiech, głos, oczy, włosy, tyłek, nogi, itp

Gość gość
uważam, że brak talii, ale jestem stronnicza, bo sama mam bardzo wąską talię i małe piersi, których wcale nie uważam za wadę, bo duże mi się nie podobają. ale jak napisała poprzedniczka- można mieć różne mankamenty i nadal być atrakcyjnym, liczy się całokształt sylwetki i osobowości. nikt nie jest idealny, a nawet jak coś uważasz za zaletę, to zawsze znajdzie się ktoś kto uważa tę akurat cechę za wadę, więc zdrowa na umyśle osoba nie przejmuje się takimi sprawami